Capitolul 5-A inceput școala,yey!!Ugh..

60 6 2
                                    

A trecut și luna august, se făcuse timpul că toți elevii din vacanțe să înceapă din nou școala sau liceu, cea ce pe elevi nu-i făcea prea fericiți.Sa fiu sinceră nici eu nu eram fericită că începea scoala.Niciodata nu mi-a plăcut la școală, nu pentru că detestam școala in general și pentru simplul fapt că profesorii și elevii instituției erau cei mai de prost gust oameni pe care îi puteai întâlnii vreodată.Oamenii te criticau la tot pasul chiar daca nu le faceai nimic, ei continuau să te critice.
Iar locul unde am fost cel mai mult critică și batjocorită a fost școala.Nu contează care elementară, gimnaziala, liceu...peste tot dai de acești oameni și ești batjocorită si criticată.
In fiecare an speram sa se fi schimbat ceva dar nu continuam să mă rotesc în jurul acestui cerc fără sfârșit.
Niciodată nu le-am spus lui Rogue sau lui Sting despre ce mi se întâmplă la școală.Chiar daca simțeam nevoia sa le spun nu am putut sa o fac, îmi era prea frică de ce-o să se întâmple mai departe.

In școala generală și elementară eram cea mai buna la învățătură și eram îndrăgită de toți profesorii, iar din cauza asta am avut de suferit.Eu fiind foarte emotiva la fiecare vorbă rea la adresa mea mă făcea să plâng sau să fiu tristă stricandu-mi toată ziua.
Am mai crescut și am ajuns sa nu mai pun totul la suflet, sincer ma ajutat foarte mult sa trec peste toate momentele nasoale din viața mea.
Oi fi eu puțin mai matură si mai rece acum dar tot aceiași puștoaică plângăcioasă rămân.Unele lucruri pur și simplu nu se schimbă oricât de mult ți-ai dorii acest lucru.

Trecând peste astea, acum eram in curtea liceului îndreptându-mă spre sala mea de clasă.
Am trecut pe langa Jenny și prietenele ei și am putut auzi câteva șușoteli la adresa mea.Mi-am continuat de drum și nu le-am băgat în seamă, nu voiau decât să-mi strice buna dispoziție.

Pe drum mă întâlnisem cu Levy, doar că nu am vorbit cum obișnuiam să o facem.S-a uitat la mine cu părere de rău și a intrat în clasa cu mine pe urmele ei.
Nu stăteam în aceiași bancă deci nu era chiar o așa mare problemă să o ignor, pentru restul vieții mele daca se putea.
In banca stateam cu o fată, Ashe, dar niciodată nu venea la fix sau nu venea deloc.Nu era vorba că nu venea pentru că stătea cu mine in banca ci pentru simplul fapt că era o petrecăreață și o chiulangioacă.Din cate am auzit, ajungea mereu târziu de la petreceri și avea mahmurelii mai tot timpul.
Părerea mea despre ea este destul de bună, era de treabă, prietenoasă, populară, nu avea fițe, chiar era de treabă.

Când se sunase, profa de mate își și făcuse apariția în clasă.

-Bună ziua, copii!, ne salută ea că de obicei.Cred că știți și voi regulile și că nu trebuie să mă repet și pentru voi, clasa 11 A.

-Da!, răspundem noi în cor.

-Ma bucur sa aud asta!Anul acesta a-ți scăpat de testările de capacitate pe care obișnuiam să le dați în ani anteriori și vom intra direct in materie, înțeles?

-Am înțeles!

-Oh..am uitat sa va spun că tot va voi scoate la tablă și va voi pune sa rezolvați probleme.

Sunete de oftică și dezamăgire se făcuse auzite prin clasă.

-Gura!, spuse profa iritată de toată gălăgia pe care o provocasem.

Nu-mi pasă, sinceră să fiu, oricum că în fiecare an voi face problema până la capăt și voi primi acele "Felicitări"clade din partea clasei și a profei care este o scorpie.

-O vom lua în ordine alfabetică.

Trecuseră cred că o jumătate de oră și scosese fiecare elev până la litera H.Toti care au ieșit la tablă nu știau să rezolve nimic, mai puțin câteva fete care s-au descurcat cat de cat ok.

-Heartfilia!La tablă!

M-am ridicat din bancă și m-am dus la tablă așteptând să mi dicteze exercițiul.
După ce mi l-a dictat am stat puțin pe gând și am început să-l rezolv fara ajutorul profei.
Când l-am terminat am putut auzi șușoteli din clasă și acele "Felicitări" ale profei.

-Acesta era un exercițiu de clasa a 12 a, esti un mic geniu!!

Am roșit puțin și am mers înapoi la mine în bancă evitând să-i răspund profei.Ea continuase să scoată la tablă pe restul ,iar pe mine m-a oprit după ce s-a sunat.

-Va pot ajuta cu ceva?, întreb eu sperând că răspunsul ei sa fie nu.

-Da..

Țeapă, nu a răspuns cu nu, gândi subconștientul meu.

-As vrea sa meditezi un băiat de clasa a XII a daca se poate, gen să-l înveți toată materia până în a XI .

-Cred că aș putea...cine este?

-Pai numele lui este........

~~~~~~~~~~~~~~~~
Am postat UwU, chiar daca cartea nu este chiar atât de bună și cred că v-am lăsat puțin confuzi printre capitole eu zic că merită să continui,nu?

~When the last leaf fall~ || by AndreeaAIF Where stories live. Discover now