13

2.1K 102 4
                                    

Približavam se zgradi "Specer & Smith",buka prometa iza mene i lupkanje mojih potpetica čini me nervoznom. Želim da prvi dojam kojeg ću danas ostaviti bude ukratko vrlo dobar.

"Dobar dan, imam dogovoren sastanak s gospodinom Davidom Spencerom." Kažem starijoj ženi na porti.

"Dobar dan gospođice,vi ste Izabela?" Osmijehne mi se mudro portirka.

"Jesam da. Mogu vas pitati čemu taj osmijeh?" Pokušam ljubazno ispitati teren.

"Pa vrlo ste zgodni gospođice, vjerujem da će vas šef posebno čuvati. Dođite za mnom."

Što god da joj to značilo, nadam se samo da nije pedofil jer ne znam kako bih to podnijela. Imam užasnu averziju prema takvim osobama.

Portirka mi otvara vrata i pušta me da uđem u opuštajuće uređenu čekaonicu.

"Sjednite i pričekajte, uskoro će on."

Pokaže mi i ode kroz vrata koja smo i ušle. Malo se razgledam uokolo. Po zidovima vise brojna priznanja i zahvalnice, namijenjena tvrtci i braći pojedinačno. Malena fontana u kutu sobe krklja i žubori. Opušta mi napete živce. Uzmem u ruke neki katalog i listam bezveza.

"Uđite Izabela!" Otvore se vrata ureda i prekine me ugodan muški glas. Podignem pogled i vidim da je njegov vlasnik isto tako oku ugodan,u srednjim tridesetima i daleko od moje zamišljene verzije starog naboranog pedofila.

Ustanem i krenem prema njemu. Pružsm ruku "Izabela Hart, drago mi je!"

"David Spencer, meni još draže!" Osmijehne mi se osmijehom od milijun dolara i shvaćam da mi je novi šef zavodnik kojeg se trebam čuvati.

"Sjednite Izabela." Pokaže mi rukom fotelju na koju se smjestim. On obiđe stol i sjedne u svoj kožni naslonjač.

"Ne smeta te ako budemo na ti? Izabela?" Pita me dok me odmjerava od glave do pete. Zarumenim se ali na svu sreću imam puder koji to jako dobro prekriva. Barem mislim.

"U redu je."

"Gledaj ovako, za početak sam mislio da radiš samnom na jednom slučaju
Kao prvo da te malo obučim, da vidiš kako to mi radimo a i između ostalog treba mi pomoćnik jer je ovdje kaos od posla. Vidjela si i sama po razgovoru da sam očajan!" 

Osmijehne mi se iskreno i da, složim se u svemu s njime. Popijemo kavu prije početka posla,a kraj radnog vremena dočekam s veseljem. Previše svega za jedan dan. Ali sretna sam. Napokon radim ono što volim.

Ispred tvrtka čeka me Vinc u limuzini. Uzbuđenje i meugoda vlada mojim tijelom. Neugodno mi je zbog jutrošnje scene u kojoj nas je Vinc ulovio, a uzbuđena sam jer imam svo pravo svijeta da budem.

Otvaram vrata limuzine i sjedam unutra. Tek kad sam sjela,primjetila sam da nisam sama.

"Oooo...otkud ti?" Pitam Marka koji tako zgodno sjedi nasuprot mene.

"Pa recimo da imam jos jedan sastanak za odraditi na suprotnom kraju grada. I nekako sam mislio da ti neće biti problem ako se kući vratiš nešto kasnije od predviđenog. Ipak nebi htjela da zakasnim, jeli tako?"

Priča mi dok se privlači prema meni poput pantere, on je grabežljivac a ja dam plijen.

Srce mi se uzlupa i da može iskočilo bi iz ovih tijesnih grudi. "Pričaj tiše molim te, Vince će nas čut."

" Bela...Vince ne može ništa čuti jer je sve zvučno izolirano. Zato imaš ovaj tu gumbić kojeg stisneš prije nego mu nešto kažeš." Šapuće mi u uho tako da mi se sve dlačice naježe. Bradavice me svrbe i željne su dodira. Da bi mi pokazao to crveno dugme morao se nagnuti preko mene. Opio me njegov miris dok su njegove oči gledale ravno u moje.

