1.5

8.9K 430 161
                                    

Ateş Demir

" Ya çok özlemişim ben sizi oğlum. " Orkun'un kafasını kolunun altına alan Tuana'ya bakıp kaşlarımı kaldırdım. " Özleseydin Fransa'dan erken dönerdin, küçük kemirgen. " Tuana sırıtarak bana baktı ve kaşlarını aşağı yukarı oynattı. Hasiktir. Ne soracağını anlamıştım ama fazlasıyla uzaktı. " Ee Ateş eni- " Tuana'nın ağzını sıkıca kapatan Ege ile derin bir nefes aldım. Salak kız Karan'ın yanında ve yanımızdan geçen insanların yanında enişte var mı? Diyecekti

Eşcinsel olduğumu ne ailemden ne de başkalarından saklamaya çalışmıyordum aslında. Sadece söz etmiyorduk. Çünkü toplumda hoş karşılanmıyordu. Babamın ve anneminde öğrendiği zaman söylediği ilk şey  'biz bunun hastalık olmadığını biliyoruz ve seni anlıyoruz ama gereksiz insanlar anlamayacaktır. Bu yüzden dikkatli ol.' olmuştu. Bu yüzden çok kişiye söylemiyor ama kendimi de saklamıyordum.

" En iyisi olmak nasıl? Diye soracaktı herhalde. " deyip sırıtan İlker'e göz devirdim. Cidden mi? Bu kadar yaratıcı olmak yorucu muydu acaba? " Bu arada tanışmadınız bu Kutay'ın kuzeni Karan. Karan bu da Tuana. Bizim ortaokul arkadaşımız. Ailesi ile Fransa'ya taşındılar 3 yıl önce. " Burak konuşmasını bitirir bitirmez Tuana Karan'ın koluna omzunu attı. " Karan'dan pozitif enerji aldım. Kanka olduk bile. " Karan'ın tepkisini kontrol etmek için ona baktığım da gülümsediğini gördüm. Fazlasıyla tatlı gülümsemesi sanki bana da bulaşmış gibi bende gülümsemiştim.

" Ya boşverin şu an bunları. Hadi otobüse binelim. Vallahi bekleyemiyorum. " Maalesef ki  Kutay'ı ciddiye alıp iki günlük gezi için bavul alan Orkun'a baktım. " Orkun bavulunu taşımayacağımı bilmeni isterim. " Kutay oflayarak Orkun'a baktığında. Burak ile aynı anda sırıttık. " Hadi öpüşün biz bakmıyoruz. " diyen Ege ile kahkaha attım. İlker panikle konuştu. " Vallahi ağzınıza klorak sürerim. Sizin yüzünüzden 0,75'lik gözüm 7 numara olacak."

" Bence yakışıyorlar. " Karan'ı yeni yeni tanımama rağmen homofobik olmadığını kesinleştirmiştim. Hatta biseksüel olmasına bile imkan veriyordum. Ne yalan söyleyeyim bu içimi rahatlatmıştı.

" bizce de yakışıyorlar Karancığım da kuzenin düşündüğünden de nazlı. " sırıtarak işaret parmaklarımı birbirine sürttüm. Yani şu klasik 'Ali Ayşe'yi seviyor' hareketini yaptım ve Kutay'a gösterdim. " nereden senin Karancığın oluyor benim kuzenim lan yavşak? " dediğinde onu sinir etmenin verdiği memnuniyetten korkmadım değil hani. Sadist miyim neyim amına koyayım?

" Herkes otobüse binsin kuzucuklarım. " biri Abdullah hocaya sakallı bıyıklı herifler olduğumuzu hatırlatmalı. Kuzucuk ne ulan? " abi yemin ederim şu heriften korkuyorum. Fantezikli manyak ne zaman soru sormaya gitsem elliyor beni. " Ege'nin korku dolu ifadesine bakıp kafamı iki yana salladım. Olmamış bu çocuk. Kendi bokundan bile korkuyor lan. " Sana mı halleniyor diyorsun yani? " Orkun kaşlarını hızlı hızlı oynatarak Ege'ye baktığında Burak ensesinden tutarak onu otobüse soktu. Bende hızla kendimi cam kenarına attım. Hayatta kenarda oturmazdım. " oturabilir miyim? " Bana bakıp gülümseyen Karan'ın başımla onayladım. Neden süreli gülümsüyordu bu çocuk? " Baştan söylemek  isterim ki omzunda uyuyabilirim. " bu ne çeşit bir uyarıydı? kafamı çevirip ona baktım. " Ciddi misin sen? " bedenini bana doğru çevirdi. " Gayet ciddiyim. hayır yani 50 kilo bir şeyim. taşıyamazsan söyle de çocuklar boşuna korkmasınlar senden 50 kiloyu taşıyamayanın yumruğu da ne bileyim ya- " kafasını alıp omzuma bastırdım ve göz devirdim. "  Uyu ki bende huzura kavuşayım çenen olmadan Karan. " 

*

Tuana

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tuana

Yorum yapmayan da yani ne bileyim... hfbghfbjgnjgnj

yorgunum İngilizce quizleri ağzıma sıçtı... 

yine de I löv yu gayss :)

SEE U LATER~

For You...{BxB}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin