Episode 18

3.5K 100 30
                                    

Vote s/o gaat naar...... @lovelollove💞

Ik was erg benieuwd wat Noah, nou wilde zeggen maar besloot het toch te laten gaan. Ik kroop weer terug onder de dekens en staarde naar het plafond. Het was pas 2 uur smiddags. Maar ik had gewoon helemaal geen zin in deze dag. Ik besefte wel dat ik nog effe naar beneden moest komen, omdat mijn vrienden daar natuurlijk ook zaten. Ik stond vermoeiend op en liep de kamer uit. Ik stond boven aan de trap, iedereen had het gezellig. Het zag er uit alsof ze niet eens wisten dat ik al die tijd boven zat. Lisa zat op Mitch schoot, Mika was met Ethan aan het kletsen. En Annie zat aan de keukentafel. Ik besloot weer terug naar mijn kamer te gaan. Ik liep weer de gang ik, totdat iemand mijn hand vast pakten. Ik draaide mijn hoofd om en tot mijn grote verbazing zag ik sem (1 van Nicks vrienden, remember😁) hij keek me onderzoekend aan. "Je hart is gebroken" zei hij vast beraden. "Pff is het zo duidelijk" zuchtte ik. " als ik een one night stand heb en de volgende ochtend zeg dat ik niks met ze wil, kijken de meiden ook altijd zo. Vandaar dat ik het wist" zei Sem grijnzend, ik gaf hem een tik op zn schouder. "Maar effe serieus je kan alles aan me vertellen he" . Uhmm alles aan hem vertellen, ik ken hem sinds gister. En hij is de beste vriend van Nick.

Omdat mijn vriendinnen toch zo druk bezig waren, besloot ik toch alles te vertellen. Want ja ik had toch niemand anders, en ik moest echt effe Mn hart luchten. Na alles verteld te hebben, keek Sem me met open mond aan. "Wat een rot streek van Jay" ohjaa Jay, khad hem helemaal nog niet gezien of gesproken. Hoe kon hij. Hij krijgt wel echt een prijs voor beste acteur 2019. Kdacht echt dat we vrienden waren, maar nee dit kan je echt niet bij je vrienden doen.

Ik besloot Jay op te zoeken. Ik liep naar beneden, en zag dat alleen. Jay, Ethan en Sem er nog waren. Ik zag Jay alleen op de bank. Ik liep rustig naar hem toe, en ging naast hem zitten. "Heyy, cath" zei Jay meteen vrolijk, toen ik naast hem kwam. "Hoi, Jay. Uhm uh ik had een vraagje" zei ik een beetje zenuwachtig, waarom weet ik ook niet. "Vraag maar raak". "Kunnen we dit even buiten bespreken" zei ik waarop hij knikte. We stonden op en liepen samen naar buiten. Sem stond me in de keuken raar aan te kijken. Ik gaf hem een blik van, ikga het vertellen. Hij snapte het en knikte.

Eenmaal buiten aangekomen, gingen we op een bakje zitten. "Jay" zei ik serieus, gelijk ging zijn blik van vrolijk naar verward. "Waarom loog je, ik dacht dat we vrienden waren" ik gooide alles erin 1 keer uit. Hij slikte en keek naar de grond, je kon zien dat hij zich schaamde. Ik begon bijna medelijden te krijgen. "Het moest, van Noah. Toen ik met je in het park was, klikte het zo goed. Ik wist dat we vrienden zouden worden, maar kheb het helemaal verpest" zei Jay, het klonk echt gemeend. Maarja dat dacht ik de vorige keer ook. "Van, Noah" riep ik boos.

—————————————
Ik heb het idee dat jullie dit boek niet zo leuk vinden. Zet aub in de rea of ik door moet gaan. Ly❤️

Living in the badboy's houseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu