Část 5.

4 0 0
                                    


Kolem 11 hodiny pro mě přišla Molly i s přítelem Liamem, jestli s nimi nechci zajít na oběd, sice jsem byla unavená, ale už jsem s nimi dlouho nikde nebyla a tak jsem šla.

Šli jsme do jedné malé restaurace, na okraji ulice, kde jsme potkaly i Diu. Všichni jsme si objednaly jídlo, když do restaurace přišel i Tomas s kolegou a nějakou dívkou. Podle toho jak se k ní měl to byla nejspíše jeho přítelkyně. Když jsem je tak spolu viděla nebylo mi zrovna do smíchu, ale když si všiml že se na něj dívám tak to mi bylo ještě hůř připadala jsem si trapně, tak že jsem chtěla i hned odejít.

Když jsem se chtěla rozloučit s přáteli, tak chtěly jít se mnou, ale to jsem ještě nevěděla co na mě čeká před restaurací. Jak milé jsem vylezla ven i hned mě chytl za ruku kalina a táhl mě do auta, i přes to že jsem se bránila. Pak mě uhodil do obličeje, kamarády na něj řvaly ať mě pustí, Liam utíkal pro Tomase i jeho kolegu, ale když všichni vyběhli ven Kalina mi už držel pod krkem nůž, vyhrožoval jím, že mě zabije. Pak mě zatáhl k autu, kde mě kopl do nohy a já se svalila na zem rychle nasedl do auta a ujížděl prič. Pomalu jsem vstala ze země a šla si sednout na lavici, jelikož se mi strašně motala hlava.

Molly mi podala sklenici s vodou a Liam mě hladil na zádech, byl to pro mě strašný šok. Tak po 10 minutách se přede mnou objevil Džoš a pomalu mě odvedl domů. Když jsem viděla jak se o mně bál, tak jsem zjistila, že mi přece jen někdo z rodiny zbyl. Doma mě džoš položil na postel a donesl mi sklenici vody, pak se mě zeptal zda ještě něco nepotřebuji, ale to už jsem pomalu usínala.


BojovniceWhere stories live. Discover now