24.📝

1.7K 45 1
                                    

Max:
Čo že si ?!
Vybehol som po mojom bratovi keď som otvoril dvere od pracovne.
Ale Maxinko sa nám vrátil
Povedal a nasadil psycho úsmev. Niekedy mam strach pri ňom byť čo i len sekundu ,ale potom si spomeniem že som také isté monštrum ako on.
Pýtam sa ešte raz, čo si to spravil!
Nie si normálny! Nemal si tam ísť vôbec! Ako by nestačilo že si zabil jej rodičov a tých ,ktorý sa o ňu starali ,ale aj ju máš v pláne zabiť! Si horší než nás otec ,si psychopat!!
Kričal som po ňom a kopol do stoličky ,ktorá letela do steny.
Nezapieram že aj som vraždil alebo vraždím ,ale toto je aj na mne veľa. Rukou som si zašiel do vlasov a skĺzol po stene dole. V tom momente sa mi vrátila spomienka z mojej prvej vraždy.
Flashback:
Kapucňa na hlave zakrývala môj výhľad na cestu. Z pod nej mi vytŕčali moje hnedé teraz už mokré vlasy. Kráčal som ulicami LA a myslel na to ako si doma sadnem na posteľ,vypijem kakao a obimem mamu. Otec bol skoro vždy v ,,praci,,. Nedivim sa byť mafianom pre neho nebola práca alebo koníček. Užíval si to. Tú bolesť ľudí. To prosenie,aby ich nezabil. Ich posledný výdych. Miloval to. Pred dverami som otriasol zo seba vodu ako pes. Mama to nemala rada keď som po dobe roznášal blato alebo vodu. V predsieni som skopol moje nike tenisky ,ktoré boli viditeľné celé od blata. V kuchyni spadol pohár. Nedával som tomu extra pozornosť a to bola chyba. Niekto vykríkol. Mama. Rýchlosťou o ktorej som ani nevedel že mám som utekal za jej výkrikom. Kuchyňa. Zastal som pred dverami a pozeral sa pred seba.
Muž v čiernom oblečení so zbraňou v ruke. Držal moju mamu pod krkom ,bolo vidno že nemá ďaleko od jej udusenia. Mama mu vykopla zbraň ,ktorá sa ocitla pri mojich nohách. Zobral som ju a namieril na toho muža. Len sa zasmial a nožom ,ktorý bol na stole podrezal moju mamu. Vykríkol som a vystrelil.
Muž spadol na zem a ja som sa vrhol k mame. Plakal som a jej ruku držal v mojej dlani. Usmiala sa na mňa a povedala ,,môj statočný synček ,ľúbim ta,,. V ten moment jej srdce prestalo byť a ja som sa zrútil. Plakal som ,kričal,objimal ju a prosil ,aby sa mk vrátila. Bolo pozde. Už tu nebola. Už nikdy ju neobimem,nedám pusu,nepoviem jej ako ju mám rád. Nič. Už tu nie je. Vtedy som mal 14. Prvá vražda a mne to bolo jedno. Chcel som späť mamu.
End of Flashback

