Kapitel 25

3.2K 118 14
                                    

November månad.

Kylan har börjat sätta sina spår och allt är väldigt mysigt.

Min mage är stor som en ballong, en ballong som kommer sprängas när som helst ungefär. Ganska skönt att vara gravid då jag får gå i skolan hemma ungefär.

Inte lika mycket läxor som alla andra, inte behöva gå upp lika tidigt och ja... bara bra.

Felix älskar jag mer än något annat, som vanligt då.

Idag har Felix bestämt att vi alla fem, eller 6 då han räknar med bebisen, ska ha myskväll hemma hos honom. Vilket jag ser framemot.

Träffas hinner vi inte lika ofta nu när killarna har så mycket att göra, inte som jag direkt som bara ligger hemma i soffan och äter chips.

Mitt hår hade jag satt upp i en lite finare bulle, ett par vita pärlörhängen, bara lite smink, ett par tights med zebramönster och en svart, ganska pösig, basic tröja.

Mer behövdes inte innan jag tog min telefon och gick ut till bilen där pappa väntade.

"Redo?" Frågade han och startade bilen. "Japp" svarade jag och pustade ut. Faktiskt ganska jobbigt att bära runt på en sånhär stor mage.

Ute var det frost och kallt, men ändå väldigt mysigt då man bar kan sitta inne och kolla på film eller något liknande.

Träden och huset for snabbt förbi utanför bilrutan. Det är ganska roligt att lyssna på en låt man tycker om, medan man kollar sig runt i omgivningen. Som nu, det blir lite som en musikvideo. Ens egna musikvideo.

Bilen stannade utanför Felix hus och jag öppnade dörren innan jag tackade pappa för skjutsen och stängde dörren igen.

Efter tre hårda knackningar på dörren drog handtaget ner och dörren gled upp. Felix leende mötte mina ögon. "Hej älskling" sa han och omfamnade mig, placerade sina läppar mot mina och höll upp dörren helt så att jag kunde komma in.

Från vardagsrummet kunde jag höra Omars, Oscars och Ogges röster.

Felix tog min hand innan vi gick in till de andra killarna. "Heej!" Utbrast Omar och ställde sig upp innan han omfamnade mig. "Hej" sa jag och satte mig ner i soffan bredvid Felix.

"Det börjar bli dags nu snart" sa Oscar och kollade på min mage. "Ja, snart så..." Sa jag och log stort.

Felix hand la sig på mitt lår och hans tumme strök över mina byxor i små cirklar. Han vet att det får mig å rysa, därför gör han så hela tiden.

"Så Omar starta filmen" sa Oscar och gosade ner sig i soffan. Det såg väldigt skönt ut, så jag gosade ner mig i Felix famn. Eller rättare sagt, mitt huvud lutat mot hans axel och hans arm runt mig.

Ogge och Omar hade lagt sig nere på golvet. Inte visste jag varför, men de såg nöja ut ändå med alla kuddar och filtar som de låg på.

Vad skulle jag gjort utan dessa killar? Tänk om jag skulle dra ut med andra kompisar på nyårsafton istället för att vara hemma? En sak vet jag, och det är att jag aldrig skulle kunna bli mer lycklig än såhär. Felix är min lycka, mitt allt.

Felix kollade ner på mig och log innan han placerade sina mjuka läppar mot mina.

"Okej skaffa er ett rum" mumlade Omar och skrattade. "Hur går det med din tjej då?" Frågade Felix och vickade på ögonbrynen.

"Har träffat henne några fler gånger utanför studion." Muttrade han och pillade med fingrarna. "Inget mer...?" Fortsatte Felix och snurrade på handen så att han skulle berätta mer. Men Omar bara skakade på huvudet.

Sant är det ju som dem säger. Att de skulle kunna dejta ett fan, det håller iallafall Omar. Men han är så tråkig och vägrar berätta..

"Vad heter hon då?" Frågade Ogge.

"Julia" svarade Omar snabbt. Jag skakade på huvudet och fortsatte kolla på filmen som gick.

Förr eller senare exploderar jag,

Jag har sett den förut, men gråter ändå lika mycket varje gång.

Speciellt när de är i Amsterdam och Agustus berättar att han fått tillbaka sin cancer. Då samlas alltid tårarna och lägger sig under mina ögon.

Jag kollade lite diskret upp på Felix ansikte.

Hela hans ansikte var som avslappnat, kindbenen syntes tydligt som vanligt och hans läppar var lite halvt särade. Ett perfekt ansikte på en perfekt människa.

Egentligen kan ingen människa vara perfekt. Men för mig är Felix perfekt, precis som han är.

***

"Pappa och Magdalena är borta tills övermorgon. Vill du sova här eller hemma?" Frågade Felix när filmen slutat och de andra killarna tog på sig sina jackor och skor, som brukar ta ett tag.

"Här såklart" viskade jag och pressade mina läppar mot hans. "Bra, för du hade inget annat val" sa han och jag puttade till honom lite löst på armen.

"Vi ses väl imorgon då" sa Oscar när de tillslut fått på sig sina ytterkläder och skor. "Japp, hejdå" sa Felix innan omar stängde dörren bakom sig.

"Trött?" Frågade Felix och placerade sina händer på mina höfter. "Ganska" sa jag och han drog sin hand över mitt hår.

"Då går vi och lägger oss."

En tröja fick jag låna av Felix. Om jag inte hade varit gravid så hade den varit alldeles för stor, men nu med min stora mage satt det perfekt.

Vi båda stod bredvid varandra och borstade tänderna. Felix bara i sina kalsonger, med håret lite rufsigt, sådär sexigt rufsigt vilket jag älskar.

Vi sa ingenting, borstade bara klart tänderna och la oss ner under det varma täcket.

Ännu varmare blev det när Felix varma armar la sig runt min kropp.

"God natt älskling" viskade jag och placerade mina läppar mot hans.

"God natt, mitt hjärta"

Segt, dåligt och tråkigt kapitel. Men behövde skriva något så det blev iallafall ett kapitel. Och förlåt om jag hoppar så långt fram, men det är för att det ska hända något så att jag inte bara fastnar.

Hoppas att ni gillade det iallafall!

xoxo

Black Shadows - f.sWhere stories live. Discover now