42

1.3K 92 78
                                    

"Sahne zamanı!" Harry'den bir öpücük alıp sahneye yürüdüm.

"Harry'ye yerine kadar eşlik eder misin George?"

"Tabi sen sahneye git." kafamı sallayıp perdenin arkasında durdum. Çığlıklar yükselmeye başladığında sahneye adımımı attım. Gülümseyip şarkıya başladım. İlk olarak hareketli bir şarkıyla başladım. Harry o sırada sahnenin hemen önündeki yerini aldı. Şarkıyı bitirdiğimde kısa bir konuşma yaptım. Daha sonra yavaş bir şarkıya geçtim. Harry elini çenesine koymuş gülümseyerek beni izliyordu.

~~~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

~~~

Otel odasının önündeyken Harry'ye sarıldım. Sırtını göğsüme yaslayıp kapıyı açtım. Gülümseyerek ellerini ellerimin üzerine koydu. İçeriye doğru yavaşça adımladık. Şaşkınca etrafına bakındı.

"Louis-" oda tamamen güllerle ve mumlarla çevrilmiştir. Birkaç yerde küçük hediye paketleri vardı.

"Beğendin mi?" gülümseyerek kafasını salladı. Ellerimi belinden ayırıp biraz geri çekildim. Bu sırada kaşları çatıldı. Dizlerimin üzerine çöktüğümde kaşları havalandı. Cebimden bir yüzük çıkardım.

"Bir yılda çok fazla şey yaşadık. Üzüldük, kırıldık, mutlu olduk, değiştik, değiştirdik, yaşamın nasıl bir şey olduğunu öğrendik. Zaman zaman birbirimize katlanamadık zaman zamansa birbirimiz olmadan yapamadık. Şu bir yılda hayatımın merkezi haline geldin. Şimdi de tüm hayatım olmanı istiyorum. Diğer hediyeleri ödülleri bir kenara bırakmanı istiyorum. Şimdi beni kendinle ödüllendirir misin? Benimle evlenir misin?"

Ben gülümserken o gözleri dolmuş bir şekilde bana bakıyordu. Evet bu yaptıklarım klişe ama Harry klişe seviyor. Elini tutup biraz sıktım. Elinin üzerine hafif bir öpücük bıraktım.
"Hayatım hala cevap bekliyorum. Bacaklarım acımaya başladı."

"Evet evlenirim seninle." deyip kollarımdan tutup ayağa kaldırdı yüzüğü parmağına taktım. Kollarını boynuma doladı. Gülümsemem büyürken onu iyice kendime çektim. Boynuna birkaç tane öpücük bıraktım. Benden biraz uzaklaşıp tekrar odaya baktı.

"Sen bunu nasıl yaptın?"

"Kendime bir suç ortağı buldum. Sen duşa girdiğinde hatta saçını kestirmek için kuaföre girdiğinde bile sürekli onunla konuşup her şeyi ayarladım. Hadi hediyelerine bak." gülümsemesi büyürken hediye paketlerini bir araya topladı. Yatağa oturup beni de yanına çağırdı. İlk paketi açtığında gül desenli bir yüzük vardı.

"Bu-" Bana bakıp şaşkın bakışlarını tekrar yüzüğe çevirdi.

"Evet çok beğenip sırf parasını ben vermeyeyim diye beğenmedim dediğin yüzük." dudağıma birkaç kesik öpücük bıraktı. Diğer paketi açtığında onu bir bileklik karşıladı. Arkasında ilk sevgili olduğumuz günün tarihi yazıyordu. Gözleri dolduğunda yanağını okşadım.

My Cousin | Larry Stylinson✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin