Satan? Virkelig?

227 6 1
                                    


Hvem fanden er den nye dreng der er startet på skolen? Jeg har kun set ham en gang. Det er jo også hans første dag på skolen, men da jeg så ham, var han allerede kommet ind i sin første slåskamp. Hans blodårer var tydelige, håret vildt og helt vild store muskler! Hans hår er brunt og tænderne helt hvide. Han så ud til at vinde. Han virkede farlig og mystisk? Like hvem er han? For real! Jeg hader når folk opfører sig som en eller anden mystisk superhelt. Stress man! Nå men han ligner lidt en superstjerne. Okay han er fucking lækker! Seriøst jeg hader lækre drenge. Man får dem jo aldrig. Eller jeg får dem aldrig. Men han virker ikke som kærestetypen. Jeg har ingen ide om hvorfor men det gør han bare ikke. Nå men jeg skal til time. Håber på en måde han skal i min klasse. Man kan vel altid tjekke dem ud selvom de ikke vil have en;)

"SUMMER!" Jeg bliver revet ud af mine "den nye dreng" tanker. Jeg vender mig om. Det er bare Jasmin. Min bedsteveninde:)

"Hva' så?" spørger jeg hende, som om jeg slet ikke er helt væk i hans ansigt. Jeg kender ikke engang hans navn?

"Har du set ham?!" spørger hun hyper hysterisk. "Set hvem? spørger jeg dumt. Hun behøver jo ikke vide at jeg også synes han er FANTASTISK endnu. "Set ham den nye fucking hotte dreng!" siger hun endnu mere hyped. "Nårh... Ja.. Han er vel.. Okay? Tror jeg.." siger jeg for at få det til at lyde som om hun kan få ha helt for sig selv. "Det mener du fandme ikke?! Du kan ikke stå der og sige at han ikke er flot!" Hun er ikke sur, bare overrasket. Jeg plejer nemlig altid og være den fucking hyped når det kommer til drenge. "Han er fin nok.." Jeg må bare trække den ud til hun er væk. "Nå så må du leve et liv med de lave, nørdede drenge." siger hun og smutter til time. Jeg kigger i jorden til hun er helt udenfor synsvinklen. Så kigger jeg op, og der står han fandme. Han kigger på mig med et intents blik, og smiler er skævt djævelsk smil. Så er han væk. Kun lidt creepy.

Okay sidste to timer for i dag. Jeg skal have Idræt. Urgh. Jeg fucking HADER idræt. Jeg kommer ind i gymnastiksalen. Alle er igang med et eller andet. Gymnastikpigerne prøver at lære en af de ikke fleksible at gå i split. Fodbolddrengene laver en eller anden dribling. Jasmin og de andre helt normale står og snakker. "Divaerne" lægger makeup, og sidst men ikke mindst står "the devil" i hjørnet. Han har hænderne i lommen. Han har ikke engang idrætstøj på. Vores lærer kommer ind. Tim hedder han. Han går over til "the devil" og snakker med ham. Til sidst samler han os alle sammen i en rundkreds. (Det skal lige siges at pigen aldrig lærte at gå i spilt). 

"Det her er Flame, og han vil være med i idrætstimerne resten af skoleåret." siger Tim. Flame, what a name!;) Lol jeg har god humor. Like er hans navn seriøst Flame? Det er sgu da bare mærkeligt, men okay, det passer vel med it "the devil". "Okay vi starter ud med en omgang stikbold som opvarming. Her du kan få lov at starte Summer." Han kaster bolden over til mig, og jeg griber fjamsket ud i luften. Da jeg har bolden på plads kigger jeg rundt. Tæt på mig står alle mine venner inklusiv Jasmin. Dem gider jeg ikke skyde. Resten af klassen er gået ned i den anden ende af hallen. "The devil" står også dernede. Jeg kaster sløvt bolden derned. Jeg kan ikke finde ud af det. Den rammer næsten gulvet men.. How the hell? Djævlen nåede fandme at gribe den. Jeg sætter mig langsomt ned mens han giver mig et kækt smil med et blink i øjet. Hvordan gjorde han det?


Så det var mit første kapitel. Jeg ved godt det er noget kort, men jeg kommer til at lave korte kapitler sådan de er overskuelige at læse.

Jeg glæder mig til påskeferien.


Deal With The DevilWhere stories live. Discover now