Banke Banke på

13 1 0
                                    

Harry's pov

Jeg tørre mine hænder i håndklædet da jeg hører døren gå op det er nok Lou og hendes veninde som hun vidst er rimelig tæt med, jeg ved ikke hvorfor fordi hun gider ikke fortælle noget personligt om hende det er åbenbart mega privat men lige meget jeg låser døren op og trækker lige min mobil op og tjekker den hvorefter jeg ligger den tilbage i min lomme mens jeg tilbage lækker den sidste strækning ind til stuen.

"Og hvem har vi så her oh hej Harry" Siger Liam

Jeg kigger op og ser en pige med mørkeblå hår der toner ned til en lysere blå, jeg er hunderede på at det er Live som jeg rendte ind i tidligere kæft hvor er hun pæn jeg skulle satme tage mig sammen tidligere for ikke at savle for meget over hende, hendes tøj var ikke særlig afslørende men man kunne stadig se nogle af hendes pæne kurver kæft hun er en lækker tøs.

"Hi mr Harry krøltop" hører jeg, kæft jeg bliver hurtigt væk i hendes øjne hendes smukke mørke blå/grå øjne wauw.

Det køre fint vi for snakket en del alle sammen jeg for snakket specielt meget med Live hun er overdrevet smuk og pæn og hendes stemme er blød og hæs. Hvad fanden jeg slår mig selv mentalt Harry Edward Styles du er ikke sådan en pladrer romantisk type og da slet ikke for nogle du lige har mødt men kæft jeg føler bare jeg skal beskytte hende jeg er virkelig på røven hvorfor er jeg allerede væk i den her tøs?

Vi ser film resten af aften Live sider mellem mig og Liam men hun falder i søvn under den 3 film og begynder at flade mere ud over mod mig, jeg rykker mig lidt til siden for at hun kan ligge godt og det ender så med at jeg ligger på gulvet fantastisk.

Mig og drengende ser den færdig den er så 2 om natten kæft vi er trætte. Drengende falder hurtigt i søvn jeg ligger lidt, og kigger på Live jeg tager mig slev i at stirre men beslutter mig for at prøve at vække hende fordi jeg ligger utroligt dårligt.

Jeg nusser hende stille på armen ind til hun glipper med øjnene

"Hey" visker hun nok fordi hun har lagt mærke til de andre sover.

"Hey du fylder sådan ret meget" jeg viser hende min plads.

Hun rykker sig lidt ind og lukker hendes smukke øjne i, gud jeg kunne kigge ind i dem i mange timer. Jeg for et mega chok da et ordentlig brag lød selvfølge skal det lyne og tordenen hvorfor skulle det ikke det. Live begynder og ryste og trækker sig lidt sammen hun virker bang hun er sikkert bange for lyn og torden.

"Hey rolig smukke, kom her" visker jeg og trækker hende ind til mig, hun ligger sit fine lille ansigt på min skuldre og falder i en dyb søvn virker det som om, kort efter rammer trætheden mig. Kæft det her vært en god dag.

Jeg vågner med at drengende visker over mig og Live hun sover stadig kan jeg høre på hendes vejrtrækning. Drengende holder mund da jeg åbner øjnene.

"Hvad" visker jeg? De griner bare.

"Det ser ud til i har hygget jer" griner Louis, Jeg slår ud efter ham og ruller øjne af ham.

"Hun blev bare bange for det lyn og torden der kom i går"

"Ja så siger vi det Haz"

Vi griner barre og skifter emne om til omkring touren, sådan forsætter det nok i en time ind til Live mumler et eller andet, da vi ikke lytter snakker vi bare videre.

"Hold kæft drenge jeg prøver at sove" siger hun tungt med lukkede øjne og falder i søvn igen. Vi grinede bare og jeg kiggede på Louis som lignede en der havde fået præcis den samme ide som mig.

"Find noget flødeskum Louis"

Han smiler mega glad og overdrevet og giver mig en tumpes up. Da Louis kommer tilbage, sover Live tungt igen, Louis begynder at smører det ud i hendes hoved og over det hele ahah.

"Stop m8" siger jeg hurtigt da jeg kan mærke hun er ved at vågne.

Hun åbner øjnene og ligner en forvirret lille hundehvalp kæft det var sødt. Hun tager sig til ansigtet og vi begynder at grine da vi ser hendes udtryk.

"Ej drenge det kan i bare ikke mene det der" hun kigger for sjov surt på os og vi griner bare endnu mere og højere.

Resten af dagen forløber stille og roligt mig og drengende skal først i studiet om 2 timer, Lou og Live vil smutter når Lou lige har klippet Niall og Liam.

"Plz Harry lad mig nu klipper det hår der, dine fans vil elske det" Siger hun bedene. Jeg ryster på mit hoved af hende.

"Det kommer ikke til at ske" griner jeg og går ind i stuen hvor der ikke er andre en Live og sætter mig i sofaen ved siden af hende.

Jeg smiler midt kendte Harry Styles smil med smilehullerne og det hele, det alle mine fans ville besvime for at se i en god sammenhæng hvis i forstå sådan en lille en ej joke ahah, men hun smiler bare sødt igen og falder lidt derefter bare i staver, gad vide hvad hun tænker på hvad der er så vigtig? Jeg ryster min hånd foran hende for at få hendes opmærksomhed.

"Banke Banke på" Griner jeg

"Den er åben" Griner hun.

Jeg kigger trist på hende og hun smiler bare overdrevet og begynder at grine.

"Ej hvem der" svare hun, Jeg smiler over hele bærret.

"Jorden"

"Jorden hvem"

"Jorden kalder Live" griner jeg

"Kæft du var langt væk hvad tænker du på?"

Hun ryster bare på hovedet og lader vær med at svare.

"Har det noget med der hjemme at gøre" Spørger jeg.

"Bare bland dig uden om Styles" siger hun stille, jeg må havde ramt plet, men hun snakker ikke om det hun skifter altid emne så snart vi kommer over og vil høre noget om hende. Hvor slemt kan det lige være.

"Hvor slemt kan det være at jeg vil lære dig at kende" Svare jeg hende igen. Hendes øjne trækker sig lidt sammen.

"Fordi du skal ikke vide en skid om mig, jeg lever et lorteliv okay" Råber hun også er hun ellers den der er ude af stuen.

Jeg synker den klump der har sat sig i min hals. Jeg finder min vej ud af stuen hvor jeg ser Live og Lou står med overtøj på og er næsten lige ved at gå ud ad døren. Vi siger farvel eller mig og Lou gør Live undgår mig og går ud ad døren. Jamen det endte jo godt Styles prøv og styr dig slev næste gang ik. Drengene kiggede på mig efter vi havde lukkede døren.

"Hvad skete der lige inde i stuen" Spørger Liam

"Jeg ville bare spørger ind til hende men hun gad ikke rigtig snakke om det og begyndte at råbe" Jeg kigger rundt på drengende.

"For helvede Haz Lou sagde hun har et meget hårdt liv og vil ikke snakke om det og jeg tro du pressede hende for meget lige der" siger Liam roligt.

Jeg misunder den måde Liam bare kan tage det troligt med sådan nogle ting bare det var mig. Jeg nikkede bare og gik tilbage til stuen og smed mig i sofaen, der lå vi altså mig og drengen resten af dagen eller lige til vi skulle til lyd tjek.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My Story - One Direction FF (LSR)Where stories live. Discover now