Avengers

10 1 0
                                    

  Ok...Aceasta este prima teorie...

  Pe parcursul filmelor cu Razbunatorii,in care apar Clint si Wanda,am observat ceteva faze care mi-au facut mintea sa analizeze.Principalii din capitolul acesta?

  Clint Barton si Wanda Witch

  Daca nu din "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron" (1) nu se observa usor sau prea bine semnele,atunci cele din "Captain America: Civil War" (2) sunt libere pentru privitori

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Daca nu din "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron" (1) nu se observa usor sau prea bine semnele,atunci cele din "Captain America: Civil War" (2) sunt libere pentru privitori.

  In (1),spre sfarsit,cand acestia se lupta,si in acelas timp incearca sa evacueze orasul,Clint su Wanda sar printr-o fereasta,ajungand intr-o cladire,unde discuta ceva in timp ce se ascundeau.Clint incearca sa o motiveze pe Wanda,si in acelas timp sa o si ajute pe plan emotional,mai mult sau mai putin vizibil.Pe parcursul filmului,se observa si schimburi de priviri.La inceput,toate acestea poate nu au insemnat nimic,dar cand am vizionat si (2),ceva a inceput sa se lege.

  In primul rand,cand Stev a avut nevoie de ajutor,l-a trimis pe Clint sa o ia pe Wanda.Dupa felul in care se privesc si isi vorbesc atunci cand Wanda era cat pe ce sa ii bage cutitul in cap lui Clint,ne dam seama ca erau mai apropiati,daca nu,nu isi permiteau sa isi vorbeasca asa.

  In al doilea rand,cand o ia si vor sa plece,acesta o prinde de mana,aceasta nefacand nimic,chiar acceptand aceasta "stransoare".

  Pe parcursul intregului film ii vedem impreuna ,si unu langa altul,iar cand erau in timpul luptei,acesta o proteja(ca exemplu,imaginea a 4-a ,cand mana lui este in fata micii vrajitoare ca si o bariera).

  Nu spun ca au o relatie sau ceva,dar exista o apropiere mai mare decat ne arata in filme.Inca o data...nu este vorba de o relatie,dar exista posibilitatea unei prietenii bune,mai bune decat ne este prezentata,sau o simpatie.Sunt multe posibilitati,si toate duc la faza ca amandoi tin unu la celalalt,chiar daca nu ne este aratat in mod direct.

Sunt multe posibilitati,si toate duc la faza ca amandoi tin unu la celalalt,chiar daca nu ne este aratat in mod direct

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 13, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Teoriile din filme si serialeWhere stories live. Discover now