2 -Vyhlášení-

725 29 5
                                    


Máme tu pátek a já netrpělivě čekám na vyhlášení soutěže Meet&Greet s Mikim. Cítím malou naději, že by se na mě mohlo usmát štěstí. Je 19:57 a já nervózně přešlapuji po pokoji. Co kdybych fakt vyhrála? Na to setkání bych se asi stejně nedostavila, protože bych na místě dostala infarkt. To si prostě představuji jak si s ním povídám, ale ve skutečnosti bych tam stála jako sloup a vycházely by ze mě zvuky jako: "Ehmm noooo. Jsi strašně hezkej. Aaaaa ehm ehm..." Prostě bych ze sebe asi nevydala ani hlásku.

Je 20:03 a právě začalo živě vysílání na Mikiho Instagramu. Chvíli to zdržoval a pak začal povídat: "Zúčastnilo se vás opravdu hodně a bylo těžké vybrat jednoho. Všechny zprávy mě neskutečně potěšily a protože bylo těžké nějak vybírat, tak z komentářů, které mě zaujaly jsem jeden náhodně vylosoval. A vyhrála @verunkaaaa_999421. Takže se uvidíme, napiš mi do directu a s ostatními se snad potkám příště.

Hm, tak nic. Mělo mi být jasné, že to nevyjde, ale tak snad příště. Povzdechla jsem si a šla umýt nádobí. Samozřejmě, že mě to mrzelo, ale co...
Umyla jsem nádobí, utřela prach a šla si zpívat. Hrála jsem na klávesy písničku Shallow od Lady Gaga z filmu Zrodila se hvězda a potichu si zpívala. Všecho ze mě najednou spadlo a já na nic nemyslela. Jen jsem vnímala zvuky kláves. Po prozpěvování jsem se najedla a šla jsem spát. Ještě, že je zítra sobota a nemusím do školy.

Ráno jsem začala klasickou ranní rutinou a zrovna když jsem si čistila zuby mi začal zvonit mobil. *Lea👑*
Podívala jsem se na displej. Vyplivla jsem pastu a zvedla jí to.

L: Čau Kristy! Co děláš dneska? Máš čas?
K: Neee! Nemáš se šprtat ty právničko? Já nechci dopadnout jako vždy.
L: Nebudeš pít.
K: To říkáš vždycky! Jestli chceš pokecat, tak dneska v 18:00 u mě. Koukneme na nějaké filmy a dáme sklenku vína.
L: Ale! Tak faaaajn. Chtěla jsi říct flašku vína.
K: Ne, chtěla jsem říct sklenku. Měj se!

Než stihla cokoliv říct típla jsem jí to. Udělala jsem něco, abych nevypadala jako zombie, i když lepší už to stejně nebude a skočila jsem do obchodu pro popcorn, víno a zmrzlinu. Jestli si budeme pouštět nějaký romantický smutný film, tak se to bez zmrzliny neobejde.

Do misky jsem nasypala popcorn a bytem se rozezněl zvonek. "Čau zlato!" Pozdravila jsem Leu. "Ahoj. Povídej. Co je nového? Co Miki? Pořád tě to nepustilo?" Začala vyzvídat. "Nepustilo a ani nepustí, jinak vše při starém."

Sedly jsme si na gauč a vybraly jsme film Zrodila se hvězda. Nechápu, jak je možné, že to Lea ještě neviděla. "Budeš brečet" Upozornila jsem ji. "Já nikdy nebrečím! Pusť to tam a přines víno." Zavelela.

Na konci filmu se nám slzy valily po tvářích. "Tohle se nemělo stát! Přines zmrzlinu. Na tohle víno nestačí." Vzlykla Lea. "Já říkala, že budeš bulet. Dnes jsem ten film viděla asi po čtvrté, ale opravdu nejde nebrečet." Přinesla jsem zmrzlinu a probíraly jsme všechny novinky.

Přišlo mi upozornění z Instagramu. *Mikolas Josef vysílá živě*
"Konec filmům, jde se slintat nad Mikim!" Zavelela jsem tentokrát já.
"Budeš slintat jen ty. Víš, že já mám Shawna." Řekla Lea a zasnila se. Ona má Shawna Mendese a já Mikiho.

Pustila jsem tedy živé vysílání a pozorovala jsem jeho oči. Pak jsem ale zbystřila a poslouchala co říká: "Takže, lidi. Protože mi výherce soutěže o Meet&Greet napsal, že se nakonec akce nemůže zúčastnit. Musel jsem vybrat někoho jiného. Znovu jsem si pročítal komentáře a ten který jsem vybral, jsem předtím asi přehlédl, protože kdybych ho viděl předtím, vyberu ho rovnou. Tak teda konec řečí. Výhercem, nebo vlastně výherkyní se stává @Kristy_Krejcirova. Fakt mě tvůj komentář moc potěšil a těším se na tebe. Co nejdřív mi prosím napiš do directu a domluvíme se na podrobnostech. Tak se mějte krásně lidi!

Zírala jsem na mobil a Lea zírala na mě. Byla jsem v totálním šoku. Slzy štěstí se mi kutálely po tvářích. Fakt jsem nevěděla co říct. "Nic neříkej, nevřískej tady jako mimino co dostane svoji oblíbenou Barbie a pojď mě obejmout. Chápu, že teď ti došla slova." Řekla Lea a já se jí vrhla kolem krku. Ten neuvěřitelný pocit štěstí se nedal popsat.

710 slov


Tobě nevadí, že jsem jen fanynka?/ Mikolas Josef, Ondra Havel [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat