Szeretlek

302 11 2
                                    

Az új szobámba fekszek fura itt lenni új ház új környezet és új szomszédok .Minden új és ez megvisel nem szeretem a változást . Peter éli a saját ki életét 2 hete csattant el az utolsó csókunk azóta nem beszéltünk egymással ,most biztos azt gondoljátok haragszok rá ez miatt de nem . Miért is haragudnék csak tönkre tett lelkileg bár ehhez ketten kellettünk nem hibáztathatom csak őt ez miatt .Lelkileg a pokolba kerültem és ezen már semmi nem tud változtatni .

Peter el ment a haverjaival bulizni szokás szerint lassan egy hete nem találkoztunk hiába lakunk egy fedél alatt ő az olkoholba meg a bulikba temetkezik én meg a könyvekbe . Nagyon szar szánalmas életem van én azt nagyon jól tudom nem kellenek emberek akik ezt még meg is erősítik számomra .

Az ajtó csappodása rántott vissza a gondolataimból . Pedig milyen szép kis gondolatok volta azok kár értük . Nem veszem a fáradságot hogy megnézem ki jött haza nem érdekel addig a pontig amíg nem engem piszkálnak . Úgy döntöttem ideje el mennem fürödni és rendbe szedni magam csak kár hogy ahhoz el kell hagyjam a szobám biztonságát,szánalmas vagy Emily ezzel a gondolattal hagytam el a szobám. Fürdőszobába érve eresztettem egy kád meleg vizet hamár rá szántam magam a fürdésre egy órán keresztül ki se fogok szállni még akkor se ha most jön el a harmadig világháború . Telefonomon elinditottam a lejátszási listámat hogy ne öljön meg a csönd . Rutin szerűen végeztem a mozdulatokat addig a pillanatig amig nem nyílt az ajtó.

Ki más állt volna ott ha nem Peter egy ördögi mosoly kísértettébe .Nem törődtem azzal a ténnyel hogy meztelen vagyok előtte úgy is látott már ruha nélkül akkor meg minek foglalkozzak vele nem ? Viszont arra nem voltam lelkileg felkészülve hogy csatlakozik hozzám a fürdőszobába .

-Segíthetek valamit Peter ?

- Hát ha így rákérdeztél , megmosod majd a hátam ? kérdezte egy kis angyali mosoly mellett .

Bár akkor még nem esett le mit is jelentett ez a célzás vagy inkább kérés . Csak akkor döbbentem rám hogy csatlakozik hozzám a kádba is mikor neki állt le venni a ruháit . Megszólalni nem volt időm és már be is ült mögém. Zárójelbe téve nagyon nyálcsorgató teste van bár ezt próbáltam nem a tudtára adni hogy tetszik a látvány bár melyik lánynak ne tetszene . Szorosan ölelt magához mit ha soha nem akarna elengedni .Bár ezt inkább az alkohol hatására fogom mint sem a józan eszére .

-Hiányoztál .

-Hmm jobb lesz ha kijózanodsz Peter és engem békén hagysz nem vagyok a játék szered .

Kis monológom végére ki törtem a karjai közül és felálltam ott akartam hagyni őt egyedül csak Peter megint keresztbe tett a szításaimon mert velem együtt ő is felállt és habozás nélkül felkapott a karjaiba és átvitt az ő szobájába tiltakozni se volt erőm olyan szorosan fogott .

Finoman le tett az ágyára mint ha én lennék a legféltettebb kincs az egész világon . Itt az idő menekülni Emily szedd össze minden erőd és bátorságod és fuss . Hát igen gondolatban ez könnyebben ment mint a valóságba . Hogy próbáltam felkelni Peter vissza rántott magára elég kellemetlen helyzet ez .Még mindig ruha nélkül vagyunk és minden egyes szabad bőrfelületünk össze ér .

-Emily ugye soha nem leszel az enyém ?

-Nem ,tudom hogy csak a fogadás miatt próbálkozol azért én se vagyok annyira hülye hogy ilyen könnyen be adjam a derekam főleg neked Peter.

-És ha azt mondom hogy nem csak a fogadás miatt kellesz ?

-Ne néz ennyire madárnak lehet hogy ez másnál bejön de nálam nem tudod jól .

Halk szuszogás üti meg a fülem , elaludt vagy is szabad az út végre szabadság !

Gondoltam én de ahogy fel szerettem volna kelni nem tudtam mert karjaival olyan erősen fogott hogy megmozdulni se tudtam .Nagy nehezen betakartam magunkat és vártam hogy én is mély álomba szenderüljek.

-Szeretlek !

Biztos csak képzelődők és hangokat hallok ez az Emily megbolondultál .

MegtörveWhere stories live. Discover now