-Shade Alyssa-

1.5K 35 13
                                    

İnsanlar öldüklerinde ruhlarında kin ve nefret varsa Dünya'dan ayrılamayacağına inanılır.

Adım Jake başıma gelen trajediden sonra hafızam pek net olmasa da polis ile olan röportajı kabul ettim. Kurbanın neden ben olduğumu bilmiyorum. Hayatın zorlukları arasında bir de başıma bu olay geldi.

Evim ormana yakın, karımla kavga edip dışarı çıkmıştım, boşanma gününü ayarlıyorduk. Sinirliydim ve hava kararmaya başlamıştı. Yanımda el fenerim ve birkaç küçük eşya vardı. Biraz kafamı toparlamaya başladıktan sonra eve gitmeye karar verdim. Ormanın derinliklerine kadar yürümüştüm, gece olmuştu. Kafam dağınıkken bunu sık sık yapardım.

Yürürken bir ses duydum sanki biri bana fısıldıyordu. Aklımın bana oyunlar oynadığını düşündüm sebeplerim vardı. Uzun zamandır uyuyamayıp sık sık vardiyaya kalmıştım. Sesler gittikçe arttı karanlıkta bir çift göz gördüğümde aklıma el fenerim geldi.

Hemen el fenerini yaktım ancak keşke daha erken yaksaydım. O bana doğru atladı ve yere düştük. Üzerimdeki şey benden kısaydı ama boyuna göre çok güçlüydü. Kollarımda çizikler hissettiğimde onu üzerimden iterek koşmaya başladım. Evim bulunduğum konuma uzaktı. Yönümü değiştirerek hastaneye doğru hızlandım.

Artık nefes alamayacak duruma geldiğimde hastane gözükmüştü. Beni buraya kadar takip ederse yakalanırdı, yada ben öyle düşünüyordum. Soluklanmak için durup ağaca yaslandım. Gözlerim kararıyordu. Bir kol beni çekip yere fırlattı, ilk o zaman kollarımı gördüm, kesilmişlerdi ve ellerim neredeyse kandan gözükmüyordu.

O zaman takipçimin beni nasıl bulduğunu anladım. Hepsi bir oyundu kaçmama izin vermişti ve beni ağaçların en sık ve dar olduğu yere kadar kovalamıştı. Dalları önümden çekmek için tutmam gerekiyordu ve kolumdan akan kan onun için iyi bir işaretti. Kendi sonumu çizmiştim, kendi kanımla.

Ufak bir hamle yaparak eldiveninden bıçaklar çıkardı, kalbime saplayacağı sırada ters döndüm ancak bıçağın sırtıma girdiğini en acı şekilde hissettim. Çığlık attım ancak güçsüzlüğüm sesime vurmuş gibi gür ama bir o kadar alçak bir tonda çıkmıştı.

Görüntü kararırken son gördüklerim iki doktor ve bir polisin buraya koştuğuydu. Uyandığımda soğuk ve ruhsuz bir hastane odasında olduğumu gördüm. İçeriye elinde birkaç kağıt ve dosya ile doktor girdi, elindekileri yanımdaki masaya bırakarak bana döndü.

"Yaşadığın için şanslısın, bıçak kesiği çok derin değildi ancak bileğin için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil." Çok kan kaybetmiş olmalıyım ki gözlerim yeniden kararmaya başladı. Doktor dışarıda ziyaretçimin beklediğini söyleyip çıktı. Kapı yeniden açıldığında içeriye giren kadını tanımıyordum.

"Merhaba Jake, ben savcılıktan Audrey Alone. Dava tarihlerini bildirmek için geldim. Dava haftaya çarşamba günü başlayacak." Kadın gittiğinde şok içindeydim. Karım beni görmeye gelmek yerine dava tarihini göndermişti. Hayır göndermemişti. O kadın savcılıktan değildi, o benim katilimdi. O çocuk değil, o genç bir kadın. O bir katil.

Üzgünüm ancak daha fazla yazacak zamanım kalmadı. Ayak sesleri evin içinde yankılanıyor. O evimde, bir haftadır beni takip ediyor. Uyumadım, yemek yemedim. Sonum bana doğru yürüyor, yapabileceğim bir şey yok. O burada arkamda, nefesini hissede-

Buradayım~

"Polisler mektubu bulduğunda kağıtta kurbanın kanı dışında herhangi bir delile rastlanamadı. Katil hala kayıp, polis evlerinizden çıkmamanızı söylüyor." Genç adam televizyonu kapatıp montunu giydi. Evde hiçbir şey kalmadığı için marketin yolunu tuttu. Elinden geldiğince çabuk hareket ediyordu. Marketten ihtiyaçlarını alıp eve dönerken lambanın altında genç bir kız gördü. Kız oldukça üşümüş görünüyordu. "Hey, üşümüş olmalısın, ailen nerede?" Kız masum gözlerle genç adama baktı. "Benim ailem trafik kazasında cennete gitti." Adam kızın durumuna üzülüp kızı evine davet etti. Kendi elleriyle sonunu getirdiğinin farkında bile değildi.

Uzun zaman oldu ama sonunda size kendi Oc'umun hikayesini yayınladım.

Alyssa'nın iki formu bulunmakta, bunun sebebi ölü olması. İnsan formu ve ölü/hayalet formu.
Alyssa bir nevi bir ruh.

İnsan formu;
Kahverengi saçlı, mavi gözlü.

Ölü/Hayalet formu;
Siyah saçlı, tamamen siyah gözlü fakat göz bebeği mavi. (Bunun nedeni ölü olması.)

Alyssa 19 yaşında öldüğü için görünüşü çok genç ancak normal yaşı ilerlemeye devam ediyor.

Creepypasta Hakkında Yanlış BilinenlerWhere stories live. Discover now