62

102 9 0
                                    

Förvirrat slår jag upp öronen, finner att jag inte är kvar i diket och att mina hörlurar inte sitter i öronen. "Åh, Teodor" mumlar mamma och finner min hand "varför?" Hennes tonläge blir genast allvarligare. Egentligen vill jag berätta precis hur det är, men vad skulle folk säga då? Här kommer han som inte kan styra sina tankar. "Ja-ag v-eet int-ee, j-aag be-hövd-e bara ko-mma bor-t frå-ån allt" delvis sanning. "Lova att du aldrig mer gör så, okej gubben?" Det är formulerat som en fråga men låter snarare som ett påstående, och trots att jag inte vill så nickar jag, vet att jag har svårt att stå emot så kraftfulla impulser.

 "Lova att du aldrig mer gör så, okej gubben?" Det är formulerat som en fråga men låter snarare som ett påstående, och trots att jag inte vill så nickar jag, vet att jag har svårt att stå emot så kraftfulla impulser

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Jag och den "lilla" gråe ponnyn ovan ska tävlingsdebutera nästa helg vilket ska bli superkul! Och förhoppningsvis ligger min sadel bra på honom då jag inte gillar hans ordinarie.

"Runaway, make friends with the moon"

Nightmares - GladdyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon