33

1K 59 7
                                    

'Ellerim arkada bağlıyken ne yapabilirdim en fazla ki?' diye düşünürken dirseklerimden tutup beni oturduğum yerden ayağa kaldırdı.

Pantolonunun kemerini açınca aç gözlerle onu süzüyordum. Üstünde ince beyaz tişörtü ve altında siyah boxerı ile gözüme her zamankinden daha çekici geliyordu.

Benim kalktığım yere oturunca irislerini ciddiyetle bana dikti. "Dizlerinin üzerine otur."

"Fantazi yapacağız demek." sırıtıp dizlerimin üzerine oturduğumda; içindeki azmışlığın ardında hâla bana bakan saf temiz sevgisini görebiliyordum.

"O resimlerden sonra sağ elime yaptıracak değildim bu işi."

"Ben seve seve yaparım." cümlemin sonlarına doğru yüzümü açık olan bacak arasına yaklaştırıp dudaklarımı üyesine sürttüğümde irkilmişti.

"Arsızlaşmanı sevdim, bir daha yap." Jungkook gülerken bu sefer ona daha fazla dudaklarımla baskı uyguladığımda sonunda ondan bir inleme koparabilmiştim. Yüzüm hâla bacak arasındayken ufakça sırıtıp tekrar üyesine temas ettim. Aradaki tek engel ince bir kumaş parçasıydı. Ellerim bağlı olduğu için ben indiremezdim, o da indirmediğine göre böyle istiyordu demek ki diye düşünüp yapabildiğim kadarıyla üyesini ağzıma kabul ettim. Kumaş yüzünden sürekli ağzımdan çıkıyordu ve ben de kendimi daha çok ona sürtüp geri almaya çalışıyordum. Jungkook'a kaçak bir bakış attığımda kafasına geriye atmıştı ve elleriyle de kumaşı sıkıyordu.

Kısa bir süre sonra boxerını ayak bileklerine indirdiğinde dudaklarımı yalayıp göz bebeklerimi onunkilere çevirdim. Alt dudağını ısırmış bana bakıyordu. "Seni böyle bıraksam napabilirsin ki?" dedim gülerek.

"O önünde bizans mızrağı gibi dikilen varlığı mükemmel popondan sokar ağzından çıkarırım aşkım." Gülmeden edemediğim tehditi çok düşünmüş müydü acaba?

smut yazmaya utanıyorum ekkdkdkdödöx neyse siz biliyorsunuz devamını zaten :d

Perv3rt [M] JiKookWhere stories live. Discover now