Chapter-1

336 30 5
                                    

Animanliğin 3 seviyesi vardır. 1.seviyeye yeni giren bir kişi ilk dönüşüm anını belirleyemez ve genellikle bundan isteyerek çıkmayı başaramaz.
~~~
Kaküllü kız birden başlayan alarm sesiyle yataktan sıçradı. Kendini öyle ileri atmıştı ki bu yataktan düşmesine sebep olmuştu. Söylenerek kalktı ve alarmı kapatıp tekrar uyumak amacıyla yatağa yattı. Bir süre yatakta döndü.

Uyuyamıyordu...

"Böyle işin ben ya..."

Üzerindeki yorganı tekmeleyerek yattığı yerden kalktı.

"Her sabah aynı şey yav."

Söylenmeye devam ederek banyoya doğru ilerledi. Bir süre aynanın karşısında kendi yansımasını izledi. Gözleri yine şişmişti.

"Okuldan gelir gelir gelmez ders çalışmaya bahane olarak uyuma işini bırakmalıyım artık."

"Jiwoo uyandın mı hayatım?"

Jiwoo genç adamın cıvıl cıvıl sesi kulaklarını doldururken aynanın karşısında yüzünü şekilden şekile sokmakla meşguldü. Kapıya doğru yöneldi.

"Uyandım ama uyanmamış olsaydım eğer bağırarak beni uyandırmış olacaktın."

Kızının söylenmesine karşılık ince uzun boylu genç adam kafasını mutfaktan kapısından dışarı uzattı ve gülümsedi.

"Haklısın amacım da oydu zaten. 12 saattir falan davar gibi uyuyorsun." dedi gülümsemesi daha da piçimsi bir hâl alırken.

"Ya!"

"Dahası o alarmı da ben kurdum."

"Ya baba!"

Bir kahkaha attı ve mutfağa girdi.Jiwoo gözlerini devirdi ve tekrardan banyoya girip yüzünü yıkamak üzere lavaboya eğildi.

"Acele et ve kahvaltıya yetiş krep yaptım."

Hafifçe kafasını kaldırdı ve arkasından gelecek olanı duymak için umutla beklememe başladı.

"Çilek soslu."

Elindeki havluyu hızla astı ve koşarak mutfağa gidip masaya oturdu.

"Çilek!"

Babası kıkırdadı ve çilek sosu ile kremşantiyle süslediği krep tabağını önüne koydu. Jiwoo sevinçle kollarını yukarı kaldırdı.

"Yaşasın!"

"O alarmı kurmak yerine sadece çilek soslu krep yapsam bile seni uyandırabilirmişim sanırım huh?" dedi kahvesinden bir yudum alırken. Jiwoo bu soruya cevap vermedi ve yemeye devam etti. Nefessiz geçen bir yeme sürecinden sonra babasının odaklanmış bir şekilde televizyona baktığını fark etti.
İki adam konuşuyorlardı. Tartışma programı gibi görünüyordu. Dün cesedi bulunan yarı köpek adam hakkındaydı.

Evet yarı köpek adam...

Böyle insanlar vardı. Yüz yıl öncesine kadar meşale ve tırmıklarla kovalanan bu insanların şimdi öldürülmesi yasaktı aslında. Ancak halkın büyük bir kısmı bu insanlardan nefret ediyordu ve her ay en az 10-12 tane bu şekilde cinayet vakası yaşanıyordu ve insanlar onlardan o kadar nefret ediyordu ki bu kadar çok cinayet olmasına rağmen hapse yılda en fazla 1 ya da 2 tane animan katili giriyordu. Ayrıca bu insanların kara piyasada da bayağı bir para ettiği söyleniyordu. Köle ya da fahişe olarak satılıyorlardı. Özellikle ender bulunan bazı türlerin ederi çok fazlaydı.

Stay with me | ChuuvesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin