draga iubire...

10 0 0
                                    

-mai repede! Ma plictisești!
Ma întorc cu lacrimi sincere si dureroase spre familia mea... Oamenii care m-au crescut timp de 15 ani... Oamenii ce mi-au fost alături...
Si lângă... Omul pe care l-am iubit, il iubesc si pe care il am in mintea mea non-stop... Chris, iubitul meu. Uneori simt ca am ajuns un nimic, sunt un nimic, merit aceeași soartă ca a lor. Nu trebuia să-l înșel pe Chris cu un nesuferit fara inima, doar aveam speranțe ca ma va învăța totul despre viata, promisiuni încălcate, restricții peste restricții, certuri... O relație toxica
Stăteam in dreapta lui, cu un pistol in mana simtidu-mi inima cum imi propulsează sânge in tot corpul de parca ar vrea sa explodeze... Sa devina una cu cerul
-Fa-o astăzi !
Imi țipa in ureche eu tresărind si plângând in hohote, nu vedeam nimic din cauza lacrimilor nestăpânite
Am început cu părinții mei, au murit tinandu-se de mana, omorâți de către mana mea... Propria lor fiica.
Ma uitam la mâinile mele, ele erau curate dar in subconștientul meu erau patate de sange, pline de vina si durere.
Ma uitam in ochii lui Chris care ma implora din toată inima lui
-Nu ma ucide...
Nu puteam sa indur, nu puteam să-l aud cum se roagă sa nu-l omor când asta este singura obțiune pe care o am.. Abia a simțit gustul vieții... Maine trebuia însfârșit sa fie adult, 18 ani iar eu ii tai aripile, imi promisese acum 1 an ca in ziua in care va putea sa fie deplin in drepturi ma va lua cu el si vom fi fericiti.. Eu distrug orice vis, l-am ales pe Aiden..
Ma apropii de el stând in fata lui, privindu-l pentru ultima data cu ochii deschiși, imagine care o să-mi rămână in minte pana in momentul morții mele care sper sa nu fie departe.
Așez pistolul lipit de capul lui, mana imi tremura... Nu puteam
-NU POT! țip eu
Când vad ca Aiden se apropie de el, de frica ca il va chinui si ii va da o soartă grea, apas in neștire pe trăgaci fiind un instinct primar, așa ii era mai bine, omorât de mâinile mele.. Instant, ochii lui albăstrii ca marea calda s-au tulburat de lacrimi si durere, amărăciunea vieții punandu-i capăt.
-bun iubito, acum ne putem trai viata in cinstea morții lor.

4 vieți pentru 1, bine jucat Mia

Prezent
Ma aflu aici, la un club privat, îmbrăcată ca o femeie fara respect de sine, stand lângă omul meu, lângă Aiden. Aveam pistolul in mana dreapta, eram spatele lui Aiden, femeia din întuneric, cum imi mai spuneau alții. O criminala respectata in Las Vegas, prima femeie din Gang ul ce conduce si da legile străzilor aici, The Lions. Mulții copii au auzit de noi, părinții obișnuiesc să-i traumatizez prin poveștile care presupun venirea noastră si puterea prin care vom instala infernul, desigur, toți omit multe detalii, exista un nou lider. EU.
De când am ajuns eu la putere, nu am fost doar povesti de adormit copii, aceasta mafie ii face pe fiecare in parte sa se uite in urma lor seara când merg spre casa sau sa incuie ușile de fiecare data când ieșim pe stradă. Nimic nu avea sa ma doboare deoarece toti imi erau ca o familie si ma credeau pana la sânge, fiecare luptând cu propria viata pentru cei din familie.
Dar eu sunt gata să-i elimin pe toți care-mi stau in cale, nu contează cine or fi, am căpătat putere si tupeu, tot ce-ți trebuie pentru a fi lider aici.

Sper ca v-a placut :)
Sa continui?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Draga Iubire...Where stories live. Discover now