Cenaze-Dügün

59 8 0
                                    


Merhaba arkadaşlar umarım hikayemi beğenirsiniz. Beğeni ve yorum yapmayı unutmayın

Hiç olmuş hayatımın kutlamaları vardı karşımda. kefenimi giymiştim bunun adı gelinlik olamazdı benim için kesinlikle kefendi bu topluluk düğünüm için degil cenazem için toplanmıştı cenazede insanlar güler oynar mi benimkinde gülüp oynuyorlardı işte en güzel elbiselerini giymişler benim yok olan hayatımın kutlamalarini yapıyorlardı. Selim yanında sessizce oturuyordu benim gibi oda acı çekiyordu belli bazen yanımıza insanlar geliyor bizi tebrik ediyorlardı kaçıp gitmek istiyordum bu ortamdan ama kaçamazdım işte elim kolum bagliydi. Dokunsalar ağlayacak gibiydim konuşulanları anlamıyordum bile bitsin artık diye dualar ediyordum yaklaşık 2 saattir bu sahte ortamdaydım.

- Hadi ama görende düğününüz yok cenazeniz var sanacak

- Merve git başımdan

- Hadi ama abi Meyra ile dans etmeyecekmisin bak davetliler hep size bakıyor

- Merve git dedim

- Babamda sinirlenmeye başladı abi kalkın bence

Boş gözlerle Selimle Merve yi izliyordum tamam Merve iyi kızdı hoş kızdı ama olanları anlamiyor muydu?
Selim istemeye istemeye kalktı yerinden elini uzattı şaşkınlıkla izliyordum cidden şimdi dans mi edecektik. Istemiyorum Selim dedim. Derin bir nefes aldı belli yine sinirleniyordu

- Hadi ama Meyra madem bir oyuna başladık oyunu kuralına göre oynayalım değil mi ?

Haklıydı zorla bir oyuna itilmistik biz belkide sadece Akif beyin piyonlarıydık. Ellerim titreyerek Selim in elini tuttum beraber dans pistine geldik. Selim in yüzüne bakamıyordum bile hem dans etmektende nefret ediyordum bütün gözler üzerimizde bizi izliyorlardı. Yavaş yabancı bir müzik başladı şimdi hakkını yiyemem çok romantik bir müzikti selim belimden kavradı dansa başlamıştık. Gözüm sürekli davetlilere takılıyordu aralarında babamı gördüm o fettan karısıyla gelmişti gelmelerini istemediğimi söylemiştim ben.

-Selim

-efendim meyra

- Babamlar neden burda istemediğimi söylemiştim

- Babam gelmemesi uygun olmaz diye düşündü meyra

- Benim isteklerimin hiç önemi yok mu Selim

- önemi olsa bu saçma düğün olur mu hem abartma ne varki baban sonuçta

- Haklisin ne önemi var değil mi Selim.

-....

- şu saçma dansida bırakalım mi artık hatta şu saçma düğünü bitirelim dayanamıyorum artık

- Bak Meyra bende çok meraklı değilim ama bu dansa da düğünede devam edeceğiz anladın mı?

-....

- Bunu anladım sayıyorum ve daha fazla sürat asıp sorun çıkarmayı kes beni sinir ediyorsun şimdi etrafa gülümse. Unutma sen döndüğün için bu düğün oldu Meyra

Sözleri bıçak gibiydi kalbimi paramparça ediyordu. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Zaten yemin etmiştim bir daha asla Selim in karşısında ağlamayacaktım. Hatta şu saatten sonra gerek olmadıkça konuşmayacaktım bile.

Dansın sonuna geldiğimizde büyük bir sevinçle ayrıldım Selim in kollarından. Hızlıca yerime geçip oturmak için hamle yaptigimda ayağım burktu Selim hemen yakaladı belimden. Ayağım çok acıyordu benden destek al dedi Selim in desteğiyle yürüyordum bir anda bir kadın kesti önümüzü. Gözleri kan çanağına dönmüştü belli çok ağlamıştı Selim e baktım kadını görünce yüzü bembeyaz oldu. Biranda fısıltılar çoğaldı belli ki bu kadını tanıyorlardı.

Meyra Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin