=14. Bölüm=

187 15 36
                                    

Peter

O hazır markete gitmişken, ben de odaları karıştırıyordum. Annesiyle karşılaşınca, her seferinde bir bahane uyduruyordum. Sonunda babasının odasını buldum. İçeride babası uyuyordu. Bende hızla girip dosyayı aramaya başladım. Aradığım dosyaya çok geçmeden ulaştım ve hızla t-shirtümün altına saklayarak evden çıktım. Babası büyük ihtimal kovulduktan veya işi bıraktıktan sonra ağır bir olay geçirmiş ve neyi nereye koyduğundan haberi yok. İşime geldi. Eve geldiğimde hızla dosyayı açıp okumaya ve bir yandan da spider-man kostümünü giyiyordum. Maskemi taktım ve dosyayı okumaya yolda devam ettim. Anladığım kadarıyla, Ultra Viole ışınları onun bir bedene olan bağını zayıflatıyormuş. Gerisi bildiğimiz yüksek sıcaklık ve yüksek ses frekansları. Ultra Violeyi bildiğimiz iyi oldu. Hızla S.H.I.L.E.D uçağına girdim ve Nick Fury'i bulduğum gibi tam anlamıyla koluna yapıştım.

N"Ne oldu? Dosyayı buldun mu?"

"Evet, ama daha da iyisi Wade'de bana yardım etti"

N"Bak evlat, potansiyel kocan-"

"Wow wow wow sakin ol Fury, sadece... Arkadaşım?"

N"Beni kandırma çocuk, Wade denen haşere, burda veya etrafımızda olmamalı. Ne kadar deli olduğunu biliyoruz. Para için yapmıycağı şey yok ve bizim tüm bilgilerimize elişim sağlanmasına izin mi vericez? Anlamıyor musun? Para karşılığında herşeyi yapabilir diyorum sana!"

"Bu doğru değil!"

N"Tabiiki de doğru!"

"Onun nasıl biri olduğunu nerden biliyorsun!?"

N"Çünkü Wade Willson'ı tanıyoruz! "

"Onu tanımıyorsunuz bile! Cv'sinde yazan hiçbir şey doğru değil! Yani... Neredeyse ölümsüz ve yüzünün bayağı deforme olmasını saymazsak. Sadece fiziksel ve geçmişsel şeyleri biliyorsunuz! O CV'de ne sırf bu dosyayı alıyım diye düşmanına iyi davrandığı ne de sırf benden vazgeçmemek için öldürmekten vazgeçtiği yazmıyor!"

Diyerek dosyayı yere attım. Bana sinirli şekilde baktı ve bende ona öyle. Neden kimse anlamak istemiyordu!? O iyi biriydi. Hem de kimsenin olamayacağı kadar! Onların saçma kuralları yüzünden kötü durumunda!

"Neden herkes ondan nefret ediyor!?"

N"Çünkü o ortalama 1 hafta içerisinde 178 ve 1 gün içerisinde 26 kişi öldürüyor! Siz zıtsınız! O insanları öldürüyor sen ise korumaya çalışıyorsun!"

"Fakat bizim gibiler de öldürdü! O da bir kahraman olabilir?"

N"Bu farklı Peter, biz hatalarımızdan ders çıkartırız ve çıkarttık da. Wade gibiler sadece kendileri için yaşar..."

Bir kaç saniye susmakla yetindim. Fury ise dosyayı yerden aldı.

N"Senin akıllı bir genç olduğunu biliyorum Peter. Lütfen hayatının kararını düzgün ver..."

Dedi ve arkasını dönüp gitti. Haklıydı bir yandan... Hayatımın hatasını yapıp, ailem olmadığında yanımda olan adamın sırtına bıçak sağlamıştım... O sadece sevilmek ve sevgi görmek isterken... Olamaz... Ne yaptım ben?

Flash

Eve geldim hızla. Peter ile konuşmayı, takılmayı, arada mesajlaşmayı dahi severdim. Bir inek olmasının yanında bana kendimi değerli hissettiriyordu. Belkide Ben amca haklıdır? Hala içimde değişmek için bir umut vardır?

Eve geldiğimde salonda değildi ben de annemin ona odama gitmesini söylemiş olabileceğini düşündüm. Ne de olsa odamda beklemesi daha mantıklıydı. Odama hızla girdim.

Kan Kırmızısı (KISA SÜRELİĞİNE ASKIDA) Where stories live. Discover now