Časť 4.

301 21 0
                                    

             All credits @overboardrauhl !! 

Upozornenie : Kedže v tejto časti sú slová ktoré som naozaj nevedela preložiť tak som si to dala po svojom xoxo (jedná sa hlavne o tie lekárske) 

Kylie :

Sestry v behli dnu spolu s lekármi. Stálo som nemo pri dverách. Všetci robili tie svoje veci - tie lekárske veci ktoré ja neviem. "Kylie?" Spýtal sa niekto za mnou. Otočila som sa. Ralph. Roztvoril náruč a objal ma.  Plakal som ticho, zatiaľ čo sme pozerali na Jasona. Práve v tejto chvíli začal stroj vedľa Jasona pípať.

"Jason! " Kričala som. Sestrička sa ho snažila oživovať.

"Clear!" Povedal jeden z lekárov, ktorý sa teraz tiež snažil oživiť Jasona.

Ralph položil ruku na moju hlavu, tak aby so dalej na neho nevidela. Nevadí mi to. Nechcem nič vidieť, nechcem aby Jason.. Jednoducho chcem aby bol v poriadku .

"Ustúpte!" Zakričal lekár. Nemala som tušenie čo sa deje. Všetko čo vidím je Ralphová kožena bunda. O niekoľko dalších sekúnd začal stroj pípať normálne. Dala som preč Ralphovu ruku a pozrela na Jasona. Vyzeral pokojne. 

"Kylie ? Si v poriadku ? "  Pozrela som sa na neho a jemne prikývla, potom som otočila moju hlavu späť k Jasonovi. Jedna zo sestier došla za nami.  "Čo sa stalo ?" Spýtal sa okamžite Ralph.

"Mal záchvat a to ho zabilo. Ale našťastie sa vrátil. Mal by byť hore o niekoľko minút. Ale prosím budte na neho milý, opatrný. Nechceme aby sa to stalo znovu, pretože by to mohlo mať veľmi veľké následky." 

Po asi 20 minutách, čo sestry chodili do izby, zostal tam už len jeden lekár. Vstúpila som do izby. Jediná vec ktorú somn videla boli pásy, ktoré držali Jasona. Teraz však boli na zemi. Jason sa snažil držať doktora čo najdalej od seba. Lekár držal inekciu so svetlozelenou tekutinov. 

"Ralph! " Zakričala som . O pár minút pribehol Ralph do miestnosti. Než som mu stihla niečo povedať, začal konať. Ralph chytil lekára a hodil ho do steny. Začal ho biť do jeho čeluste. Nemohla som vidieť kto ten človek bol, pretože mal doktorsku masku. 

"Zober Jasona, nájdite dodávku a zamknite sa." Zakričal Ralph a hodil mi kľúče.

Skočila som k Jasonovi, objala ho a postavila. Chytil sa ma za bok a utekali sme spolu preč s nemocnici. Lekári a sestry, dokonca aj pacienti sa na nás pozerali, ale mne to bolo teraz u riťi. Strčila som do nemocničných dverí a zišla dolú po betonových schodoch. Zastavila som na poslednom a porozhliadla som sa či neuvidím dodávku. 

"Vidíš ju niekde ?" Spýtala som sa Jasona. Jason ukázal smerom naľavo od nás. Stála tam. Prišla som k nej otvorili dvere spolujazdca. Jason sa tam opatrne posadil a ja som zmkla za ním dvere. Išla som rýchlo na sranu šoféra, sadla som si a zamkla všetky dvere. Pozrela som sa na Jasona, potom sa zamračil.

"Spomínam si," Jason nemal žiadne emocie vo svojom hlase. "Spomínam si na všetko. Aspoň si to myslím. Spomínam si že sme sa stretli, ja som ťa nenávidel. Potom McAvoy. Všetko. Pokúšal sa ťa zabiť. Ked so ho zbil v hotelovej izbe a.... " Zastavil sa. Zotrel mi malú slzu, ktora stekala po mojej tvár. "Ospravedlňujem sa, prosím neplač." 

"Jason, to sú slzy šťastia." 

Prikývol hlavou a pozrel sa na mňa. " Je mi to tak ľúto že som ťa opustil." povzdychol si.

"Jas, viem že si to spravil aby si ma ochránil. Milujem ťa." Zašepkala som.

"Môžem ti niečo povedať ?" Spýtal sa. Pomaly som prikývla hlavou. "Viem že so ti to nikdy nepovedal skôr ale, si moja lepšia polovička. Prešiel by som všetkým, lena by to znamenalo že by som bol znovu s tebou.  Všetky bitky, výzvy to je to čo robí nás. Milujem ťa, každý kúsok. Navždy, až pokial budem žiť." 

Mohla by som povedať, že každé slovo čo vyslovil bolo opatrné. Všetko čo mi povedal. Toto je zmyseľ bytia. 

"Sľubujem, som späť. Budem ťa chrániť. Si moja pripomienka prečo by som mal byť šťastný. Nebol deň kedy som na teba nemyslel. Bola si, a aj budeš stredom môjho vesmíru, aj ked som si to nechcel priznať. Si moje všetko bejby. Ja viem že nie som najkraší, veľkorysý. Ale sšubujem ti že budem. Nemôžem ti sľúbiť vzťah ako vo filmoch. Ale to čo ti môžem sľúbiť, je moje srdce. Je to na tebe. Ale sľúbu mi jednu vec." 

"Čokoľvek." Zašepkala som. 

"Uvedomujem si, že som ťa začal milovať, každý deň viac a viac. Sľubujem že sa budem správať tak ako sa správať ma. Budem sa správať k tebe ako ku královnej. Mojej kralovnej. Nebude všetko ako chceme, ale máme našu lásku. Nikdy ma nenechaj, sľúb mi to.." 

"Sľubujem. Pomohol si mi v mnohých ohladoch.Chcem ti podakovať za všetko. Milujem ťa. "

Obaja sme sa naklonili a naše pery sa spojili. Bol to pocit ktorý som necítili už rok. Nechcela som aby to skončilo, ale stalo sa. Veľká ruka prerazila okno a schmatla Jasonovú hlavu a ťahala ho preč. 

"Jason !" 

OMFG! JASON WAS DEAD IN THIS CHAPTER, little while but HE WAS DEAD !

Dúfam že dalšia časť bude čoskoro. See u later.. xoxo 

DARKs Back [Slovenský preklad]Where stories live. Discover now