12.Bölüm Kafamm Çok Karışıkk!!!

4.1K 164 7
                                    

Evet arkadaşlar yeni bölüm geliyor. Twitter da beni takip etmek istiyorsanız kullanıcı adım NCHepsev.Evet ben sizi daha fazla bekletmeyeyim başlıyorum... Bölümün sonunda karakterlere düşündüğüm ünlülerin adlarını vericem.

Sabah uyandığımda varlığı bilinmeyen bir canlıya benziyordum. Saat 07.30 tu. Okul kıyafetlerimi dolabımdan çıkarıp giydim. Kızların odalarına gittiğimde giyiniyorlardı.Onlarda artık hazırlandıktan sonra  mutfağa gittik. Orda hemen bişeyler ayarlayıp yedikten sonra evden çıktık ve benim arabama binip okula gittik. Mel'le ben aynı sınıftaydık ama Bella başka sınıftaydı.

Sınıfa girdiğimde Jhon bana bakıyordu. Ama çocuk harbi çok yakışıklıydı onunla çıkmayan kız yoktur heralde asfgahhs. Mel' le tabiki yan yana oturdum. Onlar bi de daha olayları bilmiyordu. Anlatsam ağızları açık dinlerlerdi.Derste bi çok şeyi hoca bana yaptırdı. Çoğunda da karşımda Jhon vardı. Bu çocuk beni harbi seviyodu yaa. Benim sevdiğim çok çocuk vardı ama onların hiç biri beni sevmezdi. Benim de sorunlarım vardı.İstediğim kadar yemek yiyemiyordum. Her gün fitnesa gitmem zorunluydu. Ben zenginim diye benim sorunlarımın olmadığını mı sanıyorsunuz ben eskiden.. neyse her düşündüğümde ağlayasım geliyo.( Şuan çok merak ettiniz ama ne yapalım daha bölüm sayısı çok azzz.)

Tenefüs zili çaldığımda John benim sıramın yanına geldi. Duyduğuma göre sevgilisinden ayrılmış. Sanırım onun sebebini de şimdi öğrenicez. John masama elini koyup ve Mel'e dönüp "Ev arkadaşını bir kaç dakika ödünç almam gerekicek". dedi. Mel bana dönüp noluyo der gibi bir bakış attı ben de sadece onun duyabileceği ve anlayabileceği bir şekilde sonra anlatırım dedim.

Beni kimsenin olmadığı bi yere götürüp konuşmaya başladı. "Bak Mira ben seni gerçekten çok seviyorum. Ben sana aşığım. Ama Mike değil o senin güçlerini kullanmak için sana aşıkmış numarası yapıcak. Bana güven ben de Amerika ' da yaşıyordum. Ordan seni tanıyorum ve ordan beri aşığım. Bana seni nerden tanıyorum diye sorucaksın söyleyim. Beraber aynı okula gidiyorduk". dedi. Birden yüzüm kızardı çünkü geçmişim aklıma geldi eğer o halimle beni seviyorsa şuan sırılsıklam aşıktır. Hiç cevap vermedim. Sadece açık kalan ağızımı kapatabildim.Bana "Ee bişey söylemicek misin ?dedi." Ben de biraz afalladım. "Iı şuan sanırım söylenicek birşey yok çünkü sen herşeyi söyledin. Hislerimiz karşılıklıymış ;-P" dediğimde çocuk boynuma atlatı ve bana sarıldı. Heyy bu çocuk cro değil miydi. Demek ki bana böyle davranıyo.

Tenefüs zili bittiğinde sınıfa el ele tutuşup girmiştik. Herkes bize gözlerini pörtleterek bakmıştı. Beni bırakıp "Görüşürüz sevgilim deyip beni yerime bıraktı sonra kendi yerine geçti.Mel bana noluyo Mira John eski sevgilisi ile 5 yıl çıktığına rağmen hiç el ele tutuşmamıştı deyip garip bi şekilde söylendikten sonra bütün olayı dünden itibaren anlattım. Harbi heyecanlıydı.Böyle olayları hep arkadaşlarımdan duyuyordum. Bu da utanç vericiydi ama benim derslerim çook iyiydi. Artık benim de hayatım yoluna giriyor gibiydi. Ama herşeye bu kadar emin olmamak gerek belki daha kötü bir hayatım olucak bilemem...

Evet arkadaşlar bu bölümün de sonuna geldik. Görüldüğü gibi konular ilerliyo. Şimdi karakteklerime düşündüğüm kişileri söyliycem. Öncelikle kapak fotoğraflarımı tasarlayan canım kankim lal_alangüne çok teşekkür ederim o da menejerim dışında olarak her zaman yanımda olan en yakın arkadaşımm. Evet şimdi Mira kapak fotoğrafındaki Kristina Romanova , Mel'e Emily Rodd, Bella 'ya İga Whysocha,Rüzgar Tim Borman , Mike Cameron Dallas, Jhon Fransisco Lachowski  ileri de başka karakterler olunca yazıcam multimedya koymayı öğrenince zaten oraya bütün karakterlerin fotoğraflarını koyucam . Sizi seviyorum Melezlerimm.

Melez HayatımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin