Capitolul 5

4.4K 322 67
                                    

-Așa deci.. nu a fost el primul și se presupune că am fost eu? Cum vine asta? Nu ai deja nouăsprezece ani? Mă întreabă Karma după ce ieșim din raza vizuală a lui Jimmy.

-Nu toate suntem ușoare și ne-o tragem în primul an de liceu, Joseph! Murmur sec și privesc spre mulțime după orice chip cunoscut.

-Deci avem o măicuță aici.. Cântă el în urechea mea cu un zâmbet mișel pe față.

-Termină, Karma! Îi trag eu un cot în coaste.

-Știi, te pot ajuta eu cu problema ta.. Propune Karma dintr-o dată, când ajungem în dreptul unei tarabe cu o coadă lungă de oameni ce încearcă să se semneze pe lista concurenților.

-Poftim?! Tâmpitule! Boule! Nemernicule! Încep să țip la el pocnindu-l pe unde apuc.

-He-he-heeei! Văd foarte multă iubire aici! Păstreaz-o pentru altă dată! Mă refeream la cealaltă problemă, cu trădătorul acela! Ușor aici, da? Geaca asta e scumpă! Scapă el din mâinile mele și își aranjează gulerul gecii sale de piele neagră.

-Ce vrei să spui? Întreb făcând o față confuză, ceea ce îl amuză la maximum pe tâmpit.

-Păi, eu am nevoie de o parteneră stabilă pentru cursele ce vor urma. De preferabil una care să nu își închipuie că suntem ca și căsătoriți dacă o iau cu mine la o cursă sau la petrecerile de după curse. Iar tu, "Maly", ai nevoie de acoperire ca să scapi de idiotul acela trădător. Și pe bune? O mulatră? În patul tău? Ce josnic! Oricine știe că mulatrele fac o treabă bună și sunt cele mai pasibile de boli transmisibile! Spune el și își scutură capul și umerii de parcă un fior l-ar fi trecut peste șira spinării.

-Tot nu înțeleg.. Vorbești aiurea! Zic și îl împung în piept cu un deget.

-Ah, îți merge mintea mai greu decât motorul mașinii mele după ce i-am împrumutat-o timp de câteva zile Drake. Geme el exasperat lăsându-și capul pe spate.

-Hă?

-A dat cu mașina mea în trei copaci, un biciclist, două semafoare și un stâlp de iluminat stradal și s-a întors doar cu volanul și actele din bord. Explică repede. Dar asta nu contează acum! Spun că eu am nevoie de acoperire, iar tu ai nevoie la rândul tău de acoperire.. Faci legătura? Face el din mâini imitând o balanță și dă apoi din sprâncene spre mine.

-Spune-o direct, Karma, nu am chef de jocurile tale! Mi-a ajuns cursa până aici pe teroarea aia cu două roți sau, mă rog, o roată în aer. Spun dându-i peste mâini.

-Fii iubita mea! Deja fostul tău crede că suntem împreună și cam restul celor care ne-au văzut tricourile și mușcătura asta drăguță de aici! Spune el punând un deget peste locul de pe gâtul meu unde și-a lăsat amprenta.

-De ce aș face asta? Îmi pun eu mâinile în sân privindu-l ciudat.

-Tu vrei să scapi de Tim, eu vreau să scap de niște disperate care nu au mai avut parte de ceva tare de ceva vreme! Dă din sprâncene rânjind în colțul gurii.

-Este Jim, nu Tim. Jimmy mai exact! Zic și oftez.

-Te-ai întâlnit cu cineva al cărui nume era Jimmy? Îhh.. Își scutură el umerii și face ochii mari spre mine.

-Da, am fost cu cineva al cărui nume era Jimmy și se presupune că voi fi cu cineva al cărui nume reprezintă o forță imaginară a universului care ți-o plătește de fiecare dată când faci ceva rău în lumea aceasta dată peste cap, pentru că de ce nu?! Zic fluturându-mi mâinile în aer.

-Perfect! Haide, avem o cursă de câștigat și abia aștept să îl fac pe Jericho să înghită praful în urma noastră, iubito! Zâmbește pe neașteptate și mă prinde de talie ducându-mă la pieptul lui, din nou.

-Îți cam place poziția asta, hă? Fac eu clătinând din cap negativ și lăsându-mă păgubașă.

-Și multe altele! Dar pe acelea ți le voi arăta cu altă ocazie. Ții minte ce ți-am spus mai devreme ceva referitor la arătarea iubirii tale pentru mine în public prin diferite adjective "frumoase"? Păstreaz-o pentru atunci! Îmi face din ochi el și mă trage în fața tuturor de la coada cea lungă din fața tarabei. Jhonny! Trece-ne pe listă! Bate în tejgheaua tarabei spre tipul din spatele acesteia ce scria pe o foaie numele unui concurent.

-Joseph! Măi să fie, băiete! Cine e puicuța? Pe unde ai găsit-o de ți-a acceptat banii pentru a se da drept partenera ta? Râde tipul, bătând cu degetele în lemnul tejghelei.

-De fapt, ea este chiar iubita mea, Jhonny! Îşi curăță Karma gâtul încordându-și brațul pe talia mea.

-Să spui și să nu crezi, că de văzut am nevoie de dovezi! Pe cine crezi tu că minți puștiule? Fata arată ca un șoarec de bibliotecă! Nici de mă bați și eu nu îi cred titlul de "marea iubită a lui Karma Joseph"! Râde în continuare tipul uitându-se urât la mine.

Dacă este ceva ce urăsc cel mai mult în lume, este să fiu subestimată! Așa că mă întorc spre Karma, îl apuc de gulerul gecii sale negre din piele și îl trag spre mine cu putere. Îmi lipesc buzele de colțul gurii lui și mă ridic apoi pe vârfete pentru a-mi lipi buzele de ale lui. Îl mușc tare de buza de jos și duc sărutul mai departe când primesc acordul lui. Îi simt buzele curbându-se într-un rânjet și exact când își bagă o mână în părul meu rup sărutul și îi fac din ochi întorcându-mă spre tipul ce pare că încearcă să îți adune mandibula de undeva de pe jos. Ne scrie numele pe o listă și dispare pe o ușă încă șocat.

-Destul de real pentru tine? Îl întreb pe Karma când tipul dispare de tot din raza noastră.

-Acum chiar mă întreb cât de adevărat este ce i-am turnat lui Tim ăla legat de tine și felina care ești în pat..

-Nu vom afla prea devreme asta, iubitule ! Îi spun și îl trag înapoi spre motor. Haide, parcă aveam o cursă de câștigat! Îi zic când îl văd absent de situația de față.

-Sună mult prea bine scos din gura ta acel "iubitule"! Mult, mult prea bine! Îl aud pe Karma zicând pe un ton dintr-o dată răgușit, apoi aud ceea ce pare a fi un înghițit în sec.

Malala✅حيث تعيش القصص. اكتشف الآن