7

1.4K 67 4
                                    

Min YoonGi - Nikoow
Jeon JeongGuk- Lee_Min_Young00

JungKook

Tettére beharaptam ajkaim. Tudja, hogy mennyire beindít, ha a fenekem markolgatja.
Szavaira már nem válaszoltam, inkább csak ismét tudatosítottam magamban ezt a nagyszerű tényt. Ellazultam karjai közt, majd kis idő múlva elaludtam.
Reggel hamarabb keltem, mint Yoongi. Úgy gondoltam a tegnapi nap eléggé kikészített mindkettőnket, így a konyhába vettem az irányt, hogy csináljak valami ételt. Virslis rántottára esett a választásom, azt mind a ketten szeretjük, és könnyen elkészíthető.

Suga

Nem is tudom mikor aludhattam el, csak elnyomott az álom.
Nyöszörögve, még mindig csukott szemmel tapogattam szerelmem után, de mikor nem találtam egyből kipattantak szemeim. Hová tűnt? Pánikba esve kapkodtam a fejem a szobába, de nem volt ott. Kipattantam az ágyból, és az egész házat végigkutattam. Végül a konyhàban találtam meg, ami megkönnyebbülést nyújtott.
Háta mögé osontam, és átöleltem hasánál összekulcsolva ujjaim.
-Jóreggelt. - csókoltam tarkójára. - Mit ügyeskedsz itt már kora reggel? Hm.. az egyik kedvencem. Milyen kis konyhatündérem van nekem. - kuncogtam.
Ha itt van, mindig készít valami finomat. Gyakran itt van, ami meg is látszik. Felszedtem egy kis plusz súlyt. Kicsit aggódok, hogy így már nem fogok neki tetszeni, de akkor se tudok ellenálni, túl jól csinálja ezt is.

Jungkook

Elmosolyodtam, mikor átfonta karjait hasamnál.
- Gondoltam összeütök egy kis apróságot. - mondtam elfordítva a fejem, hogy puszit nyomhassak puha arcára. -  Mindjárt kész van. Segítesz a megterítésben? - Kérdeztem meg, mire azonnal pattant és segített. Kavargattam még egy picit az ételt, majd mire szedtem mind a kettőnknek már meg volt terítve.
- jó étvágyat. - mosolyogtam rá, majd enni kezdtem.

Suga

Én is jó étvágyat kívántam, majd falni kezdtem. Pár perccel később már jóllakottan dőltem hátra, hasamat simogatva.
-Most is kitettél magadért. Köszönöm.
Még jó, hogy hétvége van, nem lennék képes így kimozdulni.
A mosogatásban én is segítkeztem, majd a kanapéra telepedtünk le TV-t nézni. Karom átvetettem vállán, ő pedig hozzám bújt. Közelségére azonnal beindultak a hormonjaim,
nem tudtam kontrolálni.
-Nem pótoljuk be a tegnap estét? - suttogtam fülébe, amit aztán meg is haraptam.
Ő is kíván, ez egyértelmű, én pedig kanos vagyok. Hozzászoktam a napi szintű testiséghez, és a tegnap kimaradt, ezt mindenképp be kell pótolni, különben megbolondulok.

JungKook

- Hmm... Én benne vagyok. - mosolyogtam perverzen.
Yoongi is viszonozta, majd hercegnő pózba felvéve sietett be a hálószobába. Lábbal becsukta az ajtót, majd neki tolt, és ott váltottunk szenvedélyes nyálcserét. Mondtam már, hogy ő mindenben jó? Olyan erotikával tud csókolni és hozzám simulni, hogy szégyen - nem szégyen, de már ettől is úgy állok, mint az emberek a katonaságban.

Suga

Imádom, hogy már a csókomtól is sóhajtozni kezd. Amikor nyelvemet is bevetem, szinte nyögdécsel. Ezt akarom most hallani, hogy csak nekem nyög. Ízlelőszervemmel megkerestem övét, és finoman mozgatni kezdtem. Egyre jobban kezdte elveszteni a fejét, és nekem pont ez volt a célom. Szája szélére lefolyt nyálát lenyaltam, majd folytattam a másik kóstolgatását.
Elégedetlenül lökdöste nekem csípőjét, de ezzel most nem tudja elcsavarni a fejem, túl higgadt vagyok.
Eddig combjánál tartottam, de olyan erősen kapaszkodott belém, hogy nem is volt szükség az én munkámra. Masszírozni kezdtem fenekét, majd nadrágja s boxerje alá nyúlva folytattam ezt a tevékenységet. Készségesen tolta hátra csípőjét, ezzel markomba nyomta kerekded részét.
A maiért büntetés jár JungKook... Olyan, amit a nap minden pillanatában visszakönyörögsz...

Notice Me [ Befejezett ] Where stories live. Discover now