Po lícach sa mi kotúlali slané slzy. Bolo mi to jedno. Bolo mi jedno že ma takto vidí Leo,všetko mi bolo jedno.
Vybehol som z pracovne a namieril si to k motorke. Slzy mi bránili k jasnemu videniu a nedivil by som sa keby že sa niekde zrúbem alebo nárazím. Teraz som bol len ja,slzy a spomienky. Nič a nikto iný. Zastal som na mojom mieste a dobre že som si nevykričal hlasivky. Hnev,zlosť,smútok. Jediné pocity,ktoré som teraz cítil. Hodil som sa do trávy a znova nechal slzám voľný priebeh. Musím ju ochrániť. Musím. Nedovolím ,aby jej ublížil. Po 2 hodinách som sa konečne dotrepal domov. Zastal som pred domom a pozrel sa okolo seba. Vydýchol som a vybral sa do domu. Popri tom ako som otváral dvere som počul jej slizký hlas.
Maxi poď užijeme si
Otočil som sa a pred sebou videl nízku blondínu. Jej modré oči zdobil make up a výrazne očné tiene. Práva kurva. Bola odomna mladšia ,ale za to vedela tak uspokojiť. 2 krát som si s ňou aj ja užil ,ale teraz. Teraz už na nu nemám chuť. S použitím produktom nejebem.
Prišiel som k nej a jej tvár si dal do dlaní.
Teraz ma počúvaj. Posledný krát si mi povedala Maxi. Posledný krát si sem prišla. Posledný krát si toto povedala a posledný krát sa na mňa pozrela alebo prehovorila. Je ty to jasné ty kurva!! Si len obyčajná kurva a nechápem ako som s tebou nie čo mohol mať. Fuj!
Pustil jej tvár a išiel dovnútra.
Odvrkla si a na svojich 10 cm štekloch išla preč. Oprel som sa o dvere a nadýchol sa. Tenisky som skopol a hodil ich niekam do piče. Otvoril som dvere na izbe a dal si dole tričko. To iste som spravil s riflami.V boxerkach som išiel do kúpeľne. Aj tie skončili dole. Sadol som si do sprchy a pustil prúd teplej vody. Nakoniec som vyliezol a znova len v boxerkach som si ľahol do postele. Neviem ako no podarilo sa mi zaspať čo som bol rád.

Ráno:
Rukou som si pretrel oči a namieril si to kúpeľne. Z rúk som si vytvoril kvázi misku ,do ktorej som nechal tiecť studenú vodu. Keď bola plná tvár som sklonil k ,,miske,, a vyhodil ju na seba. Takto som to zopakoval ešte 6 krát.
Zo šatníku som si vybral čierne skinny,čierne tričko a čierne conversy. Zo stola som schmatol slnečné okuliare,kľúče,mobil,batoh a samozrejme krabičku cigariet.
Zamkol som a išiel k autu. Otvoril som dvere na strane vodiča a následne ich zamkol. Naštartoval som a išiel smer peklo. Teda škola. Na parkovisku som zastal presne o 9:50 am. 2 hodina v priebehu. Vystúpil som a zapálil si cigaretu. Nikotín pomaly prechádzal mojou krvou až k mozgu kde nastalo upokojenie? Dobrý pocit? Neviem,ale bolo to fajn. Krabičku som zastrčil do vrecka na nohaviciach a išiel k dverám školy.
Otvoril som a následne ich zavrel.
Pomalým krokom som išiel k triede a pripravoval sa na monológ profesora pre moju osobu. Vzdychol som a išiel ďalej. Pred dverami som zbadal Lucy. Takže tiež mešká.
Čau
Ehm ..ahoj
Povedala a usmiala
Dlhé vlasy jej len tak ležali na pleciach,biely overal a čierne nike tenisky jej zvýrazňovali postavu.
Bola dokonalá. Chvíľu sme tam ešte kecali a potom som otvoril dvere.
Aaa pán Stilinski a .. slečna Di Laurentis? Meškate! Po prvý krát nechcem vedieť dôvod vášho meškania,takže si choďte sadnúť! Hneď!
Povedal a pre seba [si len myslel] zamrmlal ,,tá dnešná mládež,,.
Uchehtol som sa a išiel si sadnúť. Lucy to vôbec nevadilo že si teraz profesor a celá trieda myslí že sme spolu spali. Úprimne. Mne to nevadí vôbec. Tá predstava že sa podomnou zvíja od rozkoše. Aww. Preboha ja myslím na to ako by som ohol Lucy. I keď... Nie ,to nemôžem.
Sadla si vedľa mňa a hlavu si položila na stôl. Pomaly dýchala a mal som pocit že každú chvíľu zaspí. Možno by aj zaspala keby že nezazvoní zvonček.
Lucy vyšla ako prvá a ja hneď za ňou. Sledoval som ju až vonku. Tam sa oprela o stenu a zapálila si cigaretu.
Moment.. čo?! Ona fajčí?!
[žiadne dvojzmysli]


♥♣♥
Ahojte dúfam že sa páči
Dnes je to len maxov pohľad. Napíšte mi do komentu kto je vaša obľúbená postava.
Odomna všetko.
Čuste❤❤

Love Me [MF]Where stories live. Discover now