▪02▪

558 31 13
                                    

Toplantı zamanı geldiğinde yerinde duramıyorsun. Elin, ayağın birbirine dolanıyor.

İçeri girip oturuyorsunuz. Ve beklemeye başlıyorsunuz. Bir anda kapı açılıyor ve işte o...Han Yu tam karşında! Hemen ayağa kalkarak selam veriyorsun nefesin kesilecek gibi oluyor. Tam karşına oturuyor. Ama...sanki sana bakmaya korkuyormuş gibi bir hâli var.

Biraz sonra içeriye menajerleriniz geliyor ve mükemmel haberi size veriyor. Boy Story ile düet yapacaksınız ve bu videonuz da internete konulacak! Şarkının sözlerine bakıyorsun. Bu aşk temalı bir şarkı ve Han Yu ile beraber söylediğiniz bir kısım var.

Çok heyacanlanıyorsun. Ama yanında Cherry var. Sana bakıyor ve sakin olmanı söylüyor. O senin gerçekten en iyi arkadaşın. Her zaman böyle durumlarda yanında oldu. Bir keresinde hayatını bile kurtarmıştı...Hatta Boy Story'i bile ondan öğrenmiştin. O olmasaydı belki şu an burada olamayabilirdin.

Toplantı bitiyor. Tekrar birbirinize selam verdikten sonra Xin Long bir kafede filan oturmayı teklif ediyor. Cherry tabi ki de geleceğinizini söylüyor. Fakat Akari ve Cora gelemeyeceklerini söylüyorlar.

Kafeye gidiyorsunuz. Cherry onlara birşeylerden bahsediyor. Sen Han Yu'nun
büyüsüne o kadar kapılmışsın ki neler konuşulduğunu kaçırıyorsun. Fakat sonra Cherry sana dokunuyor ve "değil mi?" Diye bir soru soruyor. Fakat sonra senin Han Yu'ya bakarken konuyu kaçırdığını anlıyor. Ve gülmeye başlıyor. Bu sizin için özel bir dil. Eğer sana gülerse senden onay bakliyor ve komik bir şeyden bahsetmiş oluyor. Sen de hemen kıkırdayarak "Evet" diyorsun. Yedisi de gülmeye başlıyor..

Ardından çok dikkat çekmemek için Han Yu'ya bakmıyorsun. Fakat bir ara ona bakarken göz göze geliyorsunuz. Hemen utanıyor ve sana bakmamış gibi yapıyor.

Artık gitme zamanınız geliyor. Çocuklar sizi yurda bırakıyor. Tam eve girecekken Xin Long seni, Han Yu ise Cherry'i çağırıyor. Aslında o an Cherry'i kıskandığını hissediyorsun.

Xin Long sana Cherry'den çok hoşlandığını söylüyor. Ve senden tavsiye istiyor. Ona Cherry'nin de ondan hoşlandığını söylüyorsun. Gerçekten çok mutlu oluyor ve diğerlerinin yanına gidiyorsunuz.

Ama daha Cherry gelmemiş. Birkaç dakika sonra Han Yu ve Cherry geliyorlar. Chery sana mutlu bir şekilde bakıyor. Diğerlerine görüşürüz dedikten sonra içeriye gidiyorsunuz.

"Han Yu sana ne dedi?" diyorsun...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Üzgünüm burada bitireceğim atabilirsem devamını ya akşam atarım ya da yarın. Benim için oylayabilir misin?? 💗 Teşekkürleeeeer. Bölüm hakkındaki görüşlerinizi bekliyoruuuum. Hadi bb 💗.

BOY STORY İLE HAYAL ET |•HAN YU•|Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz