I miss your kiss

134 1 0
                                    

Mai stii cand ne plimbam prin parc in acea toamna ? Mai stii cand m-ai luat de talie si m-ai stras aproape de tine ? Mai stii cand mi-ai furat primul sarut?
Eu nu am uitat , atatea emotii , si eram doar un copil . Am simtit cum fiori reci imi strabateau spatele acoperit de hanoracul gros , si cum fata imi devine rosie ca de foc , eu mai tin minte. Tin minte cand eram in camera ta si ascultam muzica , fumam tigara dupa tigara , si ne sarutam dupa fiecare fum .
Toate acum au ramas niste amintiri dar sper sa te revad ca in acea toamna , tigarile sa prinda acelasi gust ca atunci , necacios si amarui , tu sa devii dulcele care ma trezea din transa melodiilor . Fiecare fum tras in piept fiecare cuvant din melodie fiecare sarutare ma facea sa  vreau sa fiu asa tot timpul . Ascultam "Cocoa Butter Kisses " si stateam pe o banca in parc in luna lui octombrie aproape de halloween, cu hanoracele pe noi imbratisati  . Traficul era in floare soarele se stingea incet cu o lumina portocalie care facea ca fiecare minut sa fie de pretuit si trait cu emotie puternica . Imediat cum noaptea s-a lasat am luat-o usor pe bulevardul plin de magazine si lumini orbitoare . Imi venea sa plang dar imi placea mergeam pe acele versuri sacadat mainile noastre fiind impletite "cigarettes and cigarettes..." trageam din acea tigare si mergeam privind aglomeratia si frumusetea orasului pe timp de noapte . Ajunsi la mine ne-am schimbat si nu uit cum am petrecut ultima noapte impreuna . Ultimul sarut , ultima imbratisare inainte de moartea mea . Imi pare rau ca nu am putut ramane dar nu uita : acelasi mers sacadat , aceleasi hanorace , acelasi apus , aceea seara , aceea melodie , retraiestele pentru mine . I miss all your kisses ❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 23, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Monologuri scurteWhere stories live. Discover now