0 5

3K 265 74
                                    

Adrien alarmına söylendi. Pazartesi sabahları onun favorisi değildi. Telefonunu kontrol etti ve uykuya dalmadan önce anonime en son gönderdiği mesaja bir cevap gördü.

Anonim: tatlı rüyalar, harika çocuk.

Bu onun yeni takma adıydı. Anonim, ona 'harika çocuk' dedi ve Adrien, bunun hoşuna gittiğine şaşırdı. Anonimin yeni tarafları da mesaj aracılığıyla gösteriliyordu. O, zeki ve espriliydi.

Adrien, anonimin ona mesaj attığına çok memnundu. Rüzgârın, kağıdı Nino tutarken sökmeye karar verdiğine ve numaranın ona denk geldiğine çok memnundu.

Adrien, tanımadığı birisine mesaj göndermenin kendisini bu şekilde hissetmesine neden olacağını hiç düşünmedi.

Ona bir günaydın mesajı yolladı ama geri hiçbir şey cevap almadı. Kahvaltı yaptı ve aslında odasına geri dönerken ıslık çalıyordu.

Ona adını bile söylemeyen bir kızın onu nasıl bu kadar mutlu edebileceğini anlamadı.

Normalden birkaç dakika önce okula gitti ve okulu geçince şoförüne el salladı. Nino okulun merdivenlerine oturdu ve baloncukları patladı.

"Adrien, dostum, seni hiç bu kadar mutlu görmedim," diyerek en iyi arkadaşına gülümsedi.

Adrien geri sırıttı. "Anonim bulutlu günlerimde güneş ışığım oldu," dediği gibi biri onlara takıldı ve neredeyse Adrien'ın üzerine düşüyordu.

Marinette'in eşyalarını almaya çabaladığını görmek için döndü. Adrien ona bir kalem ve birkaç eski kağıt verdi, üzerlerinde eskizler vardı ve sonunda onun kızardığını fark etti.

"Üzgünüm ve teşekkür ederim." diyerek gözlerini Adrien'ın bakışlarından kaçırdı. Yüzünde sakar sevimli bir gülümseme yoktu.

"Özür dilerim ve sorun yok," dedi ve onun kalkmasına yardım etti. "Çok ironik," diyerek ona gülümsedi.

Marinette daha da kızarıyor gibiydi. "Sınıfta görüşürüz," diyerek sevimli gülüşüyle mırıldandı. Okul binasına koştu.

Nino ona Alya ile olan randevusunu ve Adrien da ona anonim ile olan hafta sonunu anlattı. Zil aniden çaldı ve telefonu cebinde titreşti.

Anonim: neden bir model olduğunu biliyorum. gülümsemelerin kelimenin tam anlamıyla güneş ışığı.

Mesaja kızardı, telefonunu tekrar cebine soktu ve arkadaşını okula kadar yürüttü. Mesaj ona anonimin kim olduğunu söylemedi, herkes gülümsemesini görebilirdi ama bir nedenden dolayı anonimin yaptığı için mutluydu.


Anon - TRWhere stories live. Discover now