Daydream-14

426 38 0
                                    

Taehyung karşısındaki doktorun teklifini düşünüyordu. Kabul etmeli miydi? Ama gerçekten bir insanın hayatı kurtulacaksa elbette ki etmeliydi fakat hâlâ emin olamıyordu.

"İsterseniz biraz düşünün Bay Taehyung. Ama emin olun ki ne kadar kısa bir süre içinde tedaviye başlarsak bizim için o kadar iyi. Siz her ne kadar Seokjin hyungun hayallerinde yaşattığı sevgilisi olsanız da sizi gerçekten çok seviyor. Tamam bu size tuhaf geliyor olabilir ama lütfen çekineceğiniz hiçbir şey olmasın. Seokjin hyung çok iyi bir insandır."

En fazla ne olabilir ki diyen iç sesine hak vererek doktoru onayladı Taehyung. Kim Seokjin'in iyileşmesine yardım edecekti.

○○○○○○○○○○

Seokjin kapısının tıklatılmasıyla okumakta olduğu kitabını kenara bırakıp girebilirsiniz diye seslendi. İçeri giren Yoongi'yi görünce ona güzel gülümsemesiyle selam verdi.

"Hoşgeldin Yoongi. Nasılsın?"

"Ben iyiyim hyung, asıl sen nasılsın. Doktor Jeon bana gelip birkaç şey sordu seninle ilgili. Bir de Taehyung'u tanıyıp tanımadığımı sordu."

Seokjin panikle Yoongi'ye baktı. Taehyung'u ona da anlatmıştı. Fakat onu tanıyor muydu?

"P-peki onu tanıyor musun?"

Yoongi hiç düşünmeden cevap verdi.

"Elbetteki tanıyorum. 568 numaralı odada kalan Jung Hoseok'a refakatçi olarak kalıyor. Birkaç kere görmüştüm."

Seokjin hayal kırıklığıyla omuzlarını düşürdü. Anlaşılan gittikçe deliriyorum.

Tekrardan kapının tıklatılmasıyla yine bakışlarını kapıya çevirip girebilirsiniz demişti. Bu seferki gelen doktor Jeon'du.

"Merhaba Seokjin hyung. Nasılsın?"

O sırada aklına geçen gece  gördüğü tuhaf rüyalar gelmişti fakat bunlardan bahsetmeye gerek duymamıştı o an.

"İyi olmaya çalışıyorum JK. Anlarsın, benim için zor bir süreç. Ölmeye alışmak çok çok zor."

Jungkook panikle itiraz etti.

"Hayır hayır öyle düşünme hyung. Bütün çareler tükendiğinde olacak olan şeydir ölüm. Daha çok gençsin ve ben sana en iyi gelecek tedaviyi buldum. Eğer tedaviye cevap verirsen iyileşme ihtimalin çoook yüksek."

Tek kaşını merakla kaldırdı hasta çocuk.

"Neymiş o tedavi?"

"Ihmm, aslında 'neymiş' değil, 'kimmiş'. Kim Taehyung senin ilacın hyung."

İtiraz ve şokla gözleri büyüdü Seokjin'in.

"Olmaz! Taehyung olamaz! Ben onun yüzüne bir daha bakamam. Lütfen Jungkook. O olmaz."

"Neden olmasın hyung? Ben senin için en iyi tedavinin bu olduğunu düşünüyorsam bu olacaktır. Ben senin doktorum. Sözümü dinlemezsen sana iğne yaparım."

Seokjin göz devirerek karşısındaki çocuğa baktı. Doktor çocuk ise sırıtıyordu.

"Kim Taehyung denilen çocuk neden senin tedavin olacak kadar önemli birisi bilmiyorum ama tedaviyi kabul etmelisin hyung. Jimin için, hayranların için, bizim için..."

Yoongi'nin dediklerine kulak verdi. İyi dedi. Bundan sonra ne olacaksa olsun.

          ○○○○○○●●●●○○○○○○

Angst yapmayacağım diye canım çıkıyor smdhesjxhdjs Eğer angst olsaydı sonu belliydi ne yazacağım falan... Ama şimdi fikir gelmiyor, ilham yok :/ Lütfen bana kızmayın ♥ 2 buçuk aydan az bir süre sonra üniversite sınavına gireceğim ona yoğunlaşmam da gerek. Lütfen beni anlayın ♡ Sizi seviyorum ♥ Taejin'i sevin ♥♥♥

DAYDREAM -TAEJIN ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin