Untitled part III.

52 14 25
                                    

Umalo sam se ugušila čokoladicom danas😂😂😂😂😂😂Ja se iskreno ne mogu prestat smijat kad se toga sitim. 😂😂

Sigurna sam da sad ta moja prijateljica u tajnosti  čita ovo i zamolila bih ju da mi se javi i da me ne šuka.

Dakle,početak tjedna, škola, prva smjena, nije moglo bolje počet... (džast sarkazam!)

Nastavnici su me naživcirali, boli me (grlo i imam malu temperaturu), but who cares?

Nego...ono što je najzanimljivije bilo je nakon škole.

Dakle, ja idem s busom kući i davno bi se ubila da sa mnom ne iđe ta moja prijateljica iz razreda. Radi zaštite njenog identiteta zvat ćemo je Niska, što nije daleko od istine.

Mi imamo sreće pa imamo puno avantura dok sat vrmena odamo po gradu i čekamo autobus, jer su nam inače ovi vozači divni...

Ja i Niska smo napokon dočekale autobus i sjele. Umalo smo poginule jer se par puta vozač ustava da zakopča neki spremnik koji je iznad njegove glave. Znači on je ovako malo u glavu bolestan i sad si zacrta da zarvori taj glupi spremnik/kovčeg i AMEN!

Prvo je to bio šok jer mu volan ode pa autobus umalo lančani sudar da pokrene, čas na jednu kuću, čas na drugu,pa na djecu, auta i ostale autobuse.

Taj vozač (budala khm) se dobrih 5 minuta mučio dok nije odusta.

Dalje: Niska je postigla kao neki uspjeh (haha) u školi i ja umjesto da joj opalim visokog petaka ja ju pleskom, malte ne opalim.

Naravno mi smo veliki fanovi energetskih čokoladica i dm-a pa smo redovne mušterije. Umalo sam se ugušila kad sam vidila njenu reakciju.

Ona je "počela plakat" i smijet se, a o sebi da ne govorim. Ja sam se smijala baaaššššš  dooostaa duuugo... i samo joj govorim "ispričat ću ti se samo da se pristanem smijat".

Iskreno da vam kažem umirala sam s onom čokoladicom. Na kraju me grlo toliko bolilo od nje, da sam ju bacila.

Kasnije, pričale smo o toj jednom neobičnoj osobi s kojom Nisma sjedi tokom nastave.

Ta osoba ( muško je) je UŽASNO tiha i povučena...čudo! Naravno, Niska je pričalica i pol i ona redovno priča s tom osobom, sad već možemo reć da priča sama sa sobom jer ju on ne sluša ili reda radi samo kaže "ahaa..."

Niska odman plane i naljuti se, takva je osoba, komična. Meni triba kršćanske soli kad s njom pričam koliko se smijem, jer je ona bolno iskrena i smišna. Stvarno jedan od boljih tipova ljudi koji su meni top i s kojima se volim družit.

Naravno, Niska, moja rodica, je ovako luda sama po sebi tako da je svaka komunikacija s njom završena s bolom u stomaku i suzama u očima. (Od previše smijeha, nedaj Bože nešto drugo).


Tako da sam se na danas nasmijala i ona mi je baš popravila dan iako mi je ponedljeka savRšeno počeo...

Kako je vama ponedjeljak počeo? 😂😂😂 Btw, Niska javi se!!

яαи∂σм ву мє ⏩Where stories live. Discover now