Chapter11

206 19 0
                                    

Ήταν λίγο άβολα, ακόμα.Είχα τοποθετήσει τα πόδια μου σε τέτοιο σημείο που βασικά ξάπλωνα στον καναπέ και στην μικρή πολυθρόνα.

Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι και απλά να κοιτάω την τηλεόραση. Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε κάτι σαν...τέρας... το κακό της υπόθεσης τέλος πάντων, και ούρλιαξα παραπάνω από το κανονικό. Ο Louis το πρόσεξε, με κοίταξε και γέλασε. Άνοιξε τα χέρια του και με πήρε αγκαλιά.

"I wasn't that scared!" του είπα χωρίς να τον κοιτάω.

"So do you want me to put you down?" με ρώτησε. Αμέσως γύρισα και τον αντίκρισα.

"You know what? I am scared as shit!" του είπα και με κράτησε πιο πολύ αγκαλιά.

-Vic's POV-

Γιατί; Γιατί τρομακτική ταινία; Αφού η Kris, ξέρει πόσο τις μισώ. Καθόμουν δίπλα στον Harry αλλά σε απόσταση από αυτόν. Σε μια τρομακτική σκηνή γύρισα το κεφάλι μου για να μην ουρλιάξω αλλά βρήκα τον ώμο του Styles. Τοποθέτησε το χέρι του γύρω μου και άρχισε να με τρίβει στην πλάτη.

"Sorry!" είπα και προσπάθησα να απομακρυνθώ.

"It's okay princess. Don't worry!" μου είπε χωρίς να με αφήνει. Προσπάθησα άλλη μια φορά να απομακρυνθώ αλλά είναι πολύ πιο δυνατός από εμένα. Αφού δεν με άφηνε αποφάσισα απλά να βολευτώ καλύτερα.

[…]

Η ταινία είχε τελειώσει και είχε ήδη πάει 12 το βράδυ.

"We should leave!" είπε ο Louis και σηκώθηκε.

"No! Please. Stay here!" σηκώθηκε και η Kris.

"We have one more bedroom. We can go there!" συνέχισα για αυτήν.

"But lad.." ξεκίνησε ο Harry τον κοίταξα και του χαμογέλασα γλυκά για να πειστεί και να μείνει.

"I can't say no to that!" είπε και έδειξε το πρόσωπο μου.

"Are we heading to bed from now?" ρώτησε ο Louis.

"I don't know about you but i need to sleep!" είπε η Kris και χασμουρήθηκε.

"Άμα θες πήγαινε εσύ και θα τους στρώσω εγώ." της είπα και χασμουρήθηκε ακόμα μια φορά.

"Thanks..." μου απάντησε και πήγε στο δωμάτιο της.

"What?" ρώτησαν και οι δύο το ίδιο περίεργα. Γέλασα και τους είπα να με ακολουθήσουν.

"So...do you like it?" τους ρώτησα καθώς άνοιγα τα φώτα.

"I love it and thanks so much Vic but i am going to sleep with Kris!" μου είπε ο Louis και πήγε να βγει από το δωμάτιο αλλά η φωνή του Harry τον διέκοψε "Lad, you only know her about..."

"Not that kind of 'sleep together', idiot!" του φώναξε ο Lou και εγώ ξεκίνησα να γελάω. Έφυγε από το δωμάτιο και το ίδιο πήγα να κάνω και εγώ αλλά ο Harry με κράτησε από τον καρπό κάνοντας με να γυρίσω απότομα.

"Stay with me please. I am afraid all alone." είπε και με κοίταξε με puppy eyes.

"Harry...." ήμουν έτοιμη να του αρνηθώ αλλά συνέχισε αυτό με το βλέμμα. "It's only one bed here." τελείωσα αφού συνήλθα από την επιρροή αυτών των γλυκών ματιών... Ώπα τι; Γλυκών ματιών;  Από που ήρθε αυτό;

"I am not going to do anything to you!" είπε και συνέχισε να με κοιτάει έτσι.

"But Harry....I can't say no to this!" είπα και έδειξα το πρόσωπο του.

"Yeah!" φώναξε από χαρά πιστεύω.

"I am going to wear my pj's, ok? Be right back!" του είπα και γύρισα να φύγω. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο μου αλλά δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω το γλυκό σκηνικό μπροστά μου. Ο Louis είχε αγκαλιά την Kris. Αγκαλιά, τίποτα άλλο. Αυτά είναι αγόρια.Άλλαξα γρήγορα στις πυτζάμες μου και πήγα πάλι στο guest room.

"Read....Gosh! Harry!" είπα μόλις τον αντίκρισα μόνο με το μποξεράκι του.

"Like what you see?" μου είπε εντελώς σοβαρά, γελώντας πονηρά.

"No...Gosh!" είπα ακόμα μια φορά και αυτός άρχισε να γελάει. Τι είναι τόσο αστείο. "What?" τον ρώτησα και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τους κοιλιακούς του.

"You said no but you are still staring at me.!" είπε και κατάλαβα τι έκανα.

"Sorry! Please, wear some clothes!" του είπα και κούνησα λίγο το κεφάλι μου.

"Nah... i feel better like that!" κούνησα ξανά το κεφάλι μου για την βλακεία που υπήρχε στην ατμόσφαιρα.  Έπειτα από λίγο πήγα και ξάπλωσα όσο πιο έξω μπορούσα στο κρεβάτι. Ένιωσα κάποιον να κάθεται κάτω και απομακρύνθηκα λίγο πιο πολύ. Είχα την πλάτη μου γυρισμένη οπότε έπρεπε να γυρίσω λίγο για να τον δω. Είχε ακόμα ανοιχτά τα μάτια του και με κοιτούσε με χαμόγελο στα χείλη του. Γύρισα απότομα από την άλλη μεριά αλλά σύντομα ένιωσα δυο χέρια να με τραβάνε πιο κοντά στο σώμα του. Ήθελα, δεν ήθελα με κρατούσε αγκαλιά και δεν μπορούσα καν να γυρίσω ή να κάνω πιο 'κει. Βασικά, ήθελα. Ήταν γλυκούλης μωρέ. Ο τρόπος που με κρατούσε λες και θα έσπαγα.Η ζέστη του ανάσα μέσα στα μαλλιά μου. Οι κοιλιακοί που ένιωθα στην πλάτη μου.Και τα χέρια του γύρω μου....Τι μου συμβαίνει;

"Good night, sweetie!" είπε και με επανέφερε.

"Good night, Harry!" του είπα και εγώ και κοιμήθηκα χαμογελώντας.

-Kris' POV-

Πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου και άλλαξα με τις πυτζάμες μου. Έπεσα αμέσως στο κρεβάτι και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα τόσο εξαντλημένη. Λίγα λεπτά μετά ένιωσα το κρεβάτι να βυθίζεται. Γύρισα και είδα τον Louis να έχει ήδη ξαπλώσει. Μου χαμογέλασε και κρατώντας τα μάτια μου όσο πιο ανοιχτά μπορούσα του χαμογέλασα και αυτουνού. Γύρισα όλο μου το κορμί και έβαλα το κεφάλι μου στον ώμο του. Αυτός τοποθέτησε το χέρι του κάτω από το κεφάλι μου. Κατευθείαν με πήρε ο ύπνος αλλά όχι προτού ακούσω το 'Good night, beautiful.' που μου είπε.

-Συγγνώμη, μικρό, το ξέρω....-

Λάθος ΤηλεφώνημαWhere stories live. Discover now