Capitolul 2- Băiatul-problemă

4 0 4
                                    

Mda... el este Tudor. După părerea mea, cel mai idiot copil de pe planetă.
Mereu lipsește de la primele ore, pe motiv că "m-am trezit târziu, doamna, vă rog să mă scuzați...". Asta pot să jur că este cea mai credibilă (penibilă) scuză din toată istoria omenirii, de dinainte să se inventeze lumea.
Mă rog, revenind la subiectul acestui capitol, adică la modul în care Tudor își bate joc de mine, pot să spun că la acest subiect este foarte inventiv... ce vreau să spun este că, de exemplu, ieri, la școală mi-a zis că sunt săracă lipită pământului (ceea ce nu este deloc adevărat, deoarece, după cum știți, dețin un Xbox, în timp ce el nu are nici măcar un calculator de gaming) și a zis că mama mea este o curvă idioată, fără job și salariu. Ultima replică a fost foarte enervantă, deoarece mama mea este medic și a învățat timp de 28 de ani și este cel mai căutat medic din România...
M

ă rog, eu, ca o fată respectuoasă cum sunt, i-am mulțumit pentru complimentele lui gândite intens de cei doi neuroni ai săi, în modul meu special: i-am dat două picioare bine țintite în coaie și apoi, BAM! toată lumea începe să râdă de Tudor, fix ceea ce am așteptat.
De cele mai multe ori, Tudor face referire la faptul că sunt săracă (chiar nu pot să înțeleg de ce...) și că nu mă joc mai niciodată pe Xbox, deși greșește, deoarece mă joc în fiecare duminică. În concluzie, Tudor se pare că își bate joc de mine doar pentru că nu are ce face. Oricum, deja i-am dat vreo 10 picioare, deci nu prea cred că o să mă mai deranjeze în curând.
XOXO, black_Audi_grl_11
P.S.: Ne revedem în următorul capitol!!!

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Feb 28, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Viața meaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum