Doğum Günü

900 48 32
                                    

    Herkese merhaba!

   Öncelikle verdiğim bir haftalık arada sabırla beklediğiniz için bin teşekkür ederim hepinize 🙏 Bir haftalık ara sonrası bol MerKer'li bir bölüm bekliyor sizi. Yukarıda paylaştığım şarkıyı lütfen Merve ve Kerim'in ilk karşılaştığı kısımda dinlemeye başlayın. 

   İyi okumalar!  💙

  ---------------------

   Merve, sabah erkenden kalkıp Mila'yı okula bırakmış oradan da kahve içmek için kafeye uğramıştı. Kerim'den bir haber var mı diye ara ara telefonunu yokluyordu ama hiçbir ses çıkmamıştı Kerim'den. Yolladığı mesaj da iletilmiş ama ulaşmamıştı henüz.

"Mervecim!"

Merve başını kaldırdığında Ayşe ve Yeşim'in masanın başında sırıtarak dikildiğini gördü. Onları hiç çekemezdi şu an ama Ayşe'yi tekrar atlatma imkanının olmadığını da biliyordu. Hiç havasında olmamasına rağmen en mutlu halini takındı.

"Ayşecim! Yeşim! Nasılsınız?"

"Ay biz iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın? En son Paris'e gitmeden önce bizi davet ettiğinde görüşmüştük. Hani Kerim Bey ile ilgili toplandığımızda. Sahi ne yaptın o işi? Adam hala dolaşıyor etrafta. Gerçi helikopter pistinden vazgeçmiş galiba, senin organik pazar için çalışmaya başlamışlar diye duydum ben, buradan çıkınca oraya bakmaya gideceğim. Ay ama vallahi çok özledik seni. Hoş geldin tatlım benim hoş geldin!" derken çoktan oturmuştu Ayşe Merve'nin karşısına. Yeşim de onun yanına oturmuştu. Merve, Ayşe'nin tek nefeste bu kadar uzun konuşabilmesine şaşırmış Kerim'le ilgili kısmı atlayarak konuşmaya karar vermişti.

"Ya işte biliyorsun tatlım burada bensiz işler yürümüyor. Ben de döner dönmez işleri halletmeye başladım."

"Ah Mervecim bilmez miyiz? Sensiz Sarmaşık'ın tadı bile yok. İyi ki döndün!"

"Sağ ol tatlım benim. Yeşimcim sen nasılsın? Geçti mi helikopter pisti hevesin?"

"Ay Merve ben öyle demek istememiştim biliyorsun."

"Dışarıdan pek öyle görünmüyordu da tatlım. Yani Kerim Bey hoş adam falan dedin milletin önünde. Eşinle sorun çıkmadığına çok sevindim." dedi Merve Yeşim'in Kerim'le ilgili dediklerini hatırladığında. Eşiyle ilgili konuşurken tehditkar çıkmıştı Merve'nin sesi. "Uzak dur." der gibiydi ama karşısındaki insanların bunu anlayamayacağından emindi Merve.

"Tatlım bırak helikopteri falan. Serhan'la boşanmışsınız. Ay ama yani Serhan'ınki de iş mi? Sen Merve gibi güzelim kadını bırak, o ruhsuz kadına git."

"Öyle oldu." dedi Merve umursamaz bir ses tonuyla. Kahvesinden de bir yudum almıştı bu sırada. Ayşe ve Yeşim, biten evliliği ile ilgili, Serhan ve Oya ile ilgili konuşacağı son insanlar bile değildi Merve'nin. 

"Bu kadar mı yani?" dedi Ayşe merakla. Merve ise anlamadığını belli edercesine bakmıştı Ayşe'ye.

"Ay tatlım yani Oya ve Serhan'ın hayatlarına devam etmelerine izin mi vereceksin? Hem de burada? Onlarınki de ne yüzsüzlükmüş ayol. Oya'nın adı çıktı metres diye, hatta birileri ikisinin arabasını parçalamış geçen gün duymuşsundur sende Mervecim, ben fotoğraflarını çekip bizim grupta paylaşmıştım. Gerçi sen tepki vermedin ama görmüşsün kontrol ettim ben." dedikten sonra bir yudum su alıp nefes almadan konuşmaya devam etti Ayşe. Merve ise bu sırada derin bir nefes alarak dışarıya baktı ama Ayşe konuşmaya başayınca gülümseyerek ona çevirdi bakışlarını.

Scarlett&RhettWhere stories live. Discover now