ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 (Μέρος 1ο)

2.7K 192 9
                                    

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ

'' Μμμμ '' χασμουρήθηκα σιγανά και προσπάθησα να ανασηκωθώ από το κρεβάτι. Μάταια όμως! Το γυμνασμένο χέρι του Άρη ήταν περασμένο προστατευτικά γύρω από την μέση μου. Σκηνές από την χθεσινή βραδιά εμφανίστηκαν ξαφνικά στο μυαλό μου. Εγώ και ο Άρης με τα σώματα μας ενωμένα να κάνουμε γλυκό και παθιασμένο έρωτα. Δάγκωσα το κάτω χείλος μου με την τροπή που πήραν  οι σκέψεις μου και αφαίρεσα απαλά το χέρι του Άρη. Τα πόδια μου ακούμπησαν στο κρύο πάτωμα και μια ανατριχίλα διαπέρασε το σώμα μου. Αμέσως μετά από αυτή την ανατριχίλα ακουλούθησε και μια άλλη. Ο Άρης ακούμπησε απαλά το χέρι μου και με μια κίνηση με τράβηξε έτσι ώστε να είμαι καβάλα πάνω του με τα πόδια μου δεξιά και αριστερά από την μέση του. Τοποθέτησα τα χέρια μου στο στήθος του και ένιωσα το πέος του να αναδεύεται κάτω από την πιο ευαίσθητη περιοχή του σώματός μου. Ένα χαχανητό ξέφυγε από τα χείλη μου και ο Άρης με έσφιξε στην αγκαλιά του και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και στην μύτη.

'' Καλημέρα όμορφη. '' είπε με βραχνή φωνή λόγω του ύπνου. Νιώθω πως τον ερωτεύομαι κάθε μέρα και πιο πολύ...όμως... είναι και ο άλλος.

Ο Αλέξης με πολιορκεί από τότε που ήρθε στο σπίτι μας. Και το χειρότερο; Δεν ντρέπεται ΚΑΘΟΛΟΥ να το δείξει. 

FlashBack

Δύο μέρες μετά από το δείπνο στο σπίτι μας με τον Άρη είμαστε υπέροχα. Μιλάμε περισσότερο και γενικότερα έχουμε καλύτερη επικοινωνία με αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα πιο κοντά και ας πουμε...να συμπεριφερόμαστε -σχεδόν- σαν ένα κανονικό ανδρόγυνο.

'' Καλημέρα Μελινάκι. '' η φωνή του Αλέξη με διέκοψε από την υπέροχη τροπή των σκέψεων μου. Τι θέλει πάλι γαμώτο;

Ο Αλέξης μου έχει γίνει αυτό που λέμε ''στενός κορσές''. Πάει όπου πάω και ειδικά στην κουζίνα που είναι μικρός ο χώρος φροντίζει να έρχεται μαζί μου και να ακουμπάει πάνω μου με οποιαδήποτε ευκαιρία. Με κοιτάει συνέχεια περίεργα και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν λέω...ο Αλέξης είναι το όνειρο κάθε γυναικείας ύπαρξης αλλά σε αυτή την φάση της ζωής μου που βρίσκομαι...απλά δεν είναι το δικό μου. Ο Αλέξης εκπέμπει κάτι γλυκό...κάτι σέξι...κάτι πρόστυχο...όμως εκπέμπει και κάτι πολύ επικίνδυνο. Είναι αυτό που λέμε ''κοίταζε αλλά μην αγγίζεις γιατί όποιος παίζει με την φωτιά στο τέλος καίγεται'' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δεν έχω σκοπό να χαλάσω αυτή την σχέση που έχω αρχίσει να φτιαχνώ με τον Άρη για τον Αλέξη και τον κάθε Αλέξη που στο κάτω κάτω είναι απλά περαστικοί στην ζωή μου.

'' Καλημέρα. '' απάντησα ξερά χωρίς καν να γυρίσω να τον κοιτάξω. Είχα πιο σημαντική δουλειά απ'το να κάτσω και να αρχίσω μια ανούσια συζήτηση με τον Αλέξη. Και αυτή είναι τα οικονομικά πτοβλήματα της βιομηχανίας που πάνε κατά διαόλου και το πιο πιθανό να χρειαστεί να κάνουμε εγώ και ο Αλέξης ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για να επικοινωνίσουμε και με άλλο παράρτημα της βιομηχανίας...και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω.

'' Τι κάνεις; Όλα καλά; '' είπε και στρογγυλοκάθισε στην καρέκλα απέναντι από το γραφείο μου. Τι στο καλό; Δεν έχει να κάνει καμια δουλειά; 

'' Μια χαρά, εσύ; Όλα καλά; '' ρώτησα αδιάφορα. Εντάξει είπα να γίνω λίγο ευγενική και να ρωτήσω τι κάνει αλλά δεν θέλω να πάρει και θάρρος.

'' Όλα Καλά, όλα καλά. Για πες μου...πως πάει με τον Άρη; '' ζήτησε να μάθει. Καλά πάει καλά; Τι στο καλό τον νοιάζει πως πάει η σχέση μου; Χμμ.. ίσως μπορώ αυτή την ερώτηση να την χρησιμοποιήσω προς όφελός μου.

'' Δεν υπήρξαμε ποτέ καλύτερα. '' του είπα χαρούμενα και του χάρισα ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο. Με κάνει άλλος ευτυχισμένη φίλε μου. Είσαι ωραίος και τα σχετικά...αλλά μακριά. Εκείνος σαν να μην πήρε το μήνυμα σηκώθηκε και ήρθε και στάθηκε ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου. 

'' Χμμμ χαίρομαι για σας...αν και..δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Σε βλέπω κάπως...κομμένη. '' είπε με βραχνή φωνή. Γαμώ το κέρατό του!

'' Ναι φταίει που δεν έχω κοιμηθεί και πολύ αυτές τις δύο μέρες. '' είπα ειρωνικά. Με κοίταξε με στενεμένα μάτια. Χαα επιτέλους πήρε το μήνυμα.

'' Χμμ...ξέρεις τι άκουσα; Σε έναν μήνα θα κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Οι δυο μας! '' τόνισε τις τελευταίες τρεις λέξεις. Γαμώτο! Που έχω μπλέξει; 

End Of FlashBack

Α/Ν Προς το παρόν αυτά από μένα. Προσπαθώ να γράφω όμως μου είναι αρκετά δύσκολο. Ελπίζω να σας αρέσει! Τι λέτε να γίνει στην συνέχεια;

Τα λέμε σύντομα.

Always&Forever Where stories live. Discover now