11✓někdo mnohem silnější

425 13 1
                                    

Mám strach že když to všechno praskne všechno se mezi mnou a Klausem pokazí. Možná by to tak bylo lepší ale na Klausovi mi asi až moc záleží.
" takže má někdo nějaký nápad? " Vyřkne Klaus. Nejsem si jistá ale jestli to pomůže malé Hope. Možná se tím prozradím a budou chtít vědět pravdu ale tady jde o život.
" Já vím o někom pro koho by to byla hračka Inadu poslat k ledu ale chtěla bych vás požádat dokud se to s Hope nevyřeší neptejte se " řeknu. Všichni na mě hodí zmatený pohled ale nakonec vsichni jakž takž kývnou.
" Mluvím o speciální nadpřirozené osobě je to kříženec démona, vlkodlaka a čarodějky živí se mocí jiných čarodějek takže když pohltí Inadiinu moc budete mít do konce života od ní pokoj " řeknu hodně zkráceně.
" Démon? " Řekne zmateně Freya.
" Ano takzvaný zástupce nadpřirozeného pekla " řeknu.
" Žije tady v New Orleans " dodám. Už jsem viděla jak se nadechují ale rychle jsem je utla.

Dovedla jsem je na hřbitov byli zmatený že přesně vím kam jdu. Došla jsem k černému největšímu hrobu co tam měli.
" sanguine tuo sanguine meo " [moje krev tvoje krev] řekla jsem šeptem. Hrobka se otevřela. Sešli jsme schody. Otevřela jsem místnost kde leželi čtyři rakve. Na jedné bylo A na druhé B na třetí C a na poslední D. Tři z nich byli plné až na C tedy mojí rakev. otevřela jsme A. Ležela tam v ochranném kouzlu a spala jako Šípková Růženka. Vypadala tak klidně. Měla své rudé vlasy rozpuštěné. Byla odlíčená a tím pádem tak přirozená. Byla krásná i s makeupem ale bez něj vypadala tak nevině a roztomile. Měla bílé šaty bez bot. Prostě mi chyběla taková jako tady teď leží. Mám strach co se stane až se probudí. Vedle rakve ležel už zkušeně nůž. Vzala jsem ho do ruky. Nikdo nic neříkal a já byla ráda.
Řízla jsem se do ruky. Zakrvácenou ruku položila na rakev. Chvíli se nic nedělo. Ale nakonec Annabelle vystřelila s prudkým nádechem do sedu. Zmateně se rozhlížela. Chytla jsem jí za ruku.
" Belle " řekla jsem.
" Lett..." Vydechla a obejmula mě. Upřímně se dost divím. Teď to ale neřešit.
" Já-já..." Začne a koukne na mě. Kývla jsem. Stoupla si.
" Hádám že jen tak ze sesterské lásky si mě neprobudila že? " Vrátí se zpět k sama sobě. Usměju se.
" Jsi zpět " řeknu. Jen se ušklíbne.
" Dejte mi sekundu " řekne a prostě zmizí.
" Ta mrcha " odfrknu si když zjistím že mi šlohla peněženku. Nastalo dost trapné ticho.
" Je to má sestra " řeknu do ticha. Všichni na mě zmateně kouknou.
" Sestra?! " Řekne Freya zmateně. Jen sklopím pohled k zemi.
" Je to o dost složitější " šeptnu. Vrátí se zpátky. Měla vlasy ve vysokém culíku s dvěma pramínky spuštěnými do obličeje. Měla jen řasenku a rudou rtěnku. Oblečení bylo na ní obvykle černé alias tílko, džíny a vysoké podpatky. Nikdy jsem nechápala jak na tom může chodit. 
" Takže co potřebuješ ? "zeptá se na rovinu. No jenže to bude problém. Co mám jako říct?? Ahoj vysaj tu holku co chce zabít dceru mého přítele prosím. No to bude ještě oříšek.

**********************

Takže 540 slov :D

upřímně se mi to začíná trochu vymykat😌 snažím se psát každý den ale kapitoly vycházejí dost nepravidelně je to dost těžké ale tahle knížka by měla ve dvacáté kapitole skončit pokud to nebude mít nějaký úspěch...jen taková mimo informace tak snad se vám má nová kapitola alespoň trošku líbila 🖤🖤🔥

Secret ( TVD, TO- Klaroline )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora