Κεφάλαιο 10

974 50 1
                                    

Το φως που έμπαινε από το παράθυρο στο δωμάτιο με έκανε να ξυπνήσω . Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά δεν μπορούσα . Τα χέρια του  ήταν τυλιγμένα γύρω μου και με είχαν κολλήσει πάνω του . Έκανα μια απόπειρα να ελευθερωθώ αλλά μάλλον τον ξύπνησα  .

Στέφανος  : ' Καλημέρα ' είπε με την αγουροξυπνημένη φωνή του . Θεέ μου πόσο πιο  σέξυ  .

Κάιλη : ' Καλημέρα  ' του είπα αλλά δεν έκανε κίνηση  για να πάρει τα χέρια του .

Κάιλη  : ' Εμ ..... Στέφανε  ? '

Στέφανος : ' Μμμμμ ' μου απάντησε νυσταγμένα

Κάιλη  : ' Μήπως να έπαιρνες τα χέρια σου ?

Στέφανος : ' Γιατί  ? '

Κάιλη : ' Γιατί πρέπει να σηκωθώ  '

Στέφανος  : ' Πέντε λεπτά  ακόμα '

Κάιλη : ' Εντάξει ' είπα  και γύρισα προς την πλευρά του .

Είχε κλειστά τα μάτια του και έδειχνε πολύ όμορφος . Πώς έμπλεξα έτσι . Μ'αρέσει πολύ αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν θα με δει διαφορετικά  .

Κάιλη : ' Στέφανε σκεφτόμουν για μας και νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να γίνουμε φίλοι '  του ανακοίνωσα και κατευθείαν με κοίταξε μες  τα μάτια  .

Στέφανος  : ' Πλάκα μου κάνεις έτσι  ? '

Κάιλη : ' Ξέρω ότι δεν σου έχω φερθεί και πολύ καλά αλλά  και εσύ μου  έχεις ανακατέψει την ζωή  μπορούμε να είμαστε φίλοι .  Σκέφτηκα ότι αφού θα παντρευτούμε που θα παντρευτούμε και είναι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω  ίσως θα ήταν καλύτερα και για τους δυό αν διατηρούσαμε μια φιλική σχέση  '

Στέφανος : ' Αποκλείεται ' είπε και σηκώθηκε πηγαίνοντας προς το μπάνιο  . Μετά από λίγο άκουσα το νερό να τρέχει και αφού ντύθηκα έφυγα από το δωμάτιο του .

_________________________________

Αφού έκανα και εγώ  ένα μπάνιο ετοιμάστηκα και φόρεσα μια μαύρη φούστα με ένα άσπρο τοπάκι . Κατέβηκα κάτω και πήγα στην κουζίνα για να φάω  . Καθώς έτρωγα   άκουσα το κουδούνι και έτρεξα να ανοίξω  .

Μπροστά μου στεκόταν ένας ψηλός τύπος με καστανόξανθα  μαλλιά και πράσινα  μάτια .  Ήταν πολύ όμορφος αλλά σε καμία περίπτωση δε  ήταν σαν τον Στέφανο .

' Άστον ' μου είπε και μου έδωσε το χέρι του

' Κάιλη ' του είπα και του έδωσα το δικό μου

Αφού πέρασε μέσα κρατώντας μια βαλίτσα κάθησε στον καναπέ ανενόχλητος σαν να ήταν το σπίτι του

Κάιλη : ' Μήπως θες να μου πεις ποιός είσαι ? ' Τον ρώτησα

Στέφανος  : ' Ο κουμπάρος μας  ' είπε ο Στέφανος και πήγε προς το μέρος  που καθόταν ο Άστον  . 

Αφού κάναν τον αντρικό τους  φαντάζομαι χαιρετισμό ο Άστον πήρε τον λόγο 'Τι θα λέγατε να πάμε κάπου έξω να φάμε και να γνωριστούμε   .  Ξέρετε στα αεροπλάνα δεν έχει καλό φαγητό ' είπε και του χαμογέλασα  .

Κάιλη : ' Εγώ είμαι μέσα  '  είπα αμέσως

Στέφανος  : ' Και εγώ  ' είπε ο Στέφανος καρφώνοντας το βλέμα του πάνω μου .

___________________________

Μπήκαμε και οι τρεις στο αυτοκίνητο μου αλλά στην θέση του οδηγού είχε καθίσει  ο Στέφανος .

Φτάσαμε έξω από μια παραθαλάσσια ταβέρνα  .  Καθίσαμε σε ένα τραπέζι κοντά στην θάλασσα . Ο χώρος ήταν διακοσμημένος σαν να  ήταν βυθός . Οι τοίχοι είχαν το χρώμα της θάλασσας ενώ πάνω τους ήταν ζωγραφισμένα κοράλια  .

Είχα  καθίσει δίπλα στο  Στέφανο ενώ απέναντι μου είχα τον Άστον  . Παραγγείλαμε να φάμε θαλασσινά και τα αγόρια  παραγγείλαν και κρασί . 

Η ώρα περνούσε αρκετά ευχάριστα με τον Άστον να μας περιγράφει εξευτελιστικές σκηνές με τον Στέφανο από το Πανεπιστήμιο   . Κάποια στιγμή ο Άστον πήγε  στην τουαλέτα . Τότε και εγώ βρήκα την ευκαιρία μου για να  τζουκλίσω λίγο τον Στέφανο .

Κάιλη : ' Ωραίος ο φίλος σου και αστείος όχι σαν εσένα ' του είπα και αυτός αμέσως νευρίασε 

Στέφανος  : ' Σου αρέσει  ? ' με ρώτησε

Κάιλη  : '  Καλός είναι ' είπα και συνέχισα να τρώω   . Φυσικά και δεν το εννοούσα  . Δεν λέω ωραίο παιδί είναι  αλλά κάτι στον Στέφανο με έχει κάνει να τον σκέφτομαι συνέχεια  και δεν με αφήνει να ασχοληθώ με άλλους   .

Το υπόλοιπο αυτής της φοβερής εξόδου μας κατέληξε σε πλήρη αμηχανία καθώς το κλίμα μεταξύ  εμένα και του Στέφανου ήταν αρκετά οξύθυμο  μετά  το σχόλιο μου  κάτι που γρήγορα κατάλαβε ο Άστον

Γυρίσαμε σπίτι αργά καθώς μείναμε πολύ ώρα στην ταβέρνα και εγώ πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου και έπεσα για ύπνο .

Wedding Pressure Where stories live. Discover now