19.díl- Mám tě rád...

147 12 2
                                    

Harry:

Když se Kate zase oči zaleskly slzami, zalitoval jsem, že jsem se ptal. "Louis mi slíbil, že ji neudá... Jsem hrozná, on leží v nemocnici a já řeším tohle. Vůbec bych to neměla nikomu říkat, ale já se prostě někomu vykecat musím. Je mi to líto." Hlas ji zradil při posledních slovech a zničeně dosedla na postel a s hlavou v dlaních brečela. Sednul jsem si k ní a chlácholivě ji objal, okamžitě se ke mně křečovitě přimknula. "P-promiň, vím jak ti na Louim záleží a- a-..." Větu nedokázala dopovědět, místo toho se zase usedavě rozvzlykala.

"No tak, neřeš to. Už jsme si všechno vyříkali ne ? Nikdo za to nemůže, navíc, asi bych sám chtěl, aby Kim někam zavřeli. Tak kvůli tomu nebreč..." Mlčela a to ticho mi neskutečně vadilo. "Mám tě rád Kate, si fajn a to jsem si ze začátku myslel, že budeš jen další stíhačka, která se pořád všemu směje a nic si z ničeho nedělá. Zmýlil jsem se v tobě." Zvedla ke mně hlavu a jemně se usmála.

"Díky Harry, taky tě mám ráda." Opět mi dala hlavu na rameno a zavřela oči. Byla roztomilá. Přitáhnul jsem si ji blíž, nádherně hřála. Vytáhl jsem její nohy přes moje, a jen jsme tak seděli, a oba přemýšleli, nejspíš o tom stejném.

Nepřemýšlel jsem nad tím, jak bych měl reagovat, až doteď. Měl bych brečet, pořád litovat toho, že jsem byl pryč, když mě Louis potřeboval. Ale já to nedělám. Místo toho dojíždím do nemocnice a sleduju, jak se Louis den ode dne lepší. Bohužel taky pozoruju ,jak se horší Kim. Moje první láska, a teď bohužel láska mého nejlepšího kamaráda. Její čas se blíží, a všichni to ví, jen Niall si nechce připustit, že by o ni mohl přijít. Zničí ho to. Jak jsem o něm přemýšlel vyrušilo nás klepání na dveře. Nevím, po kolikáté ten někdo zaklepal, ale najednou se otevřely dveře a dovnitř vstoupil Niall a mě po zádech přejel mráz.

Měl oči plné slz.

 Kate ode mně přistiženě odskočila a poplašeně se podívala na Nialla. Růžovoučká barva se jí vytratila s tváří, a zbledla. Přiskočila k němu a zatřepala s ním. "Co se stalo?!" Vykřikla hystericky a zase s ním zamávala. Zatvářil se víc přítomně a zamrkal.

"Kim... Ona..." Hlesl chraptivě a sesunul se k zemi.

"Nialle !" Vykřikl jsem vyděšeně a přiběhl k němu. Když jsem zjistil, že je naprosto v pořádku, alespoň fyzicky. "Kde je Kim?" Řekl jsem nahlas, pomalu, každé slovo zvlášť.

"V pokoji." řekl stejně pomalu, ale o poznání potišeji, v hlase měl strach a beznaděj. Otočil jsem se ke Kate.

"Pohlídej ho." Hlesnul jsem a vyběhnul k pokoji, cestou jsem stihnul zalarmovat nemocnici.

"Prosím, Záchranná služba !" Ozvalo se z telefonu, když jsem otevřel dveře. A uviděl to.

Díky za přečtení,děsně si vás vážím !!! :3 Vote i koment mě potěší !

Cookie XoXo

Stay strong cz/sk (Larry Ff)Where stories live. Discover now