25.🇬🇧

419 18 1
                                    

Večer sme sa dohodli, že si zavoláme všetci spoločne. My dvaja, Kylie, Noah a Carson. Už vraj trochu prezdravel, takže by to mal zvládnuť.

Zavolali nám okolo pol jedenástej, uprostred filmu Highlander. Áno, naozaj sme sa k jeho sledovaniu dostali.

,,Počkaj, stopni to." Kým on siahol po ovládači, ja som otvorila facetime na notebooku a prijala hovor.

,,Nazdar ľudia !" Zahučal Carson spoza stola. Už nevyzeral tak malomocne, ale úplne doliečený ešte nebol. Vzápätí si k nemu prisadla Kylie a veselo nám zamávala.

,,A kde je Noah ?" Opýtal sa Sean. ,,Ale," mávla rukou. Obrazovka trochu sekala. ,,Nakoniec to zrušil" odsekla sucho. ,,niečo mu do toho prišlo. Momentík, hneď som späť."

Kylie sa s hrmotom postavila zo stoličky a odišla z kamery. Ja so Seanom sme si vymenili nechápavé pohľady.

Carson čosi usilovne ťukal do mobilu. Aby upútal naš pozornosť, sykol na nás, a keď sme oči znova upreli na obrazovku, ukázal nám text v poznámkovom bloku:

Riadne sa pohádala s Noahom. Nechce o tom hovoriť. Ani slovo, počula by nás.

Priložil si prst na pery, no rýchlo ho zložil, pretože sa vrátila. My sme na neho síce chvíľu civeli, ale nerozoberali sme to. Počas celého četu. Ani s ním, ani s Kylie, nieto ešte s oboma naraz.

***

,,No ty kokso." Vydýchol si, keď som s úľavou zaklapla obrazovku. ,,Ako veľmi myslíš, že sa posekali ?" ,,To neviem. Ale nechcela to povedať ani mme, takže asi poriadne. Stále sa hádajú."

Vyšiel zo mňa silný povzdych. Mrzí ma to, hlavne kvôli nej. Vo vzťahu má byť človek šťastný, a nie sa neustále s niekým škriepiť.

Sean dlho mlčal. ,,Veríš, že im to vydrží ?" ,,Úprimne ?" Zadívala som sa mu do očí. ,,Každým dňom čo raz menej. Kiežby som tam mohla byť pre ňu."

,,Ale neber si to tak." Pramienok vlasov mi založil za ucho, odhalil tak môj krk.

,,Je odolná. A nie je sama. Má predsa Carsona." Chvíľku s mojou pokožkou znova hral romantické hry, a potom sa odtiahol.

,,Inak, stavíš sa, že medzi nimi niečo bude ?" ,,Hah, čo ?" ,,Neviem." Pokrčil plecia.

,,Boli u neho doma, nie ? Jej je mizerne, on je pri nej, môže sa stať všeličo."

V žiare bledej obrazovky, jeho výrazné lícne kosti a široký úsmev pôsobili tak príťažlivo. So smiechom som sa mu hodila do náručia, a on sa zaboril chrbtom do matraca.

Sadla som si naňho obkročmo, a on začal moju tvár obsypávať bozkami. Tie moje však prechádzali do niečoho náruživejšieho a vášnivejšieho, a moju krásku to strašne rozpaľovalo.

,,Sean..." ,,No ?" Jeho dlane nežne spočinuli na mojich bokoch. ,,Vyzleč si tričko." Nabádala som ho s tajuplným úškrnom.

,,Láska no tak, dnes nie. Som unavený, bol to dlhý deň." ,,To nebola otázka. Okamžite si vyzleč to prepotené, smradľavé tričko."

Neochotne, ale poslúchol. Kým si ho vyzliekal, ja som si vyzliekla to svoje. Pod ním som nemala nič.

,,Oh môj bože ty si diabol." Vrhol sa na moje pery a takmer mi ich dohrýzol do krvi. Pomohla som mu vyzliecť jeho sivé tepláky, a on mi pomaly stiahol dole nohavičky, ktoré skončili na zemi vedľa postele.

