Pentru el...

12 1 0
                                    


Ora 1:17 AM

De ce scriu? Pentru ca uneori te saturi sa tii totul in tine,sa nu spui nimanui.Uneori pur si simplu izbucnesc in plans simtind nevoia de a ma descarca. Iar scrisul e modul meu de a o face...

Asta e pentru tine omul meu drag,e o scrisoare pe care probabil nu o vei citi niciodata!Vreau sa stii ca o parte din mine a murit in ziua in care am incetat sa mai fim 2,ziua in care noi ne-am sfarsit!Stiu ca a trecut ceva timp de atunci dar inca nu m-am obisnuit cu absenta ta.Inca imi lipsesc diminetile in care ma trezeam si primul lucru pe care il faceam era sa verific telefonul pentru a citi mesajul tau de "buna dimineata".Inca imi amintesc cum iti petreci zilele,de hobby-urile tale,temerile tale,mirosul parfumului tau, atingerile tale....Stii,eram acolo chiar si in momentele proaste. Am devenit atat de obisnuita cu tine incat propriile-mi obiceiuri imi amintesc de tine pentru ca in acele momente erai in viata mea.Cred ca asta ma raneste cel mai mult,faptul ca ma trezesc stiind ca mesajul tau de "buna dimineata " nu va mai fi acolo dar inca stiu tot ce tine de tine. Inca iti stiu obiceiurile, lucrurile care iti plac si displac, muzica pe care o asculti ,impulsurile si doare ca nu mai fac parte din viata ta.
Doare sa stiu ca nu mai suntem 2 ca tot ce am avut sa rupt!

Iar daca intr-o zi vei citi aceasta scrisoare,vreau doar sa stii ca te-am iubit si te voi iubi nespus.Am simtit ca lumea a inceput odata cu noi si s-a sfarsit odata cu noi...

Si ce e cel mai rau si mai dureros lucru dintr-e toate?Faptul ca orice s-ar intampla as fi in spatele tau gata sa iti fiu sprijin pentru ca imi pasa de tine mai mult decat propria-mi persoana,pentru ca as risca totul pentru fericirea ta,pentru ca ai fost cel mai frumos lucru care mi s-ar fi putut intampla vreodata!

As vrea sa putem sa o luam de la capat. Sa luam totul de la inceput,sa fim din nou straini,sa reluam toate momentele frumoase,sa creem noi amintiri,sa uitam greselile trecutului si sa ne dam o noua sansa!

Te-am iubit ,te iubesc si te voi iubi pentru eternitate!

Amurg de viseWhere stories live. Discover now