Nije blesav,vidio je sve.

Uzdahnem duboko. Ne mogu kotrolirati svoje tijelo. Posegnem rukama prema njegovu licu i dam mu jedan žestok poljubac.

Uzvraća mi još jačom žestinom. Mi smo kao dvoje žednih ljudi koji su našli svoj izvor. Pohlepno pijemo da utažimo žeđ.

Nebitno mi je više da li me netko vidi ili ne. Dok me ljubi rukom mi miluje grudi. Pupoljci mojih bradavica stružu o materijal grudnjaka koji mi sada užasno smeta. Mark kao da je shvatio moje neizgovorene molbe i otkopčava mi košulju, povlači moj grudnjak prema dole iz kojeg ispadaju dve otežale dojke.

Poljubac kojeg mi spušta na jednu od nijih, oslobađa sva moja osjetila. Udara me požuda punom snagom. Tijelo mi divlja i nekontrolirano se pomiče prema njemu. Sjedam mu u krilo i nabijem mu svoje grudi pred facu. Jednu liže i sisa, drugu drepa svojim velikim dlanom. Uštipne me za bradavicu i ispustim nekontrolirani uzdah zadovoljstva.

"Predivna si Bela, tvoje tijelo je stvoreno za moje dodire. " zadigne mi šos prema gore i ukočim se u trenu jer znam kamo ovo vodi.

"Neću te tu pojebati Bela ako se toga bojiš. Želim da ti naš prvi puta ostane duboko u sjećanju, ne kao sex na brzaka u automobilu. Sada želim samo da te zadovoljim. Želim te primiriti do večeras." 

Polegne me na sjedište i spušta se do mojeg vlažnog središta. S jedne strane me šamara želja a s druge neugoda. Nisam nikome dopustila da ide tamo dolje. Osjećam se tako prljavo ali moćno. Sram bacam u sasvim drugi plan kad osjetim njegov jezik na svome klitorisu.

"Jebote! Ovo je fenomenalno." Prodahćem dok ga čupam za kosu i migoljim se pod naletima njegova jezika. Liže me, sisa, grize, puše..nisam ni na nebu ni na zemlji. Levitiram negdje između. Nikada nisam ovamo doživjela orgazam ali znam da sam na granici.

Tako malo mi treba. Tako malo. "Prepusti se Bela!" Prošapće i zasisa jače dok i dalje kruži jezikom.
Val orgazma me udara svom svojom snagom i baca me u kovitlac blaženstva. Trenutak kada sam ja sebi najbitnija. Ništa mi taj tren nije bitno osim tog osjećaja.

Dok valovi lagano slabe Mark se pridiže i ljubi me po vratu. "Fenomenalna si Bela. Tako predivnog okusa. Majke mi na rubu sam da te tu pojebem. Jedva čekam da se zakucam u tu tvoju malu pičku. Gledaj što mi radiš.

Uzme moju ruku svojom i stavi mi na svoj debeli kurac. Pomislim si kako će to stati u mene. Jebote razvali će me.

Obližem se na samu pomisao.

"Ne radi to. Svršit ću u gaće a to mi se nije dogodilo od puberteta." Izmami mi osmjeh i zagrli me i poljubi u kosu.

Hajde da te sredimo, uskoro izlazim pa ne bih baš htio da netko vidi ono što je moje.

"Luđak jedan!" Svejedno mi mali osmjeh zatitra na licu. Ne mogu ga maknuti ni da hoću. Pa jebote pred minutu me lizo najsexi lik kojeg sam ikad upoznala,ima da titra.

Nakon što smo se sredili još me neko vrijeme držao u krilu zagrljenu. Naslonjena na njegove grudi slušala sam otkucaje srca koji su mu se lagano vraćali u normalu te tako smirivali i mene.

"Vidimo se večeras!" Nije pitanje, već izjava, ali svejedno me gleda u oči i očekuje potvrdu.

"Vidimo se!" Kažem i zapečatim našu sudbinu bez glasa razuma koji nas zaustavlja.

Poljubi me strastveno i iziđe iz limizine.

Opako NaopakoWhere stories live. Discover now