[INFOA KIRJASTA]

3.2K 163 19
                                    

Tämä tarina tulee sisältämään väkivaltaa, kirosanoja, seksuaalista sisältöä, sekä paljon rakkautta ja kyyneliä. Joten jos et pysty lukemaan näistä asioista, niin tämä kirja kannattaa jättää väliin. 

Pyydän myös lukijoiltani kärsivällisyyttä henkilöhahmojani kohtaan. Tiedän, että Aamu on kuumentanut monen tunteita Anton kirjassa käytöksellään, mutta se ei kuitenkaan oikeuta ketään haukkumaan hahmoa karkeilla sanoja. Vaikka kyse onkin fiktiivisestä hahmosta, en silti halua, että henkilöstä puhutaan alentavaan tai haukkuvaan sävyyn. Sellainen alentaa kynnystä sanoa samat asiat ihan oikealle ja elävälle ihmiselle. Anton kirjan teemana toimi muutenkin kiusaaminen, joten ei ollut kivaa lukea hyvin ilkeitä kommentteja joita Aamusta oli kirjoitettu. Kaikki muut kommentit ovat aina tervetulleita, sekä kritiikki kirjaa kohtaan rakentavassa mielessä :) 

Aloitan tämän kirjan päivittämisen heti, kun saan kirjoitettua lukua ja juonenkulun valmiiksi. Siihen voi mennä aikaan, joten pyydän jälleen kerran kärsivällisyyttä teiltä rakkaat lukijat. Yritän myös saada muut kirjani valmiiksi, joten niiden kirjoittaminen hidastaa tämän kirjan prosessia. Julkaisen kirjasta kaksi prologia, toisen tänään ja toisen vähän myöhemmin kun saan sen täysin valmiiksi. 

Lukujen yhteydessä julkaisen kuvia joita en omista.

Omistan kaikki oikeudet tähän kirjaan. Älä siis kopioi henkilöhahmoja, juonta tai mitään muutakaan tämän kirjan sisältöä. Jos havaitset, että jossain on tällaisia teoksia niin ilmoita niistä minulle.

Ystävällisin terveisin Charlotte

Ystävällisin terveisin Charlotte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AamuWhere stories live. Discover now