1.

2.2K 238 101
                                    




I takoooo... 🤨🤨 U 6:00 zvoni mi alarm. U 6:01 otvaram lijevo oko. Nešto kasnije, oko 6:10 otvaram i desno. Kako se prebacim na leđa, skužim ja da mi muža nema u krevetu.

Ustajem ko jebeni zombi, ljuta na sebe i čitav svijet. Nemam šta obući, nemam šta obuti. Bilježim podsjetnik da hitno moram u neki shopping. Izbacam pola ormara i najzad se obučem.

Krenem u kupaonicu, piškim, zamalo zaspim na sjedećki. Perem zube i odbijam se pogledati u ogledalo. Dohvatim kozmetičku torbicu, gledam šta mi treba od kozmetike i jebi ga, ode mi pogled na ogledalo...

Treba mi sve! 😏😏

Rokam ja po sebi, bacam fasadu, i tako to potraje. Vraćam se u sobu, špricnem malo parfema (ku*ac malo, zalijem se ko da sutra ne postoji), oblačim jaknu, uzimam torbu i odem u dnevni po cigarete (jer bolje da odem bez glave, nego bez njih) i ključeve automobila.

Kad eto ti iznenađenja!!!!!!! 😬😬

Moj dragi muž srče kavu, puši ko parna lokomotiva i smješka se.

Smješka se u pola sedam ujutro!!???

Škicam kao uokolo (garant je nešto usr'o). Vidim sve je na svom mjestu, a on se cereka i dalje. Vrtim film, jesam li JA nešto ukenjala, jesmo li zajedno otišli u krevet... Jel' on sad tek doš'o ili nekud poš'o? Nisam u toku, mamicu mu... Mozak ne surađuje, još hrče u šestoj brzini! Rano jeeee!!!! 😥😥

- Dobro jutro! – on će meni. – Sretno ti Valentinovo!

- Hvala! – blenem. – I teb... - ma šta tebi.

U srijedu imam rok za izvješće. Srijeda je 13.02. Ja nisam prespavala srijedu. Ja nisam dovršila jebene tablice. Dakle, danas je srijeda, danas je 13.02.

- Ali... - krenem ja pomalo nesigurno. – Sutra je Valentinovo.

I eto, ode osmijeh. Nastupi zbunjenost. Malo se isprsi i sad je on kao to znao.

Aha, hau jes nou, kompa moj!!!

- Normalno da je sutra. Danas je srijeda, sutra četvrtak. Evo! – pogura mi u ruke čokoladu.

Divnu čokoladu od jagode. E sad ja ponovno izoštrim vid i čekam onaj ''glavni poklon''.

- Jel' ti se sviđa? Još sam je jučer kupio. Bila je na akciji!

Pregrizi jezik, tupsone. A grizem ja svoj, jer ako krenem, ako ga pustim ''s lanca'', eto paljbe ranom zorom. Ima da bude vatrometa ko na kinesku novu godinu!!!!!

- Kupio si mi čokoladu? – kao oduševljena sam, a znam da imam osmijeh kao izbotoksirane dive.

- Jesam! – ponosno će. – I možemo... - pogledava na sat. – Nismo zornjaka odavno! Stignemo!

Vrti se meni po mislima onaj shopping, jebeno izvješće i srijeda, pa čokolada, seks i valentinovo, a on čeka... I čeka... Valjda da se skinem, što li? Ugasi cigaretu, uzme mi čokoladu, otvori je, odlomi komad i žvače, pa me nudi.

- Uzmi malo, fina je! Kako... - i naglo ušuti, a bit' će zbog mog pogleda.

Udalji se on za par koraka, popije još malo kave i pročisti grlo.

- Sad si ljuta, ha?

E tad sam se pokrenula i napokon krenula na posao. 😈😈😈

I evo, već sedam sati razmišljam da li da ga sutra razveselim ispeglanom Amerikankom ili Dinersicom (njegovom, naravno)? Svaka je ideja dobrodošla! 💲💲💵💵💸💸💶💶

  

A kako mi vi provodite dan? 😘😘😘

A kako mi vi provodite dan? 😘😘😘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
DNEVNIK 😃Where stories live. Discover now