2.rész

4.9K 188 10
                                    

Eren szemszöge

Nem akarok menni iskolába. Mindig szekálnak, megvernek, lebuziznak. Már sokszor eszembe jutott az öngyilkosság, de anyukámnak szüksége van rám. Apukám 1 éve itt hagyott minket, mivel tudomásom szerint anyu már nem volt elég jó neki. Meg nem akart egy buzi gyereket. Igen meleg vagyok. Emlékszem 14 voltam amikor tetszeni kezdett egy fiú. Elmondtam neki, másnap már tudta mindenki. Szerencsére akkor hagytam ott az általánost szóval nem sokáig kellett elviselnem azt a terrort amit akkor átéltem. Mikor középiskolas lettem, nem volt semmi baj, de valaki meg tudta hogy meleg vagyok szóval vissza tért a buzizás. Annyi különbséggel hogy vertek is.

A mai napom is ugyanúgy kezdődött. Felkeltem és megcsináltam a többi reggeli rutint. Amint beértem néhány diák már össze is súgott. Probáltam minél hamarabb beérni az iskolába dehát persze, hogy szembe jön velem Jackson és a csapata. Ő tipikusan az a fiú aki imádja, ha valakit a sárga földig alázhat. Képembe röhögött, majd pulóverem fogva vágott neki a szekrénynek. Eszméletlenül fáj a fejem. Már azt hittem vége, de még folytatta addig amíg aztán végre halottam egy fiú kiabálását.
-Hagyd békén Jackson amíg szépen mondom. - mondta Levi
-OHH nyugi Levi mi csak játszottunk. - mondta ijedten Jackson
- Nagyon jó játék lehet, de most elengeded vagy én is játszok veled egy kicsit, de garantálom hogy nem ez lesz a kedvenc játékod. - mondta kuncogva Levi 
Ezután Jackson bandájával együtt elszaladt. Én a földre rogyván probáltam rendezni a légzésem.
-Jól vagy? - jött közelebb Levi
-Igennn..mostmár jól,köszönöm. - Mondtam dadogva mivel Levi nagyon közel volt és a fiú kinézetétől nem kicsit jöttem zavarba.
-Bármi van szólj. Most viszont mennem kell. Vigyázz magadra. SZIA/-mondta Levi majd választ nem várva elment.

Najoo egy mégis mi a rohadt élet volt? Miért mentett meg ez a földre szállt sex isten. OFF
,, itt még nem is tudtam, hogyha akkor nem mentesz meg soha nem ismerlek meg Levi Ackerman"

Nos enyi lett volna ez a rész remélem tetszik.

The only meaning of my life Where stories live. Discover now