Tam dole bol už riadne tvrdý. Šmahom ruky si vyzliekol trenírky a tiež ich hodil na zem. Chcel sa dostať nado mňa, no ja som mu v tom zabránila.

,,Nie, dnes to nechaj na mňa." ,,Lynn..." priložila som mu prst na pery. Nie on, ale ja som ho jemným pohybom zasunula do seba, už len to ma dostávalo do hladiny alfa.

,,Nezabúdaj, že som baletka." Šepkala som mu do ucha. ,,Ohybná, pružná..." potlačila som vzdych, keď som sa jemne pohla. Blažene pootvoril ústa. ,,tak mi ver."

Pomaly som s ním v sebe začínala hýbať. Nežne, jemne, vlnila som sa ako had, snažiaci sa ovládnuť svoju túžbu.

Asi som niečo robila dobre. Sean mal na tvári blažený výraz ako nikdy predtým. Prirazila som ešte tvrdšie. Spaľovalo ma to.

V extáze som z úst vypustila ston, ktorý som  v zápätí potlačila. Nešlo o mňa, hoci ja som už bola v tej chvíli na kolomaž. Išlo to to, spôsobiť rozkoš jemu.

,,Lynn...dosť....prosím..." Stonal nahlas, ako nikdy predtým. Prirážala som tvrdšie, zakaždým to bolo o niečo silnejšie. Stále to však bolo elegantné a pružné, jemné a silné pohyby zároveň. Moje dlane putovali po jeho hrudi, vzrušovala som ho ešte viac. Prestala som zadržiavať vzdychy a nechala moje telo, nech robí, čo vie.

Každú chvíľu bude....a aj ja....ešte raz...no tak ! Prirazila som tak silno, z hrdla sa mu vydralo drsné chrčanie, prudko sa posadil.

Zdrapil ma za zadok a prirazil k sebe, drsne, agresívne ! Zarazil ho tak hlboko, až som mala pocit, že vidím planéty.

Pevne ma držal a narážal vo mne čoraz hlbšie a silnejšie ! Tak tvrdo, až som sa zľakla, že dorazí až na dno.

A znova ! Tentokrát som ho zacítila až na doraz, oh áno ! Áno, Sean, sprav ma !

Moje vzdychy umlčal bozkami. Hoci aj on stonal ako umierajúci, bozkával ma a neprestával, stále do mňa išiel až nadoraz, lepila som sa na jeho hruď, horúcu a vlhkú pokožku, pod ktorou to vrelo ako láva.

Potrebovala som ho cítiť. Seanov dotyk. Potrebovala som ho cítiť v sebe, hoci už nevládal, ja som mu pomohla, prirazila som na neho z celej sily, a v tom momente som to zacítila, ten slastný pocit uspokojenia, vyvrcholenie, pre neho aj pre mňa.

Zadýchaný ako maratónsky bežec, lapal po dychu. A ja tiež. Ešte stále vo mne, cítila som každý jeden pohyb tam dole, keď ho pomaly vytiahol. A je to. Páni. Nikdy som nič tak... intenzívne nezažila...

,,Lynn...." dychčal. Jemne som mu rukou prešla po tvári, on ma však stiahol do náruče, spolu sme sa zvalili do mäkkých matracov, pričom jeho hrudník bol pre mňa ako ten najlepší vankúš.

,,Hovorím, teba sem poslalo samotné peklo." ,,Peklo je len nebo pre zlých ľudí." Pohladila som mu tehličky.

,,Oh v tom prípade, si veľmi veľmi, zlé dievča." Na tvári mi hral široký úsmev. Jemu tiež. Pre mňa. Natiahla som krk, pýtajúc si bozk. Dostala som ho. Za odmenu.

,,Nerád to priznávam, ale asi ťa hore nechám častejšie." Musela som sa zasmiať. Tá predstava sa mi páčila. Ja, a on, spojení fyzicky aj mentálne, v dokonalej harmónii...

Vypla som telku. Po niečom takomto, som už ani ja nemala sily pozerať ten film. Možno zajtra. Teraz, však zhasol svetlo, venovali sme si bozk na dobrú noc, a obaja sme zaspali, ponorení spolu v ríši snov...



What is love ? British islesWhere stories live. Discover now