😶😶😶😶😶

1.2K 61 10
                                    

Гледна точка на неутрал
Джънгкук започна да се поти, сълзите които бяха досущ като потта започнаха да се стичат, започна да се задушава. Беше сякаш е сънувал най-големият си кошмар

Джънгкук: Фа Ти А! - извика и стана рязко от леглото - Какво стана? Това всичко сън ли беше? Моята Фа Ти А сън ли беше? - от както Фат се премести той постоянно сънуваше Фа Ти А, неговата приятелка от детството която обичаше твърде много за да я пусне, но го направи, той я остави да си тръгне и се разкайваше постоянно. Сънищата до сега не бяха толкова реални, но той започна да вижда Фа Ти А във всяко едно момиче, включително и във Фат, тъй като не можеше да види Фа Ти А отново.

На сутринта
Гледна точка на Фат(Ефджей)
Събудих се от лъчите на греещото слънце които шареха по лицето ми, бях щастлива и аз не знам защо, от както дойдох тук нямаше ден в които да съм щастлива по този начин, явно днес ще се случи нещо хубаво, е,  надявам се. Джънгкук го нямаше, аз се оправих и тръгнах към класната стая. Когато отидох в стаята всички се бяха навъртяли около един чин и гледаха нещо на таблета на Тае, имаше видео, на него беше Джънгкук и..... едно момиче, те танцуват, той... целуна я, направих се че не съм видяла и си отидох на чина, всички започнаха да говорят за това, а аз слушах внимателно за да разбера какво е това видео.

Инсу: Така и не разбрах, защо са качили видео от преди няколко години

Тае: Това е запомнящ се момент в кариерата на Фа Ти А

Джимин: Приятелка на Джънгкук от детсвото

Хосок: Тя го заряза точно след танца, Джънгкук не можеше да се усъзнае, обичаше я много....-беше прекъснат от учителят който влезе в стаята

Учителя: Добре, нека да започваме урока! А? Джънгкук къде е?

Джин: Днес няма да идва, сигурно от сутринта е при гробището....

Ефджей (Фат): Извинете господине, не се чувствам добре, може ли да си тръгна - просто не исках да слушам повече за това момиче, вече не са заедно, а и се вужда че той вече я е преодолял, налага ли се цял ден да говорят за нея, отидох във стаята си и започнах да чистя и да се занимавам с нещо за да времето ми мине бързо или по точно за да Джънгкук се прибере.

Няколко часа по-късно
Вчерният час мина, а Джънгкук не се е прибрал, на проверката сложих няколко възглавници под завивките му и казах че спи, но сега трябва да отида да го потърся. Облякох се като момиче:

Ready for anything for youWhere stories live. Discover now