15.Bölüm

4.3K 243 66
                                    

Jungkook'tan

Dün evden çıkınca aslında bir yere gitmemiştim. Kapının önünde oturmuştum ama hiç bakmaya bile gelmemişlerdi. Sonra da Yoongi'lerin yanına gidip eşyalarımı almıştım. Ancak bir dakika?! Neden Yoongi'nin elinde fotoğraf kamerası vardı? Ah düğün! Tabi ya.

Sikeyim seni Yoongi.

Her neyse eşyalarımı aldıktan sonra da otele gelmiştim. Ve gece istemeyerekte olsa Lisa'yı düşünmüştüm. Şu kız aklımdan çıkmıyordu. Ve aklıma takılan bir şey vardı. Neden 2 yıl boyunca şık giyinmeyip geçen gece giyindi? Ve kiminle buluştu? Erkek miydi? Yakışıklı mıydı? Sevgilisi miydi? NE SEVGİLİSİ Mİ?! Olamaz! Onun sevgilisi olamaz. Yani... olur ama. OF!

Saate baktığımda 12'di. SİKEYİM BUGÜN 1'DE DERSİM VARDI!

Hemen yataktan kalkıp valizimin içinden zar zor üstümü çıkardım ve giydim.

Hemen yataktan kalkıp valizimin içinden zar zor üstümü çıkardım ve giydim

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Yine çok yakışıklıydım! Lisa nasıl bana aşık olmuyordu? Bir dakika. Lisa ne alaka? İyice saçmalamaya başladım. Aynen deliriyorum.

Telefonumu, cüzdanımı ve anahtarımı alıp otelden çıktım. Sanırım bugün işten sonra ev bakmam lazımdı. Yoksa otel oteel nereye kadar değil mi?

Okula gelince dolabımın önünde yine hediyeler vardı. Bu liseliler neden dersleri dışında her şeyle ilgileniyorlardı? Ama onlarda haklılar yani.. ben de olsam bana yavşardım. Sonuçta ben Jeon Jungkook'um.

^^^^

Dersim bitmişti. Zaman Ev bakma zamanı! Acaba nerden seçmeliyim? Aslında okulun yakınlarında tutsam iyi olabilir. Hadi o zaman ev bakalım!

^^^^

X:Efendim bu buradaki en cebe müsait olan evdir. Ve içi de güzeldir.

Jungkook:Hımm evi gezelim o zaman.

X:Tabiki buradan gelin.

Tam binaya girecektik ki gördüğüm 2 kişi ile kalbimin acısını ve yeter artık dedirtecek öfkemi hızla yanlarına gidip onlardan çıkartacaktım sanırım.









Kısa oldu farkındayım ama heyecanlı yerinde bitirmek istedim:) gece yine bölüm atacağım:D

Apartman SakinleriDove le storie prendono vita. Scoprilo ora