#12~F (FİNAL)

828 58 38
                                    


T: Jimin ! o seni öldürecek! Annene ve Suji'ye yaptığı gib-

Taehyun'un konuşması bitmeden Karanlığın içine gömüldü ve etraf sessizleşti. Heran'ın kulakların da o son cümle yankılanıyordu. 'Jimin ! O seni öldürecek ! Annene ve Suji'ye yaptığı gibi.' Heran annesinin ve Suji'nin katilini öğrenmişti. Jimin'di. Gerçekten Yoongi'yi kıskandığı için mi yapmıştı bunları? Anlayamıyordu . Bir insanın bu kadar kin dolu olması... akıl almazdı. Karanlığı bozan Jimin yavaş yavaş görünerek Heran'ın yanına geldi. Heran korkudan tir tir titrese de belli etmemeye çalışıyordu.

J: Selam

H: Neden öldürdün onları ? hah! Neden yaptın? Söyle!

J:Bana sesini yükseltme ! Kimseyi öldürmedim ben.

H: E noldu o zaman Suji'ye ? Anneme?

J: Suji'yi kazara öldürdüm. Sen sanmıştım. Anneni de senin best friendin Taehyun öldürdü.Yamyamlık yaptı ve onu yedi HAHAHAHA.

H: Sana inanmıyorum! Her şeyin suçlusu sensin !

J: Kes sesini ! son bir işim kaldı. O da sensin.

Heran bunu duyar duymaz arkasını dönüp koşmaya başladı. Elinden geldiğince hızlı koşuyordu. Dalağını bile düşürebilecek şekilde koşuyordu.

J: Aptallık etme ! biz vampirler ışınlanmış gibi koşarız.

Heran dinlemiyor, ona kulak asmıyor, koşmaya devam ediyordu. Belki nefesini yada o yere sert basan ayak seslerini duyabilir Yoongi. Tabi uyanıksa ki, bu imkansızdı. Hiçbir şansı yoktu. Jimin onu yakalayacak ve yamyamlık edecekti. Heran koşarken bir anda derin nefes aldı ve avazı çıktığı kadar Yoongi'nin adını haykırdı.

H: Yoongi-aahhhh !!

*** 

Yoongi gördüğü rüya karşında nefes nefese kalarak uyandı. Gözlerini yatakta gezdirdi ve çapak dolu gözleri Heran'ın yatakta olmadığını gördü. Biraz da olsa korkan Yoongi yataktan kalktı ve evde ki odaları gezmeye başladı. Önce banyoya baktı orada yoktu. Daha sonra mutfak... ordada yoktu. Yoongi son olarak onun annesinin odasına çıkmaya karar verdi. Merdivenleri çıkarken Heran'ın 'Yoongi-ahhh' diye bağırdığını duydu. Sesin nereden geldiğini çok kestiremese de, sesin dışarıdan geldiği belliydi. 

Y: Geliyorum Heran. Dayan !

*** 

Heran son hız koşmaya devam ediyordu. Ediyordu ki hızlı koşma yeteneği olan vampir Jimin, biran da Heran'ın önüne geçti ve yolunu kesti. Belki de dakikalar hatta saniyeler sonra Heran ölecekti. Yada vampir olacaktı. Jimin'in seçimine kalmıştı. Hala içinde bir umut Yoongi'nin sesini duymuş olması ve gelmesini bekliyordu. Jimin, durağan olan Heran'a doğru yürümeye başladı.

J: Heran. Bende istemezdim bunlar yaşansın. Mecbur bıraktınız!

H: Kimse sana bunları yap demedi ! yani mecbur değildin!

J: Mecbur hissettim. Seninde sevdiğini elinden alsalar sende illaki bir şeyler yapardın Heran.

H: Sen gibi değilim ben!

J: Boşversene. Ölmek mi istersin yoksa Vampir olmak mı ?

H: Jimin!

J: Ne var ? seç artık!

Arkadan yaklaşan Yoongi eliyle Jimin ağzını kapattıktan sonra kulağına eğildi ve

Y: Sen seç bakalım. Sürüden atılmak mı ? Ölmek mi? 

ŞİMDİKİLER  / myg / [VAMPYR] Wattsy2019Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang