39

97 14 31
                                    

Kavunluviski
Soğanlıviski
Ananlıviski
Bacınlıvotka
Pederlirom

(Allahım umarım biri tutmamıştır da linç yemem amin)


YAZARINIZDAN DEV HİZMET!

Bugün sizlere 3 başlık altında nasıl havalı bir watty nicki oluşturulur onu anlatacağım.


1)Erkekseniz mutlaka içki,sigara, alkol,her türlü kötü alışkanlık,kız kanküşlerinizin taktığı bir isim ya da intiharsal düşüncelerinizi ortaya çıkaran kelimeler içeren bir nick bazı hazırlayın.
Kızsanız kendinize karı,hatun,avrat
tarzı kabalık kusan bir yan ek,minnoş ama bir yandan baDAsS kelimeler,TDK kardeşin kemiklerini sızlatacak yazım hata-ay pardon güzellikleri,güçlü ya da kötü bir kadın film karakteri isimleri, yine klasik watty olmazsa olmazı intiharsal düşüncelerinizi ortaya çıkaran her türlü kelimeler içeren bir nick sizi yaşıtlarınız *öhö12-13öhö* arasında popüler gösterecektir.

2)Saçmalamak.Son Feci Bisiklet'in halk efsanesi isim bulma hikayesi gibi(herkesin aklına gelen ilk kelimeyi söylediği,doğruysa doğrudur bilmiyorum linç yok calm down) aklınıza gelen ilk 2-3 kelimeyi seçin.
Haydi haydi utanacak bir şey yok.

Tabii ki ben de eksik kalmayayım.


Dalinlibuzdolabi ile açıyorum bahsi siz yorumda yardırın.


3)Watty'de hem profilinizin hem nickinizin çocuksu olmasını istemiyorsanız,çocuksu olun.Şimdi ne diyor bu mandıra filozofu demeyin açıkladığımda anlayacaksınız.
Dalin,winx,caillou,ponçik,prenses(tdk onaylı yazımı:piremses),şimşek mekkuin ile bu ilk maddede verdiğim örnekleri karıştırın.


caillolujiletT

Gibi.

Haydi koçlar sizden de nick bağışı bekliyorum yazık bir yerleri çıktı nick bulacağım diye.

Watty gençleri nedir? Nerede bulunur? Where stories live. Discover now