(1)

38 1 0
                                    

*3 maanden later*

Pov Lindsey

Ik ben ondertussen een YouTube kanaal gestart want de meeste mensen die ik ken die kijken YouTube of is het hun werk. Ik doe vooral tekenen er op maar ook game's. Ik wil anomie er op zijn. Soms heb ik een masker op en dan ook een must van me hoodie en een mondkapje. Niemand weet dat ik het ben. Behalve Link. Link wou me promoten en aan de anderen vertellen omdat ik al 250.000 had. Uit alle land wel. Ik heb een Engels kanaal. Op me insta en tweeter staan foto's van me tekeningen maar ook me zelf in Nederland of in Europa waar ze me gezicht niet herken maar voor me tekeningen.

De meeste mensen denken dat er een jongen en een meisje op dit kanaal is maar dat is niet zo. Ik heb ook een stemvervomings dus niemand herken me stem.

"Link en Lindsey regel jullie eten voor je zelf. We gaan paar weken naar het buitenland." roept Marco. (Pleegvader van nu.) "Ja!" roepen Link en ik gelijk. We schieten alle twee in de lach en rennen naar beneden om hun gedacht te zeggen. Als ze weg zijn gooit Link een kussen in me gezicht. Ik gooi hem terug. "Okay wat wil je eten." "eten." "Hahaha grappig." "I know." zeg ik lacht.

"Ik bestel wel Pizza." "Pizzaaaa!" "Je wordt Dion Lindsey." zegt Link en we schieten alle twee in de lach.

Harm🥊: Ik weet niks te doen.

U: Ga toch opnemen.

Joost🦒: Ik heb honger

U: dan ga je eten

Link🐈: Ik wil pizza

U: de heb je straks en ik ook

Link🐈: Pizzaaaaaaaa!

U: Dion!

Link🐈: moet jij nodig zeggen.

U: nee ik typ

Ronald🤩: grappig

Ronald🤩: ik wil gamen

U: Dan ga je gamen

Duncan🦊: Ik wil millie opeten

U: doe maar. Het smaakt negers naar😂

Joost🦒: DAT GA JE NIET DOEN DUNCAN😡

U: Baasje wordt boos😅

Joost🦒: mond houden. Jij durf niet eens Milan en Don te zien.

U: Ik heb een reder voor ja

Link kijk me vragend aan. "Voor de zoveelste keer ik ga ik niet zeggen. Het is iets wat ik zelf heb. Ik ben blij dat ik me niet snijd." zeg ik en eet me pizza veder op. Ik zie dat Link bezig is met zijn telefoon.

Link🐈: serieus gaan jullie nou ruzie maken

Jeremy💧: Laat hun.

Link🐈: nee

Ronald🤩: Het was van Lindsey waarschijnlijk een grapje bedoeld en Lindsey wat is de rede voor dat je Milan en Don ontwijk.

Link🐈: Ronald je gaat de mist

Ronald🤩: hoe zo?

Link🐈: We zitten te eten. Ik zie dus haar gezicht

Joost🦒: We mogen toch wel benieuwd zijn.

Link🐈: Ik weet het ook niet en ik ben haar broer.

*u heeft de groep verlaten*

Pov Link

Lindsey loop boos naar boven en gooit de deur dicht. Misschien had ik dat niet moeten zeggen. We waren allemaal raar bezig.

Jer💧: Link stop haar terug in. We zijn te vertrouwen. Dat weet je ook

DuncanDuncan: we kunnen haar even met rust laten.

DuncanDuncan: je weet hoe ze kan reageren.

Jer💧: als nog. Lindsey moet toch een keer Milan en Don zien

U: Ze naar boven en heeft met de deur gegooid

U: Dus we laten haar met rust

U: ze is vast aan het tekenen en daarna is ze rustig

Jooooossstttt🦒: even liongames is gaaf. We moet een keer opnemen met hem/haar

Hurmpel🥊: Joost is weer een fangirl

Hurmpel🥊: maar eigenlijk fanboy

Jooooossstttt🦒: laat mij

Jer💧: je weet dat er 2 mensen die dat account runnen

U: het kan er 1 zijn

Jer💧: iemand die tekent kan niet op de zelfde dag ook nog een game video.

Ik hoor een gil uit Lindsey's kamer. Ik ren snel naar boven. "Lindsey! Wat is er?" vraag ik als ik Lindsey op de stoel zie zitten. "Sorry. Ik keek even me mail en toen zag ik was uitgenodigd voor EA in Amerika. Ik mag een iemand meenemen. " zegt Lindsey over enthoust. Ik schiet in de lach. "Laat me een dag over nadenken. Ik ben wel je broer en je hebt ook nog school." zeg ik. "Okay. De red dat ik niemand het wil zeggen is........ Ik wil niet dat ze me arm zien. Ik ben al blij dat ik wel bij jou en de anderen kan doen. Ik wil gewoon niet dat mensen dat me aanstaren of aan spreken van ow je hebt depressief gehad of heeft. Je komt er wel overheen. Niemand weet me wat er echt aan de hand is geweest. Soms haat ik me leven nog. " zegt Lindsey.

Ik had wel een idee hoe ik Milan, Don en Lindsey leren kennen maar ik denk dat het niet handig. Zeer nu niet. Ze wilt echt niet dat er nog meer mensen te weten komt. "Ik ben blij dat ik morgen naar het ziekenhuis moet voor controle en daarna de hele dag thuis." "Yup maar ik moet je brengen. Ik ben een overbezorgde broer." zeg ik. We schieten alle twee in de lach. "Is goed. Mag ik dan wel een trui aan." Ik knik en schiet weer in de lach.

<volgende dag>

Ik gooi water over Lindsey heen. "Hond!" zegt Lindsey gelijk. We schieten in de lach. "Kom. Op staan het in 9 uur om 10 moet in het ziekenhuis staan. Neem voor de zekerheid oortjes mee. Het kan uitlopen en saai zijn." zeg ik en loop de kamer uit.

*skip het ziekenhuis*

De controle van Lindsey is goed gegaan. Ik heb Lindsey ook weer in de groep gestopt. Daar zijn ze nu vol op aan het chatten. Ik rij in de richting naar Milan. Milan had opnames gepland en ik kon daar niet om heen draaien. Lindsey gaat me haten. Roos, Lotte en Brisjiette zijn daar ook. Dat heb ik nou geregeld. Ik denk dat Lindsey in de auto blijf omdat ze het echt niet wil. "Wacht dit in niet richting huis. Link waar gaan we naar toe?" "Je gaat me haten als ik het zegt of in die richting." "Naar Milans huis dus. FIJN." "Ik wou anders plannen." zeg ik. De hele rit blijf stil.

Een Vreemd Meisje Naar Een BekendheidWhere stories live. Discover now