Spune-i lui Harry sa-si manance legumele

4.6K 246 30
                                    

Inainte de a citi capitolul, aruncati un ochi la media. :3 Nu muriti, nu stiu sa fac coliva :))

 Draga Faith,

 

 

Cand vei vedea biletul acesta, tu probabil, si mai mult ca sigur, vei fi plecata de acasa. Daca ai crezut ca nu mi-am dat seama ce planuiai tu si Perrie, sa sti ca va-ti inselat amandoua, iar tu ai uitat a cui fiica esti; sunt Anne, de la mine te poti astepta la orice. Chiar in acest moment ma gandesc sa i-au primul zbor si sa vin in Washington pentru a va invata minte pe amandoua si pe Harry care nu mi-a telefonat pana acum.

Am simtit cum stomacul mi se strange ghem cand ochii mi-au fugit dealungul scrisului caligrafic, dar am simtit cum starea de lesin dispare imediat ce ochii mi-au cazut pe urmatoarele cuvinte, facandu-ma sa expir tot aerul din plamani, usurata.

Dar nu o voi face, vroiam doar sa-ti dau sentimentul de panica pentru cateva secunde. Stiu, sunt o mama model ar trebui sa primesc un premiu pentru asta!

Mi-am dat ochii peste cap si am continuat sa citesc.

Deviind de la subiect, stiu ca adevaratul motivul pentru care ai plecat este Niall, dar lasa-ma sa cred ca ti-a fost dor de fratele tau.

Imi pare rau Faith, dar nu stiu daca ma voi putea impaca cu gandul ca fiica mea sa se vada cu baiatul din trupa din care si Harry face parte. Si mai stiu ca oricat ti-as impune sa nu te vezi cu el, tu te vei ambitiona si mai tare, iar astfel nu vom putea rezolva nimic.

Dragostea este o nebunie temporara. Erupe precum un cutremur si apoi dispare…Iar atunci cand dispare va trebui sa iei o decizie. Trebuie sa stii sa lasi in urma daca radacinile tale au devenit mult prea incolacite incat incepe sa doara. Pentru ca asta este dragostea adevarata. Dragostea nu doare, nu te lasa fara aer, nu este doar emotie, nu este un amestec de promisiuni spuse in vag. Asta inseamna a fi indragostit. Gandeste-te doar la ce ti-am spus.

 

Cu drag,

mama

 

Ah, era sa uit. Spune-i lui Harry sa-si manance legumele, doar stie cat de sensibil poate fi uneori cu stomacul!

                                         

 

 

Am chicotit la ultimele randuri dedicate cretului, dupa care am inceput sa alerg de nebuna pe holul hotelului tipand cat ma tineau plamanii, chiar daca nu era nici 5 dimineata.

-Haaarryyy!! am dat buzna in camera lui, sarind la propriu pe el in pat.

-Nebuno, e miezul noptii! a mormait, vocea fiindu-i una groasa din cauza somnului. Lasa-ma sa dorm sau te inchid in dulap!

-De fapt, este aproape 5 dimineata si ar fi cazul sa te trezesti, mi-am infasurat bratele la piept, fiind inca cocotata in spatele lui. Paul a spus ca la 6 sa fim gata de plecare catre Chicago.

-Nu-mi pasa, vreau sa dorm! Cer prea mult?

-Haide, Harry! am spus lasandu-ma pe spate. Nu fi morocanos, am venit doar sa-ti spun ca am primit o scrisoare de la mama.

She is my sisterWhere stories live. Discover now