YENİ BAŞLANGIÇ

6 1 0
                                    

Sabahın erken saatlerinde güneşin yüzüme vurmasıyla kalkmıştım.ve yanımda uyuyan kocamla beraber yeni hayatıma başlamıştık. Ve ben kalktıgımda bi sıgara yakıp balkona çıkmıştım tam o sırada bellimden tutan kocam güneşin yüzümüze vurmasıyla çukurumdan öpmüştü beni .

Bugun kuzenim bize gelicekti oda kocasıyla koca bir sene atlattık ve en sonunda oda mutlulugunu bulmuştu kocam yasin kuzenim kocasıyla çok iyi arkadaşlardı .

Yasin bana kahvaltı hazırlarken karşıdan kuzenimin geldigini gördüm koca bir çıglıkla kapıya koştum ama iç çamaşırımla .

Koca bir sene görüşmedik ve doya doya sarılırken yasinde burakın valizlerini alıyordu ve selamlaştıktan sonra kuzenle yukarı çıkıp odalarını gösterdikten sonra aşaga inip kocama yardım ediyordum çok yardım sever kocam vardı ahh :)

Buse yanıma gelip akşam size bir süprizim var demişti heycanlansamda karnımdaki çoçuga zarar vermek istemiyordum evet daha 7 aylıktı ama sancılarım arada oluyordu ve yasin ellinden geleni her zaman yapıyordu .

Kahvaltı ettikten sonra burak çok güzel türk kahvesi yapardı ve biz balkonda oturuken oda bize kahve yaptı sohbet baya iyidi her zamanki gibi .

Yasin yukarı gelirmisin aşkım diyerek yukarı çıktım ve daha sonra aşkım annem beni aradı acil onların yanına gitmem gerek digince çok üzülmüştüm ne kadar hayır desemde konu annesi olunca çok hassasdı.

Tamam diyerek aşaga gittim ve buraklara yasin gidiyor annesi acil çagırdı dedim ve şaşırmış bi şekilde herkes bana bakıyordu kocamı evden ugurlarken kuzenime ben biraz uyucam agrım var diyerek odama çıktım tam yatagıma yatıyordum yatagımın içinde bide ne göreyim yatagımın içinde bir erkek ve tam o sırada kapıyı kuzenim tam açarken .

( Kaç senedir hikaye yazmıyordum artık yazmaya devam edicem o yüzden okumaya devam edin sizde sizi seviyorum . )

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 20, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

YENi TANIŞTIGIM BİRİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin