35: Dit kan niet waar zijn

42 3 2
                                    

Niall POV

Ik loop hier met Ashley en de honden over straat. Ashley rent met Snowie weg en ik ren er ook achteraan, maar dan herinner ik me weer dat ik Sweety vast heb aan de riem en ik val op de grond. Ik voel een natte tong op mijn gezicht. "Sweetie!" Sweetie blijft door likken, ik lach, ik haal Sweetie van mij af en ik ga weer rechtop staan. "Hé Ash wacht even op mij," zeg ik en ik ren naar haar toe, maar nu rent Sweetie ook mee.

We lopen naar binnen en ik doe de riem af van Sweetie en dat doet Ashley bij Snow. Ik word gebeld.

N: Hey bro.

G: Nialler! We vroegen ons af of je vandaag naar Mullingar gaat?

N: Nee, eigenlijk niet, maar het lijkt me leuk.

G: Oké, hoe laat kom je?

N: Ik ben er vanavond.

G: Oké, tot dan.

N: Bye.

Ik hang op. "Ik ga zometeen naar mijn familie in Ierland," zeg ik. "Oké, veel plezier," zegt Ashley en het blijkt dat ze het niet erg vindt dat ik weg ga. "Ik ga even naar de Mc, wie gaat mee?" vraagt Ashley . "IK!" schreeuwt Louis. "Best, maar ik moet me nog wel even omkleden." Ashley loopt naar boven en even later komt ze terug. Ze heeft een zwarte crop top en die zit in haar bloemetjes rok en ze heeft haar witte Allstars aan. Ik kan me wel voor mijn kop slaan om te zeggen dat ik niet mee ben gegaan naar de Mc, want soms vertrouw ik Louis niet. Ashley geeft me een knuffel en een kus, want als zij terug is ben ik al met de boot. "Bye, veel plezier en doe de groeten," zegt Ashley voordat ze de deur dicht doet.

Ik loop naar boven en ik pak mijn weekendtas en ik doe er allemaal spullen in voor morgen en overmorgen. Als ik klaar ben loop ik naar beneden en zeg ik iedereen gedag en verlaat ik het kasteel. Ik stap in mijn Rance Rover en start de auto en rij naar de boot.

Ashley POV

Het was zo leuk vandaag, ik heb nog nooit zo hard gelachen. Ik loop naar de badkamer en ik kleed me uit en ik ga onder de douche staan en na een lange douche stap ik eronder vandaan en loop ik de badkamer uit en loop naar mijn inloopkast. Ik trek een sportbroekje aan en een topje en ik stap in bed.

De wekker gaat af en ik stap uit bed en ik loop naar mijn inloopkast en ik doe een skinny jeans aan met een wit topje. Als laatst nog mijn zwarte met roze Adidas. Ik loop naar beneden en ik loop naar de keuken. "Hebben jullie zin om pannenkoek te eten?" vraagt Louis en ik knik. "JA, DOE MAAR," schreeuwt Sam. Ik lach en ik ga aan tafel zitten.

Sam en ik lopen door de supermarkt, want we moeten nog wat chips en cola hebben, want we gaan een Filmavond doen. "OMG Ash kijk dit," zegt Sam en ze geeft mij het tijdschrift. GAAT NIALL HORAN ASHLEY TISDALE TEN HUWELIJK VRAGEN? staat er en mijn ogen worden groot. Sam rukt het tijdschrift uit mijn handen en ze bladert snel naar pagina 7.

Sam POV

"Ashley Tisdale en Niall Horan zijn 1 van de meest bekendste koppels op het moment. Er zijn haters en fans.

Niall is afgelopen week gespot in een juwelier, bij de verlovingsringen... Gaat hij Ashley ten huwelijk vragen?" lees ik hardop voor. "OMFG!! Ash, misschien ben je binnenkort wel Mevrouw Ashley Horan!!!!" roep ik enthousiast. Dan zie ik dat iedereen ons aanstaart.

"Sam! We moeten hier weg!" fluistert Ashley. "Voordat er zo een massa mensen om ons heen staat." "Okeee, maar we praten verder in de auto." fluister ik terug. We lopen snel de winkel uit, naar de auto.

Ashley zet express de radio heel hard aan. Ik draai de volume knop naarbeneden en vraag; "Wat denk jij? Zou het waar zijn? En wat zou je er dan van vinden? Zou je ja of nee zeggen? En..." "SAM! Ik weet niet of het waar is, ik weet ook niet wat ik ervan zou vinden en of ik ja of nee zou zeggen weet ik ook niet!" onderbreekt Ashley me. "Oke, ik begrijp het." Ashley zet de radio weer hard aan en we rijden in stilte terug. "Maar wat nou met de filmavond?" vraag ik. "Ik bestel wel wat pizza's." antwoordt ze. "Ga je mee de honden uitlaten en een buitenrit maken?" vraag ik aan haar. "Is goed, nemen we Sunday en Rowdy?" "Ja is goed."

We lopen naar de stal en ik roep mijn duitse herder, Storm bij me. Hij komt kwispelend op me af rennen en likt mijn hand. "Ja Storm, we gaan lekker naar buiten!" zeg ik enthousiast tegen hem. Ik haal Rowdy uit haar box en zadel haar op.

Ik neem haar mee naar buiten en spring erop. Ik roep Storm en rij naar Ashley, die op Sunday zit te wachten met Snowie naast haar. Sweety blijft binnen.

We rijden de bossen in, en de honden lopen vrolijk voor ons uit. Ik aai Rowdy over haar hals.

Dan zie ik een boomstam liggen. Ik rij er met Rowdy heen om te kijken of de grond eromheen veilig genoeg is. "Springen?" vraag ik. "Is goed, ga jij maar eerst."

Ik laat Rowdy aangalopperen en ze vliegt over de sprong heen. "Goed zo meid!" zeg ik en ik klop haar op haar hals. Ashley komt er ook makkelijk over heen.

Na ongeveer een uur gereden te hebben komen we terug bij de rand van het bos. Vanaf hier zien we al een hele groep paparazzi staan. "Ash, ik denk dat we beter even hier kunnen blijven voordat Storm..." Maar het is al te laat. Storm rent hard blaffend op de paparazzi af...

✔️Love is complicatedWhere stories live. Discover now