Hét

489 37 6
                                    

Min YoonGi - Nikoow
Park JiMin - Lee_Min_Young00

Yoongi

-Nyaaa - hadonásztam,  és mikor megtapintottam szerelmem, lerántottam magamhoz. Kezem és a lábam is átvetettem rajta, csapdába ejtve.
-Nem akarok menni. - nyöszögtem.
Kellemes Jimin csókjára kelni. Igazából most van az első alkalom, hogy nem harapom le annak a fejét, aki megzavarja álmom.

Jimin

- El hiszem, hogy álmos vagy, de a te hibádból, hisz te nem aludtál az éjjel. És amúgy sem lenne kedves tőlünk, ha most mondanánk le. - próbáltam úgy elhelyezkedni, hogy ne nyomjam.
- Gyerünk kelj fel. - húztam le róla a takarót. - Este legalább jobbat alszol. - simítottam meg arcát. - Csak az én kedvemééért.... Kérleekk.

Yoongi

Nem kell neki tudni, hogy miért nem alszok...
-Jólvan. - keltem fel.
Nyomtam egy puszit arcára, majd felszenvedtem magamra a cipőm és a kabátom. Nincs hideg, de nem akarok szétfagyni korcsolyázás közben. Megvártam, míg Jimin is így tesz. Oda nyújtottam kezem, és amint összekulcsolta övével, már indultunk is.

Jimin

Örülök, hogy hallgat rám, így egy mosollyal az arcomon hagyom, hogy kezemet megfogva vezessen a kori pálya felé. Elég jól felöltöztem, így legalább nem fogok fázni ha sokáig leszünk kint.
- Na és... Mit kell tudni a barátaidról? Tértem rá egy fontos témára, ugyanis ha oda érünk, nem szeretnék kínos csendeket és feszült perceket. Remélem elfogadnak majd engem.

Yoongi

-Nem kell izgulni. - ásítottam. - Ők is a zenével foglalkoznak. Hoseok táncol is pluszban. Ő egy kicsit hibbant, Namjoon inkább komolyabb. Jófejek, bírni fogod őket.
Ahogy haladtunk a koripálya bejárata felé, megláttam barátaim alakját. Mikor észrevettek, intettünk egymásnak.
-Csá. Ő Park Jimin, a párom. Chim, ők itt Jung Hoseok és Kim Namjoon. - mutattam be őket egymásnak.

Jimin

- Sz.. Sziasztok. - mosolyodtam el félénken, majd kezet ráztam velük. - Remélem jól kijövünk majd egymással. - hajoltam meg előttük, majd Yoongira sandítottam. Egy biztató mosolyt küldött felém, remélem azért, mert jól csinálom. - És... Hoztam nektek egy kis ajándékot. - vettem ki a táskámból a sok nassolni valót. - Nem tudtam miket szerettek, ezért bőven vettem édeset és sósat is. - nevettem el magam egy kicsit felszabadultabban, miközben átadtam.. Hoseoknak a zacskót.

Yoongi

-Mondtam, hogy ne hozzál a beleseknek semmit. - lettem mérges.
Direkt mondtam, hogy ne...
-Nyugi már Sugibaba, csak kedveskedni akart. - karolt bele Hobi és már volszolta is a pályára.

Jimin

Bocsánat kérően néztem Yoongira, miközben tovább húzott barátja. De mielőtt még a jégre léptünk volna, visszahúztam.
- Legelőször korcsolya kéne és le kéne pakolnom. - mutattam az eléggé nehéz táskámra, mire elengedett, én pedig Yoongihoz léptem, aki átkarolta egyik kezével a derekam. Sokkal kényelmesebb, ha ő fogdos.
- Fizetem én mindenkinek. - vetettem fel az ötletem mosolyogva.

Yoongi

-Dehogy fizetsz! - mondtuk egyszerre Namjoonnal.
Egyikünk se szereti, ha helyettünk fizetnek. Én is vettem kettőt, és ő is. Kézen fogta a teljesen bezsongott Hobit, amit egy hálás pillantással díjaztam. Tudja, hogy kevés időnk van,  és szeretném azt a szerelmemmel tölteni.
-Bírnak téged... de én azért jobban. Legközelebb több időt tölthetsz velük, de most csak rám figyelj. - csókoltam meg lágyan, kizárva a külvilágot.

Internet Love [ Befejezett ] Where stories live. Discover now